Перейти до змісту

Эффективные способы борьбы с ГАИшными видеокамерами

alex1973

Рекомендовані повідомлення

Дівчина не наша :). Проходила. Не можна грузити гаішників, і до дівчат приставати. Треба було хоча б одного зайця зловити.

Хоча вчилась колись на тому самому факультеті що і я.

Питали їх, що вони там роблять, на основі якого закону стоять. Зіслались на 1111, саме в ньому є стаття 12 про види спостереження, яку ми їм показали, на що почались тупі відмазки, що вони тут не зі своєї волі стоять і т.д. Десь є їхні прізвища записані, номера жетону не показали.

Хоча думаю, що вони найменш винні, але в кожного проблем вистачає, і хай самі розбираються в себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 190
  • Створено
  • Остання відповідь
Дівчина не наша :). Проходила. Не можна грузити гаішників, і до дівчат приставати. Треба було хоча б одного зайця зловити.

Хоча вчилась колись на тому самому факультеті що і я.

Питали їх, що вони там роблять, на основі якого закону стоять. Зіслались на 1111, саме в ньому є стаття 12 про види спостереження, яку ми їм показали, на що почались тупі відмазки, що вони тут не зі своєї волі стоять і т.д. Десь є їхні прізвища записані, номера жетону не показали.

Хоча думаю, що вони найменш винні, але в кожного проблем вистачає, і хай самі розбираються в себе.

а аудіозапис розмови є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось не подумали про це.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні сам зловив деу бірюзове. Сфоткав, і накатав дві скарги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в какой суд подавать? Луцький міськрайоний? Или лучше начальнику подразделения.

ЗЫ Вот заготовка позову

Anti_Vizir.doc

Ну то як? Є результат?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто має інформацію, скільки коштує "Візир", де і як його придбати? Гарна ідея - скинутися бордівцям, купити і незалежно протестувати. Хто за? Можна навіть відкрити нову тему для такого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Видеозаписывающий скоростемер с полностью автономным режимом работы «ВИЗИР»

«ВИЗИР» (Вариант «портативный») комплект. 76 000

«ВИЗИР» (Вариант «базовый») комплект. 82 500

Набор для работы с ПК (ноутбук, ПО ВИЗИР, адаптер, сумка) комплект. 25 000 -

Цены в росийских рублях отсюда

Идейка бредовенькая ИМХО ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось сумніви беруть на рахунок того, що продадуть. Якби була така можливість, то редакція якогось з українських телеканалів давно б це зробила і виклала б результати. А судячи з репортажів, вони просять протестити прилад в ДАЙців та представників компанії-виробника, а ті не дають....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні зранку стояли бойци в авто марки диво при з"їзді з моста на рівненській, в напрямку виїзду з міста, лицем до центру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось сумніви беруть на рахунок того, що продадуть. Якби була така можливість, то редакція якогось з українських телеканалів давно б це зробила і виклала б результати. А судячи з репортажів, вони просять протестити прилад в ДАЙців та представників компанії-виробника, а ті не дають....

ИМХО хотели-бы купить - купили ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна по шапці надавати тим гайцям, взяти візир потестити, а потім віддати, сказавши типу : " а чо знімали два чудіка, ми рішили якісь розводіли та йзабрали Візир, даби вернуть нашим доблісним дайцям..."

:-)

тим більше якщо вони в гражданці будуть...

Yarchik, я так розуміють на твої скарги має бути відповідь, то виложиш шо там вони відписали? за два тиждні має бути відповідь чи як?

А в какой суд подавать? Луцький міськрайоний? Или лучше начальнику подразделения.

ЗЫ Вот заготовка позову

Anti_Vizir.doc

Ну то як? Є результат?

я подавав позов набагато раніше і ше навітьнема рішення по попередньому засіданні, так що думаю мінімум 3-4 міс пройде..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, я так розуміють на твої скарги має бути відповідь... за два тиждні має бути відповідь чи як?

То вже як карта ляже :) Я там такого понаписував, що не горітимуть, ох, не горітимуть вони бажанням відповідь давати...

