Перейти до змісту

Де в Луцьку можна поремонтувати велосипед?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Раніше заїджав на Велозону біля базару, щоб замінити гуму і тд ....Протягом останнього тижня вже двічі був на велозоні ....і двічі

там було закрито ...Може там вже не ремонтують ?

Які ще в Луцьку є точки по ремонту велосипедів?

З.І . Підскажіть, який телефон Велозони щоб кожного разу не їздити

Опубліковано

За хлебзаводом на Франка есть точка, сразу за поворотом, дворик за решёткой. Юра. Попробуй подъехать туда с 11 до 17 (кроме выходных).

Опубліковано
За хлебзаводом на Франка есть точка, сразу за поворотом, дворик за решёткой. Юра. Попробуй подъехать туда с 11 до 17 (кроме выходных).

Дуже вже в нього "сприятливий" графік роботи для тих, хто вдень працює.

Опубліковано

А у тебя что-то серьезное?

Может - ерунда, как-нибудь разобрались бы.

Заедь на ВЗ, в любом случае. На Московскую.

Там все инструменты, запчасти тоже имеются

Опубліковано
А у тебя что-то серьезное?

Может - ерунда, как-нибудь разобрались бы.

Заедь на ВЗ, в любом случае. На Московскую.

Там все инструменты, запчасти тоже имеются

Та нічого серйозного. Просто якось треба було пораду майстра, але коли я взнав графік роботи...

Я взагалі починаю доходити висновку, що за відсутності нормального сервісу потрібно самому потихеньку купувати інструменти і займатися своїм велосипедом. От зараз наприклад - вижимку, щоб замінити цеп.

Опубліковано

Хм, а ему, получается, надо ночью работать? ;)

Я взагалі починаю доходити висновку, що за відсутності нормального сервісу потрібно самому потихеньку купувати інструменти і займатися своїм велосипедом. От зараз наприклад - вижимку, щоб замінити цеп.

К правильным выводам пришёл ;)

Если реально - то практически всё можно сделать самому при наличии инструментов. Как по мне, самое сложное - это снять кассету или перебрать вилку, ну и перебать втулки (но это сложно только из-за отсутствия специфического инструмента или недостатка опыта).

И ещё вариант - скооперироваться с тем, кто обладает нужным знанием/инструментом :)

Опубліковано

Хм, а ему, получается, надо ночью работать? ;)

Бачу два варіанти, які можуть привабити більше клієнтів:

1. Працювати в один з вихідних (натомість відпочивати в один з робочих днів).

2. Працювати з 13 до 19. Тут дехто скаже, а як тим, що працюють постійно в другу зміну (чи багато таких? не більше ніж тих, що весь час вдень) - тоді можна один день з 13 до 19, а інший з 9 до 15 (або там з 11 до 17)... Або тиждень так, тиждень так...

Опубліковано

Судячи з першого посту, в не-сезон там взагалі сервіс не працює. А в сезон робив і по вихідним.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

в кого є промивочна машинка для цепа

приїхати і промити субж за пиво :)

для ремонту маю деякий свій інструмент вижимка, ключ для заміни касети, 6 гранники в т.д.

Опубліковано
в кого є промивочна машинка для цепа

приїхати і промити субж за пиво :)

для ремонту маю деякий свій інструмент вижимка, ключ для заміни касети, 6 гранники в т.д.

Раніш теж хотів придбати цей сабж. А потім взяв пластикову тару з широкою кришкою. Закидаєш цеп, заливаєш бензин, соляр чи інший нафтопродукт так щоб цеп покрило зверхом. Даєш відкваситись трішки. А потім трусиш цю тару з цепом (аля коктейль робиш :) ). Мені вистачає три підхода і цеп як новий. Просушуєш і змащуєш.

Дешево і сердито.

Опубліковано

Якщо актуально, завтра можу взяти з собою. Перетнемось по місту - забереш на день/другий "поносити".....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...