Перейти до змісту

Принтер для друку фото

Orfey

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зявилась потреба в друкуванні фото дома (дитина росте, є багато племінників та й ін.), маю цифромильницю Casio EX Z-700. В місяць набирається 50-100 фото якщо якесь свято то і ще більше. Так що думаю брати принтер з СНПЧ. Підкажіть який взяти? 

критерії вибору :

1. Ціна

2. Якість фото

3. Собівартість фотографії  

Опубліковано

Epson R290 + хорошие чернила. 6 цветов, очень пристойное качество фотографий даже с СНПЧ. Бонус - печать на дисках. Дорогой, но свои деньги отрабатывает на 100% :)

Есть в наличии. Цена - розничная около 150 у.е., обсуждается ;)

Себестоимость фотографии при использовании СНПЧ выходит практически в цену листа бумаги. Для сравнения - даже неоригинальный картридж (12 мл) будет стоить дороже, чем 200 мл банка с краской. Быстрее всего почему-то заканчивается жёлтый картридж. Недавно много печатал - его (12 мл) хватило приблизительно на 30 листов формата А4.

Опубліковано

Canon IP-4300. 4 колірний друк (+5 - для текстів). Друкує досить пристойно. В обслуговуванні (заправці) досить простий. З СНПЧ дружить погано (при друці з СНПЧ, якщо не вдосконулювати корпус, трубки чіпляються і картриджі час від часу відходять (використовував картриджні СНПЧ, можливо з капсульними таких проюлем немає). Чорнила брев ще в минулому році, заплатив за 4 кольори 250 грн (500 мл банка). При заправці єдина проблема (хоча для мене зовсім не проблема) - потрібно час від часу перевіряти вміст чорнил в картриджі, оскільки чіпи не обнуляються (як в Епсонів). + Двосторонній друк текстів, + друк на дисках.

Опубліковано

В кожного своя думка на цей рахунок. Я користувався в свій час Епсоном. Дома. Використовував оригінальні чорнила. Засохли дюзи. Пробичищати голову відмовилися в Луцьку по причині використання в моїй моделі пігментних чорнил. Сам прочистити так і не зміг. Лежить без діла. Механіка в порядку, а голова коштує дай боже. В Кеноні водянка (чорнила на водній основі) + 1 - пігмент. Ще не прочищав. Друкує нормально. Скан надрукованого фото можу відправити завтра.

Опубліковано

Печатали с СНПЧ на Кэнонах серий АйПи 4200, 4300, 5200, 5300... - довольно быстро забивается голова или горят чипы, иногда и сама голова заглючивает :( Опыт не только наш, но и клиентов. Сейчас у нас Эпсон (Р290) - печает довольно напряжённо, жалоб вроде как нет :) Единственный минус - в принципе, как и у всех струйников, нужно печатать что-то хотя бы раз в два дня...

Но не все модели Эпсонов удачные, СХ4300, например, с СНПЧ вообще очень недолго работает (хотя стоит раза в 3 дешевле) :(

Опубліковано
Печатали с СНПЧ на Кэнонах серий АйПи 4200, 4300, 5200, 5300... - довольно быстро забивается голова или горят чипы, иногда и сама голова заглючивает :( Опыт не только наш, но и клиентов. Сейчас у нас Эпсон (Р290) - печает довольно напряжённо, жалоб вроде как нет :) Единственный минус - в принципе, как и у всех струйников, нужно печатать что-то хотя бы раз в два дня...

Но не все модели Эпсонов удачные, СХ4300, например, с СНПЧ вообще очень недолго работает (хотя стоит раза в 3 дешевле) :(

А я й не користуюсь СНПЧ з деяких пір. Оригінальні картриджі досить непогано заправляються без пошкодження і змін. Єдиний мінус - софт не показує рівень чорнил в картриджах. Та й принтер досить напружено використовується. Можливо тому й дюзи не забиваються. Він вже себе відбив.

