Перейти до змісту

Пропоную відеозйомку кліпів

ANDRON

Рекомендовані повідомлення

Ваші пропозиції + моє бачення помножується на ентузіазм з обох сторін = хороший кліп.

Також приймаю заявки на зйомки весілля :hug:

Звертайтесь за моб. 8093 9848391

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Деякі зйомки (не кліпи) можна продивитись за такими ссилками:

http://www.youtube.com/watch?v=xk_j76Yx_9s...feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=lAVmLgPcDCQ

http://www.youtube.com/watch?v=l5x2HlGK-bM...feature=channel

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зйомку можна проводити по-різному. В ній існує багато стилів, так само , як у музиці, живописі, літературі і інших видах мистецтва. Я небуду, наприклад, казати людині, яка слухає попсу, чи дивиться Петросяна & CO :dont: , що це марна трата часу, бо мені подобається джаз, а чи "COMEDY CLUB" :ok: . В кожного свої смаки, свій погляд на життя.

В концертах: чи це попса, чи народні пісні, чи рок - в мене статичного кадра (камера непорушна) не має, і бути не може.

Пізніше дам ссилки на інші види зйомки.

PS. Завжди комусь буде подобатись "одне", а другим "інше"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

PS. Завжди комусь буде подобатись "одне", а другим "інше"

А ось і "інше" - "Про риболовлю"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кліпи підіпльна зйомка якась :) і чому в оператора рука трясеться, чи це так задумано?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кліпи підіпльна зйомка якась і чому в оператора рука трясеться, чи це так задумано?

Це не кліпи - це жива зйомка. Руки звісно, трясуться, від цого нікуди не дінешся. Є моменти де спеціально тряс камеру, а взагалом плавності в таких зйомках дає стедікам. Купівлю його на телебаченні - таке як ВТ, ніхто не вважав,і не вважають за потрібне. А дарма!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Нещодавно в Рівному відбувся Кубок України по ловлі риби на мормишку 28.02-01.03.2009. Як це все виглядало можна подивитись тут:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Луцьку готуються до випуску фільми про риболовлю, до речі, українською мовою. Автори передачі кажуть, що планують знімати тематично, тобто, на окремі породи риб, окремі передачі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Зразок замовленння День народження
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Дзвоніть, запитуйте, пропонуйте!.. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Передвесільний кліп створений для закоханої пари Андрія і Ірини, які довірились нашим ідеям, (тобто) у руки фотографа і оператора. Закоханим за це велика вдячність :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На зйомках передвесільного кліпу для Володі і Тетяни були залучені всі їхні друзі, а також багато некультурних (м'яко сказано) селян, які заважали, а деколи й допомагали нам його знімати, все ж таки творчий процес відбувся. Запрошую переглянути ;-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Передвесільний кліп створений для закоханої пари Андрія і Ірини, які довірились нашим ідеям, (тобто) у руки фотографа і оператора. Закоханим за це велика вдячність :-)

Я маю надію що коли я надумаю женитись якість ваших кліпів покращиться ;)

А поки що ось список того над чим, на мою думку, вам не помішало би задуматись:

IMG497-1252356100.jpg

Чому темне лице і навіщо він взяв руки ту бумажку коли вона почала заходить?

IMG497-1252356148.jpg

Знов темне лице, виходить як на подіум з темряви, навіщо там табуретка

IMG497-1252356166.jpg

Зеркало там лишнє, чорна діра :ohmy: , і яскраве пятно зправа-там хтось був?

IMG497-1252356327.jpg

Зустріч Штірліца і радістки Кет, перекинулись поглядами і він без слів передає ій шифровку в "Центр"

IMG497-1252356355.jpg Ї

Її поглинула чорна діра :lol: , табуретка там явно лишня, на бумажці незрозуміло що написано - раз попала в кадр, будь-ласка донести інформацію з бумажки до глядача

IMG497-1252356376.jpg

Це що за жах, ви хоч уявляєте як це буде виглядать на новому великому телевізорі, купленому за весільні гроші :ohmy: І знов темне обличчя

IMG497-1252356389.jpg

Що в цьому кадрі - час, дата, сівший акумулятор, реклама Нокії, чи "Білий квадрат" Малевича

IMG497-1252356491.jpg

"Моя душа летить до раю - кропива ти моя кропива" :huh:

IMG497-1252356508.jpg

Чому вони дивляться в камеру - це ж хВільма а не інтервью

IMG497-1252356536.jpg

Гарний кадр і хлопчина гарно грає свою роль, але ж вона пішла вправо

IMG497-1252356550.jpg

Треба не втікать, а доганять її, ну ви поняли вона пішла вправо

IMG497-1252356566.jpg

Тулуб без голови доганяє другий тулуб без голови і хватає його за руку -бррррр фільм жахів якийсь

IMG497-1252356586.jpg

Так було б краще

Помінявся одяг головного героя в парку - був у сорочці а потім у футболці. Дуже дико помінялась музика, ще й різні рівні в неї.