Розгляд мого позову має відбутися 28 квітня. Шкода лише, що на той же час в мене засідання по іншій судовій справі одного хорошого клієнта :( Тому доведеться по клієнтових справах йти, а по своїх - як буде, так буде :( Відкладати великого бажання нема. Хоча побачу - може, попрошу когось із колег-адвокатів сходити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

рано чи пізно всеодно дадуть відповідь!

так що бум чекати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Луцькі депутати підніматимуть народний бунт проти ДАІ-шників?

Під час заслуховування звіту про роботу органів ВДАІ у місті Луцьку заступника начальника ВДАІ з обслуговування міста Луцька Михайла Чуля депутат Луцькради Сергій Григоренко дорікнув міліціянту за дивну «замаскованість» роботи їхніх служб та безграмотність при складанні протоколів. Про це повідомляє інтернет-видання «Волинська правда».

Як приклад депутат показав фотографію, на якій зафіксовані два цивільні автомобілі-іномарки, в яких 30 січня цього року в районі вулиці Карпенка-Карого четверо працівників ДАІ «по-партизанськи несли службу».

«Такі дії є прямою образою лучан, ми можемо навіть підняти питання про перебування вашого начальника на займаній посаді», – сказав депутат. Також Сергій Григоренко оприлюднив розроблений юристами бланк скарги громадянина України на постанову у справі на адміністративне правопорушення на дії співробітників служби ДАІ. У даному документі йдеться про те, що відповідна «скарга підлягає розгляду у судах на підставі статті 288 частини 3 КпАП України, прямо передбачає право особи оскаржити до районного суду постанову органів державної влади та посадових осіб, до них належать і органи та їх посадові особи, і не містить виключення для постанов, винесених у порядку статті 14-1 КпАП». Депутат Луцькради заявив що бланк такої скарги може надати кожній зацікавленій особі, яка постраждала від неправомірних дій працівників ДАІ.

За словами пана Григоренка, органи ВДАІ також не ведуть жодних профілактичних робіт серед запобігання правил дорожнього руху зі сторони пішоходів, «адже це пряма загроза їхньому життю». «Погляньте на дороги в районі Завокзального та Центрального ринку, і все стане зрозумілим», – зауважив депутат.

Також депутат Луцькради Олександр Козлюк, закликав ДАІ впорядкувати рух автотранспорту по вулиці Карбишева та Єршова в районі розташування авторинку. «Просимо вас ліквідувати всю хаотичну торгівлю, бо скоро будуть надходити скарги на вищі рівні державної влади», – сказав пан Козлюк.

«У місті Луцьку кількість автомобілів зросла, проте від ДАІ ми не чуємо ніяких пропозицій у притул до кардинальних змін транспортних потоків на дорогах обласного центру», – заявила депутат Алла Бондарчук, запропонувавши встановити нові регулюючі дорожні знаки в районі школи № 5 та напроти входу до Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

У результаті Богдан Шиба запропонував визнати роботу ВДАІ у Луцьку «неефективною» та включити до рішення звернення до правоохоронців з метою «уникнення прихованих методів роботи органів державтоінспекції», а також заслухати інформацію про виконання цього рішення через три місяці у червні 2009 року. За це проголосувало 26 депутатів.

волинська правда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аж страшно стає, якщо вже на такому рівні починають обговорювати дії дайців...

шо буде надалі?

от я їхав до Рівного, то по трасі та в самому Рівному стоять собі дайці в формі, на вулиці, на службовому авто і красиво фоткають всіх, любо глянути...

:-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВДАІ (з обслуговування м. Луцька) УМВС України у Волинській області

вул. Гордіюк, 14-Б, м. Луцьк, 43023

Управлінню ДАІ при

УМВС України у Волинській області

вул. Залізнична, 15, м. Луцьк, 43000

СКАРГА

21.03.2009 р. о 15 год. 30 хв. в м. Луцьку я рухався на своєму автомобілі по вул. Глушець зі сторони Старого ринку в напрямку до Київського майдану. Неподалік від приміщення Господарського суду Волинської області я помітив автомобіль Daewoo д.н. АС 3695 АТ бірюзового кольору, в якому було двоє чоловіків. Той, що сидів на передньому пасажирському сидінні, робив дивні маніпуляції: тримаючи в руках якийсь прилад, періодично різко рухав його від себе до лобового скла.

