b0rg Опубліковано 20 Лютого, 2009 в 08:19 #76 Опубліковано 20 Лютого, 2009 в 08:19 Редакция еженедельника Kyiv Weekly составила и опубликовала сегодня рейтинг надежности банковских учреждений Украины. При составлении рейтинга учитывались такие факторы, как поддержка банка со стороны иностранной банковской группы или государства, соотношение оттока и притока депозитов в депозитном портфеле физических лиц банка, объемы резервирования под кредитные операции, часть валютных кредитов и часть депозитов физических лиц в кредитных активах банка. ВТБ Банк, с общей суммой в 19 балов, разделил с государственным Укрэксимбанком второе место в списке самых надежных украинских банков. На первом месте по уровню надежности находится государственный банк Ощадбанк, а замыкает тройку лидеров Сведбанк. сама стаття ТУТ
b0rg Опубліковано 20 Лютого, 2009 в 08:23 #77 Опубліковано 20 Лютого, 2009 в 08:23 але пам'ятайте, що рейтинг це завжди в першу чергу просто рейтинг
dimmon Опубліковано 20 Лютого, 2009 в 08:26 #78 Опубліковано 20 Лютого, 2009 в 08:26 Нормалек, мой новый банк Сведбанк 3тий это холёсё )
Zheny@ Опубліковано 20 Лютого, 2009 в 08:55 #79 Опубліковано 20 Лютого, 2009 в 08:55 Я незмінний Авалю . Хоч в деяких моментах залежу від сабж-а...
Nick Опубліковано 20 Лютого, 2009 в 09:22 #80 Опубліковано 20 Лютого, 2009 в 09:22 Zheny@ сказав: Я незмінний Авалю .Аваль навіть за умов кризи знижує відсотки по валютним іпотечним кредитом, що говорить про велики + для банку.
Jack Опубліковано 20 Лютого, 2009 в 09:49 #81 Опубліковано 20 Лютого, 2009 в 09:49 Аваль хоча дорогий в обслуговуванні але найдійніший обслуговуюсь там вже 8 років
MrVes Опубліковано 1 Травня, 2009 в 22:50 #82 Опубліковано 1 Травня, 2009 в 22:50 Цитата 16 апреля руководство Приватбанка решило залезть в карман к своим клиентам. Они сделали распоряжение снять задним числом с 1 января 2009 г., 0.75% за все пополнения пластиковой карточки. У меня своровали таким образом 130 грн, у моей знакомой 850 грн, у ещё одного друга 300 грн.В отделении Приватбанка о законности этого действия сказали звонить в техподдержку. В техподдержке зачитали выданное им распоряжение и сказали, что действуют согласно ему. Кто его написал, кто ответственный, фамилия, данные и телефоны ответственного за это распоряжения являются секретом банка и разгласке не подлежат!Скажите, пожалуйста, как бороться с этим беспределом?! Это ведь форменное воровство!http://www.bankstore.com.ua/forum/func,vie...4/id,1353/#1353І ще цікавий ресурс: http://privet-bank.ucoz.ru/
Shkoder Опубліковано 3 Травня, 2009 в 15:54 #83 Опубліковано 3 Травня, 2009 в 15:54 внимание, не спешите заказывать перевыпуск карты через приват-24. во-первых старая карта будет заблокирована с момента перевыпуска, а не с момента получения новой карты, а во-вторых заблокирована с весьма неблаговидным статусом "УКРАДЕНА. ИЗЬЯТЬ". причем клиенту об этом не говорится ни слова.. лично мне это стоило весьма неприятных объяснений с охраной супермаркета, хорошо что при себе были документы.
biter Опубліковано 9 Вересня, 2009 в 08:11 #84 Опубліковано 9 Вересня, 2009 в 08:11 Із назвою теми згідний на 100%! Недавно в банку забирав зарплатну картку, і мені ще хотіли всунути, ні не кредитку, а накопичувальний вклад(кожного місяця мін. по 50грн буде перераховуватись на інший рахунок під %), вони навіть не хотіли чути про те що мені це не потрібно: Б: в нас програма і вона автоматично активовує вклад... Я: я цього не просив і якби це мені було потрібно я б написав заяву! Б: відмовитись можна лише через 2-3міс... Я: чому я маю тратити свій час, стояти в чергах...?! Б: ми приймемо без черги.. Я: Чому маю відпрошуватись з роботи? Б: Приходьте в обід... Я: чому маю не обідати? Б2: а в нас обіду немає.. Я: Я тут причому? Б2: Якщо вона не відкриє влад то у неї будуть проблеми... Я: А чому проблеми мають бути в мене? Забув написати, переді-мною в черзі жіночка забирала пенсійну картку і їй всунули таку саму фігню, хоча вона теж була проти... Б: Перед вами жіночка забирала і проти не була... Я: А мені що з того, що їй немає що робити як ходити по банках і писати різні заяви і стояти в чергах? Б: Ми не маємо права видати вам картку без відкриття накопичувального вкладу... Я: Яке ви маєте право не видавати МОЮ зарплатну картку із МОЄЮ зарплатою?!!!! ....Після цього вони мені видали мою картку із словами: Ви ще до нас прийдете...
