Перейти до змісту

Касперский

an-140

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дякую! Спробуєм.

В мене якраз вчора Каспер повідомив, що ключ занесено до "чорного списку", і тепер треба шукати новий.

Опубліковано
це що за гон такий ? каспер пьятої версії і ключі з датою закінчення в 2007му році

там разные есть, седня залью еще один набор :-)

Опубліковано

набор ключей оставь себе. просто дай ссылку на источник - этого будет вполне достаточно. и всегда сам проверяй то, что постишь.

• 3 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

Щоб не створювати новоїтеми. Куди касперский зберігаю оновлені бази (в яку папку)? щоб потім можна було перенести їх на інший комп.

• 2 року потому...
Опубліковано

Щоб не створювати новоїтеми. Куди касперский зберігаю оновлені бази (в яку папку)? щоб потім можна було перенести їх на інший комп.

і мені таке цікаве :0155:

Опубліковано

і мені таке цікаве :0155:

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP11\Update distribution\

може трохи різнитися в різних версіях

Опубліковано

а хіба на Касперский так важко знайти ключі? Да валом таких сайтів, де роздають ключі...

А ти попробуй до KIS2012 пошукати, якщо знайдеш де валом та ще й не банитимуть хоча б місяць - з мене пиво. :)

Опубліковано

А ти попробуй до KIS2012 пошукати, якщо знайдеш де валом та ще й не банитимуть хоча б місяць - з мене пиво. :)

Користуюсь такими ключами постійно, або мені мабуть так щастить (передостанній активовував у січні, забанили тиждень тому) :)

де пиво?

Опубліковано

А ти явки з паролями не здав. :P В мене також так бувало що не банили днів 50, а потім як почали банити через пару днів, то терпець урвався.

Опубліковано

Качаю з цього сайту, а далі як карта ляже.. )

Касперський не пустив... :0157:

Все вірно, так і має бути! На час скачування "халявних" ключів, захист тра призупиняти ;)

Опубліковано

у мене kaspersky for worstation 6 прекрасно себе зарекомендував за останні кілька років - систему не грузить

є файрвол, антихакер, антифішинг, проактивний захист і т.д. і головне ключ до кінця року ;)

Опубліковано

у мене kaspersky for worstation 6 прекрасно себе зарекомендував за останні кілька років - систему не грузить

є файрвол, антихакер, антифішинг, проактивний захист і т.д. і головне ключ до кінця року ;)

поділись ключиком, будь-ласка, можна в приват.

Опубліковано

поділись ключиком, будь-ласка, можна в приват.

це все було вбудовано в інсталяцію, бо ключ і сам не міг знайти. Вечером викладу десь

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...