Я зупинився, вийшов зі свого авто, та сфотографував цей транспортний засіб (фото 1). На фото 2 добре видно, що передній пасажир намагається рукою сховати вимірювач швидкості «ВІЗИР».

Цей автомобіль є добре знаним у м. Луцьку. Так, в інтернеті, на луцькому форумі за адресою board.lutsk.ua/index.php?showtopic=31172 можна знайти ряд фотографій і фактів незаконної прихованої зйомки пристроєм «ВІЗИР» з цього авто, які можуть бути підтверджені конкретними особами.

Незаконної зйомки, тому що відповідно до п. 12.2 Інструкції з діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС України, затвердженої Наказом МВС України від 13.11.2006 р. №1111 передбачено:

12.2. Нагляд за дорожнім рухом з використанням транспортних засобів та без такого може бути відкритим, прихованим та змішаним.

Відкритий нагляд. Здійснюється працівниками ДПС при пішому патрулюванні, а також на службових транспортних засобах (автомобілях, мотоциклах), які мають спеціальне пофарбування.

Потайний нагляд. Здійснюється працівниками ДАІ на службових транспортних засобах (автомобілях) звичайного пофарбування, без написів та розпізнавальних знаків, під час руху в загальному потоці транспортних засобів.

Змішаний нагляд. Здійснюється одночасно на декількох службових транспортних засобах (автомобілях, мотоциклах), з яких щонайменше один повинен мати спеціальне, а решта - звичайне пофарбування.

Однак автомобіль Daewoo д.н. АС 3695 АТ не має жодного спеціального пофарбування, і тим більше не перебував у русі в загальному потоці транспортних засобів, а отже, не може використовуватися для здійснення нагляду за дорожнім рухом. І тим не менше, з нього ведуться заміри швидкості проїжджаючих автомобілів, та їх фотофіксація. Більше того, особи, які проводять фотофіксацію, рухають пристрій назустріч автомобілям, таким чином штучно та шляхом обману збільшуючи швидкість, що її фіксує прилад.

Вважаючи такі дії грубим порушенням чинного законодавства, та зловживанням службовим становищем,

ПРОШУ:

1. Перевірити обставини, викладені в цій скарзі.

2. Вжити заходів по недопущенню подальших порушень вимог чинного законодавства під час здійснення нагляду за дорожнім рухом.

3. Про наслідки розгляду цієї скарги повідомити письмово.

Прошу не зволікати з відповіддю та надіслати її за адресою: Адвокатська приватна компанія «Конфідент», вул. Лесі Українки, 14, м. Луцьк, 43016.

---------------------------------------------------------------------------

Управлінню ДАІ при

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЗАПИТ

21.03.2009 р. о 15 год. 30 хв. в м. Луцьку я рухався на своєму автомобілі по вул. Глушець зі сторони Старого ринку в напрямку до Київського майдану. Неподалік від приміщення Господарського суду Волинської області я помітив автомобіль Daewoo д.н. АС 3695 АТ бірюзового кольору, в якому було двоє чоловіків. Той, що сидів на передньому пасажирському сидінні, робив дивні маніпуляції: тримаючи в руках якийсь прилад, періодично різко рухав його від себе до лобового скла.

Я зупинився, вийшов зі свого авто, та сфотографував цей транспортний засіб (фото 1). На фото 2 добре видно, що передній пасажир намагається рукою сховати вимірювач швидкості «ВІЗИР».

Цей автомобіль є добре знаним у м. Луцьку. Так, в інтернеті, на луцькому форумі за адресою board.lutsk.ua/index.php?showtopic=31172 можна знайти ряд фотографій і фактів незаконної прихованої зйомки пристроєм «ВІЗИР» з цього авто, які можуть бути підтверджені конкретними особами.

Незаконної зйомки, тому що відповідно до п. 12.2 Інструкції з діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС України, затвердженої Наказом МВС України від 13.11.2006 р. №1111 передбачено:

12.2. Нагляд за дорожнім рухом з використанням транспортних засобів та без такого може бути відкритим, прихованим та змішаним.