biter Опубліковано 9 Вересня, 2009 в 08:24 #85 Опубліковано 9 Вересня, 2009 в 08:24 І ще цікава історія: В черзі переді-мною був хлопець, в нього кінчився термін дії картки, перевипустити її не могли(чому хз), так йому сказали - пишіть заяву на випуск нової картки і ми туди перерахуємо ваші гроші. Картка коштує 25грн +комісія 1% при знятті коштів в банкоматі, а по іншому гроші ми вам видати не можемо... У нього на рахунку було 127грн, це виходить що в банкоматі він отримає лише 101грн, остальне ВКРАДЕ банк. Наскільки я пам'ятаю при закінченні терміну дії картки достатньо було лише з паспортом прийти до каси і зняти гроші...
Yurik Опубліковано 9 Вересня, 2009 в 08:35 #86 Опубліковано 9 Вересня, 2009 в 08:35 Думаю багато хто бачив оголошення про те, що в Прихватбанку можна здійснити оплату без комісії, точно пам'ятаю, що за навчання там "можна було" платити без комісії. Так вот, брехня то все або вже це відмінили і просто кругом лишилася їх реклама, бо кілька днів тому платив за навчання в головному корпусі ВНУ і була комісія
Zheny@ Опубліковано 9 Вересня, 2009 в 08:43 #87 Опубліковано 9 Вересня, 2009 в 08:43 Я не втомлюся повторювати - АВАЛЬ рулить. 2 картки - 5 років жодних проблем. Пам'ятаю, був випадок. Я зламав картку. Сів на край столу і зламав. ПРиніс її поламану - кажу "Халепа". Вони мені через тиждень нову прислали абсолютно безкоштовно!А прив@т.. їх там жучать в хвіст і в гриву.. плани і т.д.
Zevs_Isver Опубліковано 9 Вересня, 2009 в 09:52 #88 Опубліковано 9 Вересня, 2009 в 09:52 biter сказав: ....Після цього вони мені видали мою картку із словами: Ви ще до нас прийдете...все движется по спирали,пару лет назад мне тоже пытались "впарить" кредитку и угрожали проблемами с основной картой в случае отказа
talja Опубліковано 28 Січня, 2010 в 11:34 #89 Опубліковано 28 Січня, 2010 в 11:34 Була в мене не так давно схожа ситуація. Відмовитися від копилки то можна, але це забирає і нерви, і час як клієнта, так і самих працівників. Мені відкрили картку і повідомили, що будуть відраховувати мінімальну суму - 10 грн., потім, незважаючи на чергу, почали розпитувати мене чи є в мене ще депозити, переконувати, щоб я поклала трохи грошей у їхнє відділення, порахували, що Приватбанк нарахував мені за місяць кілька копійок Свою відмову видати мені мою картку без копилки мотивували тим, що їх начальство за це по голові не погладить. Операціоніст врешті-решт образився на мою наполегливість і видав: "Ви мене що, розізлити хочете?". Договір я мусила підписати, але щомісячне відрахування відмінили. Результат для мене: 1. 20 хв. даремно витраченого часу, адже я просто хотіла забрати картку, а не виконувати якісь складні операції. 2. поганий настрій 3. зламані стереотипи: виявляється депозитний договір не потребує волевиявлення клієнта, а просто його згоди. І справа тут не в 10 грн. Результат для операціоніста: 1. поганий настрій. 2. невиконаний показник. До речі, багато моїх знайомих задовольнилися простою відповіддю, що не можна закрити копилку. Виявляється, що особливо наполегливим вони можуть закривати копилки, а решту просто дурять.
BARAKUDA Опубліковано 29 Січня, 2010 в 20:01 #90 Опубліковано 29 Січня, 2010 в 20:01 їм вказівка всім ті копілки втикати і + вони від цього мають $
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.