Юлямпочка Опубліковано 30 Січня, 2009 в 17:58 #1 Опубліковано 30 Січня, 2009 в 17:58 Думаємо, чи не продати нашу однокімнатну квартиру, маленьку але в гарному районі (Січова, біля БТІ, 2 хв до Теремнівських озер). 22 квадрата, четвертий поверх, ванна-туалет суміжні, тепла. За скільки зараз реально її продати, якщо подавати оголошення?Дякую за поради.
foxx77 Опубліковано 30 Січня, 2009 в 18:28 #2 Опубліковано 30 Січня, 2009 в 18:28 Нащо тобі ті бумажки, здавати краще, завжди дохід.
Юлямпочка Опубліковано 30 Січня, 2009 в 18:31 Автор #3 Опубліковано 30 Січня, 2009 в 18:31 мене зараз не цікавить оренда, мене цікавить реальна ціна на нерухомість.
Abrikos Опубліковано 30 Січня, 2009 в 21:52 #4 Опубліковано 30 Січня, 2009 в 21:52 Ось на цьому ресурсі більш-менш актуальні ціни на нерухомість по місту - так для порівняння. Але якщо реальною ринковою називати ту вартість, скільки тобі готові зараз заплатити відразу готівкою, - думаю треба відштовхуватися від ціни, меншої на 10% (приблизно), ніж на сайті і в оголошеннях.
ipua Опубліковано 31 Січня, 2009 в 07:40 #5 Опубліковано 31 Січня, 2009 в 07:40 Ось на цьому ресурсі більш-менш актуальні ціни на нерухомість по місту - так для порівняння. Але якщо реальною ринковою називати ту вартість, скільки тобі готові зараз заплатити відразу готівкою, - думаю треба відштовхуватися від ціни, меншої на 10% (приблизно), ніж на сайті і в оголошеннях. • продам однокомнатную квартиру на 33 квартале.36 кв.м..луцк 10.000 тыс.$ ... Впало в очі на цьому сайті
Shura Опубліковано 31 Січня, 2009 в 08:05 #6 Опубліковано 31 Січня, 2009 в 08:05 Ось на цьому ресурсі більш-менш актуальні ціни на нерухомість по місту - так для порівняння. читать его ну крайне неудобно... поэтому удивило: Впало в очі на цьому сайті
zaHARE Опубліковано 31 Січня, 2009 в 13:12 #7 Опубліковано 31 Січня, 2009 в 13:12 Думаємо, чи не продати нашу однокімнатну квартиру, маленьку але в гарному районі (Січова, біля БТІ, 2 хв до Теремнівських озер). 22 квадрата, четвертий поверх, ванна-туалет суміжні, тепла. За скільки зараз реально її продати, якщо подавати оголошення?Дякую за поради.не спішіть,думаю за рік ціни потрохи вирівняються.Хоча звісно минулорічних цін вже не буде.А думаю зараз всі в очікуванні продаж дешевих кредитних квартир.
Volyniaka Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 10:44 #8 Опубліковано 5 Лютого, 2009 в 10:44 Думаємо, чи не продати нашу однокімнатну квартиру, маленьку але в гарному районі (Січова, біля БТІ, 2 хв до Теремнівських озер). 22 квадрата, четвертий поверх, ванна-туалет суміжні, тепла. За скільки зараз реально її продати, якщо подавати оголошення?Дякую за поради. Продати зараз практично нереально... Покупці відсутні. Тому й реальну ціну визначити важко... Орієнтовно - 1000 убитих єнотів за кв. метр загальної площі. Ціна буде падати, оскільки незабаром банки почнуть "зливати" заставне майно. Стабілізація цін -десь з осені ІМХО Продавати краще через агентство, якщо, звісно, Ви не любитель спілкуватись з незнайоми людьми і тими ж агентствами телефоном разів по 10 на день Агентство краще одне-два, не більше... теж менше набридатимуть... Найкраще - агентства зі стажем, наприклад - http://www.realty-agency.lutsk.ua/about.htm
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.