Ну і багато чого іншого...... :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому темне лице і навіщо він взяв руки ту бумажку коли вона почала заходить?

- Лице темне, тому що вона його ще не знає, а "бумажку" взяв від хвилювання

Знов темне лице, виходить як на подіум з темряви, навіщо там табуретка

- Лице темне, тому що вона тільки догодка (сон)

навіщо там табуретка

-..до речі, - це стілець (вчать розрізняти з садочка). Для роботи з клієнтами, людину не залишають стояти. (етика, однак)

Зеркало там лишнє, чорна діра , і яскраве пятно зправа-там хтось був?

на жаль цей офіс в його розробці не закладали, як зйомочний павільйон - це занадто.

яскраве пятно зправа-там
представте, якщо б лампа там зовсім би не горіла
Зустріч Штірліца і радістки Кет, перекинулись поглядами і він без слів передає ій шифровку в "Центр"

-Відтворення їхнього знайомства. Вузько дивитесь ;)

Це що за жах, ви хоч уявляєте як це буде виглядать на новому великому телевізорі, купленому за весільні гроші І знов темне обличчя

Відео для інтернету зжимається (зпрощується, щоб зрозуміліше), а на великому телевізорі "бумажка" читається :P

"Моя душа летить до раю - кропива ти моя кропива"

-Знову вузько дивитесь. Абстракніше будь-ласка :)

Чому вони дивляться в камеру - це ж хВільма а не інтервью

- якщо дотошніше, то у всіх людей (підрахуєте самі), що потрапили в кадр треба було б мені ще побігати і попитати в них дозволу. :D Люди, куди хочуть туди й дивляться

Гарний кадр і хлопчина гарно грає свою роль, але ж вона пішла вправо

-Придивіться краще шАНОВНИЙ

Тулуб без голови доганяє другий тулуб без голови і хватає його за руку -бррррр фільм жахів якийсь

-Точно, з під плаття гострий ракурс. Видно руки, голови і іще ... :blush: Соромтесь!

Помінявся одяг головного героя в парку - був у сорочці а потім у футболці

- Випадкова зустріч у інший день. (Знову вузько) :(

Так було б краще

- Зніміть свій кліп і підпишіть як захочете

PS. Ваші прискіпки мілкі і недоречні.

Критика сприймається від людини, якій є що показати. Чекаю ваших робіт з нетерпінням! :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

PS. Ваші прискіпки мілкі і недоречні.

Критика сприймається від людини, якій є що показати. Чекаю ваших робіт з нетерпінням! :blink:

Ололо, тебе привет от армии спердобойцев!

ANDRON, чтобы распознать говно, не обязательно быть проктологом. Все придирки к видео - по делу.

Есть такой советик - не стоит выставлять на обсуждение товар, который ты уже продал. Ничего хорошего из этого не получится: тебе будет неприятен негатив, клиенту - сплошное разочарование. Оно тебе надо? Порфолио это одно, а продажа - совсем другое.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ANDRON

Я наприклад багато чого вмію робити краще в іншій сфері чим ти, а ти щось в другій. Але я завжди уважно вислуховую критику у свою адресу і роблю висновки. Понизь своє ЧСВ і навчись прислухатись до думки інших, ведеш себе як мала дитина - я цяця ти кака.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вижу смысла полемике. Ролик делался для друзей, можно сказать, на лету, в качестве предсвадебных пробных сьемок.

Насчет вышеозначенной критики - то во-первых, критика должна быть не однобокой, иначе она становится просто злобным обсирательством, что уже говорит о том, кто это делает; а во-вторых - можно воспринимать замечания человека, который знает, о чем он говорит, соответственно, который может показать свои работы. А посему говорить на данный момент просто не о чем. :jeer:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можно воспринимать замечания человека, который знает, о чем он говорит, соответственно, который может показать свои работы.

