Перейти до змісту

Прив'язали Юлю до сосни косами...

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тему в флейм. А якщо говорити про коси - то я тільки ЗА! Коротко стрижені дівчата - не мій тип (дівчата, без образ :))

Опубліковано

А чим Юля перед вами так завинила? Вона нітрохи не краща і не гірша за інших їй подібних "небожителів". Виженуть Юлю, прийде Янек, який тільки спить і бачить, як би зробити Україну багатою та щасливою. Куди і за що його потім прив'язувати будемо? Сосен на всіх вистачить?

Опубліковано

Це я наслухався вчорашніх політичних новин... і таке нездорове бажання в мене виникло..

Опубліковано

нєє,Женя, Юльку треба за її руль на бошці розкрутити і запустити на орбіту Землі... а ще краще - Венери..пусть вєщаєт

" і сніцца нам нє рокат касмадроооомааааав..ні ееетааа лєдяная снєваааа"

Опубліковано
нєє,Женя, Юльку треба за її руль на бошці розкрутити і запустити на орбіту Землі... а ще краще - Венери..пусть вєщаєт

політична ненависть чи жіноча жаба?

Опубліковано

якщо тема про сосни - імхо їй місце у флеймі, так як смислової нагрузки в ній нема. Ну наболіло тобі Женя, написав дотепно.... ну і що з того? Пожаліти тебе як мученика народного ? Ну розіпнуть її на соснах...хто прийде і зробить тобі краще життя? Я думаю, що ніхто. І відповідальності нести ніхто не буде. І зараз не несуть, але у випадку перевиборів, Юля з чистою совістю буде кричати з задніх рядів "А я ж вам казала, а я ж хотіла як краще, а ви мене не послухали і випхали". ВІдбрехалася красиво, але ж це краще ніж казати як президент "В нас все погано і пенсій ми вам не дамо". Бабулька якась послухає Юлю - заспокоїться, і проживе довше, не буде хвилюватися і інфаркт не схопить :-).

-1

Опубліковано

Чим ця тема в політиці відрізняється від інших. Той же флейм.

А для тих, хто не зрозумів алегорії.. ну що ж я можу зробити....

Опубліковано

політична ненависть чи жіноча жаба?

що ти все лізеш чорт зна куди в якісь психологічні дєбрі?..

ні те ні інше, дядя Вітя, любитель покопатися в жабах та інших складових жін. характеру

Женя, 100%

Опубліковано
що ти все лізеш чорт зна куди в якісь психологічні дєбрі?..

ні те ні інше, дядя Вітя, любитель покопатися в жабах та інших складових жін. характеру

якщо не те і не інше, то чого стільки емоцій, тьотя Іванна? :)

Опубліковано

в пєснє зільоная трава

:Dнєє,Женя, Юльку треба за її руль на бошці розкрутити і запустити на орбіту Землі... а ще краще - Венери..пусть вєщаєт

" і сніцца нам нє рокат касмадроооомааааав..ні ееетааа лєдяная снєваааа"

Опубліковано

"Теплі" слова для всіх слуг народу знайдуться. Хай би їм дозволили використовувати зброю на роботі, то вже після того природного відбору було б цікавіше новини дивитись. Бо чи Вітя, чи Юля - не ім’я красить людину...

Опубліковано

не поможе не косами не трусами а всіх політиканів на стадіон як в Чілі і :mdr: :mdr: :mdr: і буде в країні порядок

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...