Перейти до змісту

Прив'язали Юлю до сосни косами...

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

про Чілі детальніше якщо можна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в кого кіс нема, то чим прив"язувати? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про Чілі детальніше якщо можна.

Zheny@, это про переворот Пиночета.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прав був Піночет бо політикани с.ки не працють а лиш язиками болтають посадіть їх на мінімальну ЗП подивимось як би вони болтали різко повтікали б з ВР

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Джек, їх треба не на мінімальну зарплату, а на кол посадити!!! Всіх. І чим швидше, тим краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я в цю серйозну тему закину оффтоп :D

Колишній "регіонал" шкодує, що не зміг передбачити, "яка еволюція станеться з Януковичем".

Чорновіл розчарувався у Януковичі

Один з колишніх лідерів Партії регіонів Тарас Чорновіл заявив, що сильно розчарувався в керівникові ПР Вікторі Януковичі і шкодує про його підтримку під час президентських виборів 2004-го року.

"Зараз, після всіх останніх подій, починаючи з вересня, я вперше можу сказати - я шкодую і мені соромно, що я підтримав Януковича тоді, в 2004 році", - заявив він. – "Тоді я вважав, що це правильно. Я і досі вважаю, що Янукович зразка 2004 року значно кращий за Ющенка. Я вважаю, що якби його тоді вибрали, це було б добре для України. Але якщо я міг прорахувати, як еволюціонуватиме Ющенко, і мої чорні "накаркування" збулися, то я не зміг спрогнозувати, яка еволюція станеться з Януковичем. Мені сумно: я бачив позитив, а виявилось, що це негатив".

"Думаю, Януковича переконали і змусили втягнутися у все це бізнес-групи, і те, що Янукович, на превеликий жаль, поводиться сьогодні як абсолютно залежна людина, для мене - чинник сорому", - додав він.

Нагадаємо, Тарас Чорновіл написав заяву про вихід з Партії регіонів ще на початку жовтня 2008 року. Рішення про виключення його з партії було прийняте в грудні.

Яку кару, чи то похвалу йому придумаєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яку кару, чи то похвалу йому придумаєте? осінь там писала про мокру спідню білизну - саме те.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був на Світязі тиждень - насрав на все тобто на їх всіх. Дивились тільки Хастлер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

правильно Ванус ! :) сорі за офф топ ше півко з рибою! і нах політіка ненада:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був на Світязі тиждень - насрав на все тобто на їх всіх. Дивились тільки Хастлер.

нарушение п.п. 3, 4, 5 правил данного раздела :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нарушение п.п. 3, 4, 5 правил данного раздела :)

Пусть самозабанится на неделю! lol

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Джек, їх треба не на мінімальну зарплату, а на кол посадити!!! Всіх. І чим швидше, тим краще.

давно пропоную їх на уранові рудники вислати - хоч якась користь буде...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...