Знаешь, для того, чтобы понять, что фотография (фильм, картина) хорошая, совсем не обязательно быть фотографом (режиссёром, художником) ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я нікого не обсирав - ось мої слова: "список того над чим, на мою думку, вам не помішало би задуматись". І неважливо для кого ви робите свою роботу - старатись треба завжди, а не ліпити відмазки. Ех, ти так нічого і непоняв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

СУществует здравая критика, а существует, очень верно подобранное слово в данном случае "придирки". К примеру, можно взять любое существо, человека, молекулу и найти в ней такие же недостатки: это вывесило язык, будто ему вывесить больше нечего, этот криво дышит, будто сейчас рожать будет, эта поплыла не туда и т.д.

Критика, если ее кто-то осмелится так назвать, в данном случае совершенно неуместна, неадекватна, необъективна. Более того, у меня сложилось впечатление, что у уважаемого Scorpio есть зуб на Андрея.

Я думаю, любому будет видно, насколько эти придирки высосаны из пальца и к тому же не имеют под собой никакого основания, ибо "ценитель" совершенно не проникся роликом, не вник в суть, не осознал идею, а лишь набросал мусора там, где здравомыслящие люди и представить его не могут. А теперь я скажу пару слов по придиркам, ну уж больно они смешно выглядят. Начну с обратной стороны.

Так було б краще

Просто сказочные титры. Голливуд плачет.

Им обоим, наверное, нужно было руки возле лица держать, чтобы не нарушить крупности плана?

вона пішла вправо

Скорее, у кого-то левый глаз на месте правого.

Чому вони дивляться в камеру

Мужик вроде вообще спит. Не выдавай желаемое за действительное.

Моя душа летить до раю

Соболезную.

Що в цьому кадрі - час, дата, сівший акумулятор, реклама Нокії, чи "Білий квадрат" Малевича

Да.

Це що за жах, ви хоч уявляєте як це буде виглядать на новому великому телевізорі, купленому за весільні грош

Интерлейсинг. Любой стационарный проигрыватель справляется с этой огромной проблемой по умолчанию.

табуретка там явно лишня

Ты прав, было бы веселее, если бы табуретка вдруг убежала.

По такой логике логично должно было выплысти облачко над его головой:"Візьміть план вашої кухні, шановна"

Смешно писать, смешно читать. Жду ответа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не буду спорить з пРОФЕСІОНАЛИМИ, зуб ні на кого не маю. Творіть "шедеври" і надалі.

Для танкістів повторюю останій раз свої слова:

список того над чим, на мою думку, вам не помішало би задуматись

І втратили потенційного клієнта

Я маю надію що коли я надумаю женитись якість ваших кліпів покращиться
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Никто от критики не отказывался. Я считаю, что без нее никуда: она стимулирует прогресс гораздо больше, чем похвалы, она заставляет совершенствоваться все больше. Но она полезна лишь в том случае, когда она по сути, а не лишь бы была. Здесь, на мой взгляд, конструктивностью и не пахнет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До голівудських фільмів зі 100-мільйонними бюджетами можна прикулюпатись десь так само.

Скорпіо. Право, щоб до твоєї критики дослухались, треба ще заслужити. Навіть те, що ти досяг чогось в тій чи іншій галузі, не дає тобі цього права, особливо коли це стосується творчості.

"список того над чим, на мою думку, вам не помішало би задуматись" - от якраз завадило б зациклюватись на технічних дрібницях, втрачаючи ідею та зміст.

Андрюха - респект за ентузіазм і +1 за любов до своєї роботи (багато кому цього так не вистачає)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Видно что автор хотел чтобы все сказали, "ах как круто все снято", а когда человек, может и дилетант в этом деле просто написал свое мнение культурно, вы его сразу "запарафинили", мол если критикуешь так точно говори что не так.

Кстати как правило заказчики такие же как и я дилетанты в этом деле, они смотрят с точки зрения эстетизма и оценивают по своему вкусу, может профессионалу будет нравиться, а дилетанту нет. Я согласен с ursa.

Тут и так ясно "тяп ляп клип", и только попробуйте покритиковать, я ж профессионал, а вы все профаны. (так зачем тогда выставлять на показ то, что не достойно показа) -

"PS. Ваші прискіпки мілкі і недоречні.

Критика сприймається від людини, якій є що показати. Чекаю ваших робіт з нетерпінням!" - вы может разместили бы свои "шедевры" на профессиональном форуме, раз тут все с ваших слов не достойны того чтобы говорить свое мнение о ваших работах.

Вы будьте готовы к критике раз выставляете свои работы на показ, и внимательно прислушивайтесь. И за критику лучше бы сказали спасибо, потому как человек потратил свое время не доказать что вы плохо делаете свою работу, а показать что может вы что-то упустили, чтобы вы потом не делали ошибок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...