Відкритий нагляд. Здійснюється працівниками ДПС при пішому патрулюванні, а також на службових транспортних засобах (автомобілях, мотоциклах), які мають спеціальне пофарбування.

Потайний нагляд. Здійснюється працівниками ДАІ на службових транспортних засобах (автомобілях) звичайного пофарбування, без написів та розпізнавальних знаків, під час руху в загальному потоці транспортних засобів.

Змішаний нагляд. Здійснюється одночасно на декількох службових транспортних засобах (автомобілях, мотоциклах), з яких щонайменше один повинен мати спеціальне, а решта - звичайне пофарбування.

Однак автомобіль Daewoo д.н. АС 3695 АТ не має жодного спеціального пофарбування, і тим більше не перебував у русі в загальному потоці транспортних засобів, а отже, не може використовуватися для здійснення нагляду за дорожнім рухом. І тим не менше, з нього ведуться заміри швидкості проїжджаючих автомобілів, та їх фотофіксація. Більше того, особи, які проводять фотофіксацію, рухають пристрій назустріч автомобілям, таким чином штучно та шляхом обману збільшуючи швидкість, що її фіксує прилад.

Вважаючи такі дії грубим порушенням чинного законодавства, та зловживанням службовим становищем, керуючись Законом України «Про інформацію», Законом України «Про звернення громадян»,

ПРОШУ ПОВІДОМИТИ:

1. Кому належить автомобіль Daewoo д.н. АС 3695 АТ?

2. Чому з автомобіля Daewoo д.н. АС 3695 АТ, з порушенням п. 12.2 Інструкції, здійснюється нагляд за дорожнім рухом, зокрема, процедура фотофіксації транспортних засобів вимірювачем швидкості «ВІЗИР»?

3. Хто саме — працівник ДАІ, чи інша особа, використовують вимірювач швидкості «ВІЗИР» під час незаконного нагляду за дорожнім рухом з автомобіля Daewoo д.н. АС 3695 АТ 21.03.2009 р. о 15 год. 30 хв. по вул. Грушець у м. Луцьку?

4. Який серійний номер вимірювача швидкості «ВІЗИР», який використовується під час незаконних патрулювань з автомобіля Daewoo д.н. АС 3695 АТ, і, зокрема, який серійний номер приладу, що використовувався 21.03.2009 р. о 15 год. 30 хв. по вул. Грушець у м. Луцьку?

5. Чи має допуск до роботи зі спеціальними технічними засобами (абз. 1 п. 13.2 Інструкції) особа, яка використовує вимірювач швидкості «ВІЗИР» під час незаконних патрулювань в автомобілі Daewoo д.н. АС 3695 АТ?

6. Чи склала щоквартальний залік з правил застосування спеціальних технічних засобів (абз. 1 п. 13.2 Інструкції) особа, яка використовує вимірювач швидкості «ВІЗИР» під час незаконних патрулювань в автомобілі Daewoo д.н. АС 3695 АТ?

7. На підставі яких документів (дислокація маршрутів патрулювання, наряд на маршрут та ін.) з автомобіля Daewoo д.н. АС 3695 АТ здійснювався 21.03.2009 р. о 15 год. 30 хв. нагляд за дорожнім рухом по вул. Глушець у м. Луцьку?

8. Чи 21.03.2009 р. о 15 год. 30 хв. по вул. Грушець у м. Луцьку здійснювався нагляд за дорожнім рухом з будь-якого іншого автомобіля, ніж Daewoo д.н. АС 3695 АТ?

9. Чому під час патрулювання особа, яка використовує прилад «ВІЗИР», рухає його в напрямку до зустрічних автомобілів, таким чином збільшуючи суму швидкостей?

Я відкидаю будь-які сумніви про те, що керівництву ДАІ факти проведення фотофіксацій з неслужбових автомобілів невідомі. Відповідно, жодного сенсу просити вжити заходів до покарання винних не бачу, тому що це керівництво і є винуватцем незаконності, яка твориться на шляхах м. Луцька. Єдине, на що залишається надіятися — це на те, що під якоюсь фуражкою нарешті проснеться повага до закону, і факти патрулювання з порушеннями законодавства припиняться. Однак такі чудеса, на жаль, за межами моєї віри.

