Перейти до змісту

Проблема з відеокартою

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Неможу встановити драйвера, для відеокарти. Підчас установки викідає чорний екран з курсором в лівому верхньому кутку і все, dvd привід, в якому диск з драйверами, по трохи стишує оберти до повної зупинки. Якщо ставити дрова скачені з сайту asus'a то вінти чинять аналогічно, після появи чорного екрану потихенько стихає шуршання головок до повної тишини.

Після цього "установлені" дрова приходиться удаляти через безпечний режим, в іншому випадку Вінда негрузиться. Навіть неможна зайти в біос, при нажиманні будьякої клавіши монітор тухне.

Перестановка вінди нічого недала.

Аналогічна ситуація повторюється і на ХР, і на Вісті.

Відеокарта ASUS EN 8500 GT (nVidia).

Як вийти з ситуації?

Опубліковано

Майже, те саме. Тільки після чорного вікна послідувала перезагрузка.

І після post-1524-1233694800.jpg грузиться таке post-1524-1233694812.jpg.

post-1524-1233694806.jpg

Опубліковано

Протесть відяху в когось на компі! Можливо просто не сумістність з МБ :)

Ну в мене було щось схоже з ТВ-тюнером, при установці дров синій екран і всьо) А оказалось, просто несумістність якась :)

Опубліковано

ги.. а ти її часом не розганяв?

артефакти виникають або при хренових дровах, або при підгорілій відяшці.

Опубліковано

Найвирогідніше відяшку пора на свалку :(

Була подібна ситуація, тільки дрова ще ставилися, але після кількох хвилин роботи ребут і все. Без дров запускалося нормально. Вирішилося все заміною відяшки :)

Опубліковано
Протесть відяху в когось на компі! Можливо просто не сумістність з МБ :)

Ну в мене було щось схоже з ТВ-тюнером, при установці дров синій екран і всьо) А оказалось, просто несумістність якась :)

Відяшка вже 1,5 роки використовувалася.

ги.. а ти її часом не розганяв?

артефакти виникають або при хренових дровах, або при підгорілій відяшці.

Ні все почалося з того, як після заставки вилетів синій екран з проблемою дров до відяшки.

Найвирогідніше відяшку пора на свалку

Була подібна ситуація, тільки дрова ще ставилися, але після кількох хвилин роботи ребут і все. Без дров запускалося нормально. Вирішилося все заміною відяшки

А як можна провірити, що саме відяшка шалить, а не щось інше?... Хоча це дурне запитання :smile3:

Опубліковано

я написав 1) -проц 2) Відяха..??

Довільно. Просто це, ще можуть бути граблі із пам'яттю. Чи з процом.

Часом сама безглузда думка виявляється самою вірною.

Опубліковано

В мене була схожа біда, це всього навсього гаплик відеокарті. Симптоми були схожі як у топікстартера :huh: поміняв по гарантії відекарту. Я спочатку подумав, що хана монітору і купив собі новий :rolleyes:

В атачі зображення на моніторі після 5 хвилин роботи компа.

post-497-1233753491.jpg

Опубліковано

Відеокарту цю вставляли в мій комп і на моїх дровах стартонуло і все функціонувало. Кілька хвилин роботи і коли виймали відчуття було теплувате, не знаю чи це норма, просто суб'єктивно відчувалось тепло.

Scorpio, а що на скріні не так? Чи малося на увазі, що все добре.

Опубліковано
Можливо помилка в драйверах. Краще попробувати старіші версії драйверів

В мене на діску одні з самих старих дрова. На сайті асуса вони останні, або перед останні.

Мабуть всетаки відяшка :( . Бо без дров паше ставбільно. І проц, з пам'ятю можна грузити під завязку без наслідків для системи.

Відеокарту цю вставляли в мій комп і на моїх дровах стартонуло і все функціонувало.

Воно і зараз функціонує без відеокартовських дров.

Того як Магготу в комп відяшку вставляли, "пацієнту" стало ще гірше, але не зрузу вапу днів вдрова нормально стояли на ХР навітть на вісту на день вдалося поставити. Ті артефакти на "скрінах", вони спочатку були тільки при глючно поставлених дровах. Тепер завжди.

Треба відяшку шукати.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Заміна відяшки вирішила проблему.

Знайди в кого є паяльна станція з нижнім підігрівом ) хай пропаяють тобі чіп на відяшці! Була точно така трабла на відяшці 6600. Пропайкою з хорошим флюсом все вирішилось )

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...