Перейти до змісту

слухи

Гість OTAM

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ходять слухи, шо ФК будуть переіменовувати, бо новий власник, да і чув шо ближнім часом локальний трафік буде платний, типу плата по 100 метрів.. шо за нафіг?

сорц слухів:

http://www.forum.lutsk.ua/YaBB.cgi?board=i...9704142;start=7

зи. то візор - типу канкурєнт, так шо може не правда, але я чогось так не думаю....

зии. UA-IX респект )) :(

Опубліковано
ходять слухи, шо ФК будуть переіменовувати, бо новий власник, да і чув шо ближнім часом локальний трафік буде платний, типу плата по 100 метрів.. шо за нафіг?

сорц слухів:

http://www.forum.lutsk.ua/YaBB.cgi?board=i...9704142;start=7

зи. то візор - типу канкурєнт, так шо може не правда, але я чогось так не думаю....

То всьо х****! (ІМХО) :(

Опубліковано

я-я, натюрлих, Дойче-Телеком купил конкурента.....

теперь у ФК зарплату в эвро выдают......

p.s. отсутствие информации порождает всякие слухи

Опубліковано

конечного потребителя должен волновать не владелец провайдера, а качество и количество услуг...

так что вполне вероятно как улучшение, так и ухудшение сервисофф... а возможно и исчезновение некоторых, если новые владельцы посчитают что-то малорентабельным....

также может быть отсутствие изменений(если новые владельцы(пока виртуальные :() решат оставить "все как есть")

• Адміністратори
Опубліковано

А нашо. :(

Все нормально.

Подумаш машинці на якій стоїть лм погано стало.

Максимальна кількість підключених абонентів. апатчу погано робиться.

А народ зразу Фотаком продали якість буде гавно ще якась фігня несуразна.

До мене працівник візора вчора, "ну шо Найдікс вже звільнився"? :()

Я на нього квадратними очима дивився, а Найдікс на мене сьогодні :))

Якщо ми змінимо власника чи форму власності чи профіль, то про це напишуть засобах масової інформації як мінімум а не тільки в інеті.

Доречі "board.lutsk.ua" не є офіційним форумом ФК більше того він ніяким боком ФК не належить.

Тому давати коментарі чи офіційні заяви по якому б то не було поводу тут не будуть. НІКОЛИ.

Я читадючи форум бачу пости що до моєї проф діяльності і беру до уваги пости користувачів. І відповідно реагую на них в роб час.

Але писати пости тіпа все я зробив і відчитуватись я не зобовязаний.

Хіба що сам того захочу.

На цьому вважаю тему закритою.

Опубліковано

Ніхто не осуджує вашу роботу, але як не пародоксально, наслідки вашої праці стосуються багатьох людей. Тому і ідуть коментарі.

""""Подумаш машинці на якій стоїть лм погано стало."""""

А сказати про це раніш, не було можливості???

Коли я в пятницю ввечері позвонив в службу технічної підтримки - вони зробили круглі очі, нічого не знали... наступного разу сказали що мережа впала і коли вона "встане" - не відомо.

Ніхто і не просить відчитуватись, - просто прохання надати інформацію типу: що сталось, і коли буде краще. Ось і все.

Опубліковано
Ніхто не осуджує вашу роботу, але як не пародоксально, наслідки вашої праці стосуються багатьох людей. Тому і ідуть коментарі.

""""Подумаш машинці на якій стоїть лм погано стало."""""

А сказати про це раніш, не було можливості???

Коли я в пятницю ввечері позвонив в службу технічної підтримки - вони зробили круглі очі, нічого не знали... наступного разу сказали що мережа впала і коли вона "встане" - не відомо.

Ніхто і не просить відчитуватись, - просто прохання надати інформацію типу: що сталось, і коли буде краще. Ось і все.

:huh:

Опубліковано

СТОП! ніхто ні на кого не наїжає, всі прекрасно розуміють, що БОАРД - не офіційний форум ФК, коментарів ми НЕ вимагаємо, просто хотілося б почути , що думають працівники ФК по цьому ділу.. от і все.. тему можна закривати, а то я бачу дехто як завжди починає нервувати...

• Адміністратори
Опубліковано
СТОП! ніхто ні на кого не наїжає, всі прекрасно розуміють, що БОАРД - не офіційний форум ФК, коментарів ми НЕ вимагаємо, просто хотілося б почути , що думають працівники ФК по цьому ділу.. от і все.. тему можна закривати, а то я бачу дехто як завжди починає нервувати...

Думаєм, тюнимо сервер. Сервер вже дожив до апгрейда, ресурсів не вистачає, ось що зараз на ньому робиться:

Server uptime: 53 minutes 15 seconds

Total accesses: 7951 - Total Traffic: 15.2 GB

CPU Usage: u38.1016 s36.5938 cu1.57813 cs0 - 2.39% CPU load

2.49 requests/sec - 4.9 MB/second - 2.0 MB/request

17 requests currently being processed, 9 idle workers

Біля 50 мегабіт віддає в мережу, і це тільки вебсервер.

Та й в вихідний хочеться відпочити а не в ентузіазм гратись :huh:

Опубліковано

Думаєм, тюнимо сервер. Сервер вже дожив до апгрейда, ресурсів не вистачає, ось що зараз на ньому робиться:

Server uptime: 53 minutes 15 seconds

Total accesses: 7951 - Total Traffic: 15.2 GB

CPU Usage: u38.1016 s36.5938 cu1.57813 cs0 - 2.39% CPU load

2.49 requests/sec - 4.9 MB/second - 2.0 MB/request

17 requests currently being processed, 9 idle workers

Біля 50 мегабіт віддає в мережу, і це тільки вебсервер.

Та й в вихідний хочеться відпочити а не в ентузіазм гратись :D

хочу крові!!!! :) п2п суксь ! фтп рулить.. !

• Адміністратори
Опубліковано
хочу крові!!!! :) п2п суксь ! фтп рулить.. !

Current Time: Friday, 16-Jun-2006 18:06:10 EEST

Restart Time: Wednesday, 14-Jun-2006 09:23:48 EEST

Parent Server Generation: 2

Server uptime: 2 days 8 hours 42 minutes 22 seconds

Total accesses: 435601 - Total Traffic: 2275.1 GB

CPU Usage: u64.2734 s85.3516 cu7.65625 cs0 - .077% CPU load

2.13 requests/sec - 11.4 MB/second - 5.3 MB/request

38 requests currently being processed, 5 idle workers

майже 2.5 терабайта за два з половиною дня, і це тільки веб.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...