Загалом, я свого часу дуже вітав застосування фотофіксації, оскільки ці заходи зменшили кількість ДТП на шляхах України. Але вкотре переконуюся, що навіть істинно правильна ідея здатна бути вщент спохабленою її безвідповідальними виконавцями, які по сумісництву мали б бути носіями законності.

Виходячи з вищевикладеного, переконливо прошу надати відповідь на поставлені в запиті питання. Прошу не зволікати з відповіддю та надіслати її за адресою: Адвокатська приватна компанія «Конфідент», вул. Лесі Українки, 14, м. Луцьк, 43016. Відмова, зволікання в наданні інформації, або надання замість інформації формальної відписки будуть оскаржені до суду.

Все відправлено ще в неділю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та дійсно ...

пасуться там, де вигідно ... в "рибних місцях"

поставали б там де треба стояти, біля Там-Таму, біля старого ринку, або в інших місцях де навантаження на дорогу в "прайм-тайм" максимальне, де купа "крутеликів" пересікає сплошну, а часом і подвійну, в надії виграти 2 хвилини свого часу... а ловлять і там де те порушення не значить ну нічого .. на К.К. це взагалі смішно, так само як і на Набережній, Глушець ( чи як там її ... та шо біля парку паралельно Волі йде) шо заважає мені їхати там 80км/ч ? там пішохідний перехід тільки біля парку ... а К.К. взагалі розмежована газоном .. чому б там не їхати трохи швидше ?

цирк ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Управлінню ДАІ при

Все відправлено ще в неділю.

Yarchik, простому смертному воги також повинні все повідомити?

Листи відсилалися по двом адресам? І потрібно вказувати особу яка дає запит?

чи краще відсилати від якоїсь контори, щоб не впала тінь на конкретну особу?

Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

pura, репортаж еще раз подтверждает мою версию о том, что без откатов у нас и муха не сядет.. закупили типа сертифицированную партию барахла, разработанного не для измерения скорости, а для стрижки капусты. и где - в России.. срамота. как будто у нас своих инженеров-электронщиков нет и программистов, которые способны свинтить вместе камеру с радаром :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

pura, репортаж еще раз подтверждает мою версию о том, что без откатов у нас и муха не сядет.. закупили типа сертифицированную партию барахла, разработанного не для измерения скорости, а для стрижки капусты. и где - в России.. срамота. как будто у нас своих инженеров-электронщиков нет и программистов, которые способны свинтить вместе камеру с радаром :dont:

Вчора дивився по 1+1 репортаж!

Даєць порадував: " я не знаю куда воно записало, може на флешку?" :D

Дивимся ТУТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора дивився по 1+1 репортаж!

Даєць порадував: " я не знаю куда воно записало, може на флешку?" :D

http://tsn.ua/ua/bin/video.php?section_id=...media_id=118682

Вчора п. Чуль теж порадував, сказавши, а освіта не вимагається... ( без коментарів)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Луцькі депутати підніматимуть народний бунт проти ДАІ-шників?

Під час заслуховування звіту про роботу органів ВДАІ у місті Луцьку заступника начальника ВДАІ з обслуговування міста Луцька Михайла Чуля депутат Луцькради Сергій Григоренко дорікнув міліціянту за дивну «замаскованість» роботи їхніх служб та безграмотність при складанні протоколів. Про це повідомляє інтернет-видання «Волинська правда».

Як приклад депутат показав фотографію, на якій зафіксовані два цивільні автомобілі-іномарки, в яких 30 січня цього року в районі вулиці Карпенка-Карого четверо працівників ДАІ «по-партизанськи несли службу».

«Такі дії є прямою образою лучан, ми можемо навіть підняти питання про перебування вашого начальника на займаній посаді», – сказав депутат. Також Сергій Григоренко оприлюднив розроблений юристами бланк скарги громадянина України на постанову у справі на адміністративне правопорушення на дії співробітників служби ДАІ. У даному документі йдеться про те, що відповідна «скарга підлягає розгляду у судах на підставі статті 288 частини 3 КпАП України, прямо передбачає право особи оскаржити до районного суду постанову органів державної влади та посадових осіб, до них належать і органи та їх посадові особи, і не містить виключення для постанов, винесених у порядку статті 14-1 КпАП». Депутат Луцькради заявив що бланк такої скарги може надати кожній зацікавленій особі, яка постраждала від неправомірних дій працівників ДАІ.

За словами пана Григоренка, органи ВДАІ також не ведуть жодних профілактичних робіт серед запобігання правил дорожнього руху зі сторони пішоходів, «адже це пряма загроза їхньому життю». «Погляньте на дороги в районі Завокзального та Центрального ринку, і все стане зрозумілим», – зауважив депутат.

Також депутат Луцькради Олександр Козлюк, закликав ДАІ впорядкувати рух автотранспорту по вулиці Карбишева та Єршова в районі розташування авторинку. «Просимо вас ліквідувати всю хаотичну торгівлю, бо скоро будуть надходити скарги на вищі рівні державної влади», – сказав пан Козлюк.

«У місті Луцьку кількість автомобілів зросла, проте від ДАІ ми не чуємо ніяких пропозицій у притул до кардинальних змін транспортних потоків на дорогах обласного центру», – заявила депутат Алла Бондарчук, запропонувавши встановити нові регулюючі дорожні знаки в районі школи № 5 та напроти входу до Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

У результаті Богдан Шиба запропонував визнати роботу ВДАІ у Луцьку «неефективною» та включити до рішення звернення до правоохоронців з метою «уникнення прихованих методів роботи органів державтоінспекції», а також заслухати інформацію про виконання цього рішення через три місяці у червні 2009 року. За це проголосувало 26 депутатів.

волинська правда

Мабуть хтось з дайців таки отримав в вухо, бо сьогодні зранку на авторинку було повно носіїв смугастого .... Розганяли машини , які стояли по вулиці від круга і до підстанції.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мабуть хтось з дайців таки отримав в вухо, бо сьогодні зранку на авторинку було повно носіїв смугастого .... Розганяли машини , які стояли по вулиці від круга і до підстанції.

Ніхто нікого не розганяв! Як стояли завжди повздовж дороги так і сьогодні! А ДАЙців останнім часом на авторинку кожного четверга по 3-4 машини (1 на кільці і 2-3 біля Віта-Авто стоять курять).

Сьогодні бачив картину як ДАЙець на кільці намагався зупинити AUDI (яке рухалось збоку КРЗ і повертало праворуч до Глобуса). Махнув раз, другий, третій - реакції з боку водія ніякої(чи не бачив, чи забив), ДАЙець постояв подумав, не спішно сів в свою дев'ятку, трохи прогазував і почав доганяти AUDI. Колеги його, які стояли трохи дальше дивились і тупо ржали.Чим закінчилось не знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Yarchik, простому смертному воги також повинні все повідомити?

2. Листи відсилалися по двом адресам? І потрібно вказувати особу яка дає запит?

3. чи краще відсилати від якоїсь контори, щоб не впала тінь на конкретну особу?

1. Повинні.

2. По обох адресах.

3. Треба від фізичної особи - тоді буде діяти Закон України "Про звернення громадян".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхто нікого не розганяв! Як стояли завжди повздовж дороги так і сьогодні! А ДАЙців останнім часом на авторинку кожного четверга по 3-4 машини (1 на кільці і 2-3 біля Віта-Авто стоять курять).

Сьогодні бачив картину як ДАЙець на кільці намагався зупинити AUDI (яке рухалось збоку КРЗ і повертало праворуч до Глобуса). Махнув раз, другий, третій - реакції з боку водія ніякої(чи не бачив, чи забив), ДАЙець постояв подумав, не спішно сів в свою дев'ятку, трохи прогазував і почав доганяти AUDI. Колеги його, які стояли трохи дальше дивились і тупо ржали.Чим закінчилось не знаю.

Не так як завжди. Дорога до підстанції була вільна(!!! я такого за останні 5 років не памятаю), тільки посеред того проміжку стояла 9ка міліціянтів, які малювали протоколи на тах хто став в зоні дії знака "стоянка заборонена" .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...