Єдина проблема була - кнопка ввімкнення вилетіла, поніс в ремонт по гарантії - відмовили, повідомивши, що негарантійний ремонт (типу використовувалися СНПЧ), по причині якої згорів блок живлення. Обійшовся в 100 грн.

А взагалі "На вкус и цвет", сам розумієш. В мене менший досвід спілкування з принтерами. В Ursa його значно більше, оскільки він друкує значно більше ніж я. Тим більше і можливостей перепробувати більше було. Я б собі наприклад придбав би таку штуку, як в Ursa на роботі стоїть. Правда місця займає багато, але прикольна річ. Широчезна!!!

Опубліковано

"Паддэржал" Epson r290. Майже рік користуємось на роботі, друкує багато, на СНПЧ - претензій немає зовсім.

Опубліковано

Не согласен ;)

Голова к Кэнону будет стоить как половина принтера, если не больше. Дешевле запускать на печать по одному листочку в день :) А чтобы она не засорялась - покупать не самые дешёвые чернила ;)

В чём преимущество обслуживания Кэнона - я за три года работы с разными моделями принтеров так и не понял ;) Чернила стоят одинаково, жидкость для промывки (в случае чего) - тоже не дороже. А проблемы с забиванием дюз вылазят одни и те же у обоих брэндов :unsure:

Опубліковано
Не согласен ;)

Голова к Кэнону будет стоить как половина принтера, если не больше. Дешевле запускать на печать по одному листочку в день :) А чтобы она не засорялась - покупать не самые дешёвые чернила ;)

В чём преимущество обслуживания Кэнона - я за три года работы с разными моделями принтеров так и не понял ;) Чернила стоят одинаково, жидкость для промывки (в случае чего) - тоже не дороже. А проблемы с забиванием дюз вылазят одни и те же у обоих брэндов :unsure:

Будова голови - різниця. Можливо не правий, хто знає більше - нехай поправить. Кенон з його забитою головою ще реально реанімувати. А от Епсон - в мому випадку було нереально. При продувці дюз Кенон використовує менше чорнил, ніж Епсон (+ при користуванні оригінальними картриджами) 

- Кенона в тому, що СНПЧ вибрати нормальне тяжко. Ну і картриджі обнулити немажліва по прикладу Епсона. Так що, якщо збираєшся ставити СНПЧ - бери Епсон. Люди говорять, що друкує намана, значить і в тебе буде друкувати. А те, що він дома стоїть чи на роботі, то немає різниці. Головне - яке навантаження буде на нього. Тільки Чорнила тоді купувати потрібно якісну і недешеві. Ось і все.

Опубліковано

До речі, люди, підкажіть, скільки буде коштувати повний комплект R290+якісне СНПЧ+комплект якісних чорнил. Можливо додому прикуплю, щоб на роботу не ходити друкувати?

ну а що робити якщо в відпуск поїхав і не друкуєш зодва тижні?

1. Брати з собою принтер... 

2. Не їхати в відпустку.

3. Віддати на період відпустки принтер в хороші руки.

Опубліковано
- Кенона в тому, що СНПЧ вибрати нормальне тяжко. Ну і картриджі обнулити немажліва по прикладу Епсона. Так що, якщо збираєшся ставити СНПЧ - бери Епсон.

На счёт обнуления - в Эпсоне каждый раз приходится обнулять их (некоторые модели - с применением оригинального картриджа), а ещё часто чернила заканчиваются посередине отпечатка, и если не отменить печать, то принтер продолжает печатать то, что не успел, на новом листе после заправки. В Кэноне один раз (с кучей подтверждений) отключается контроль за уровнем чернил в картриджах - и он печатает дальше без проблем. Ну пока не погорят чипы и не придётся брать оригинальный картридж, чтобы раздуплить принтер ;)

До речі, люди, підкажіть, скільки буде коштувати повний комплект R290+якісне СНПЧ+комплект якісних чорнил.

Можно уложиться примерно в 200 у.е.

Опубліковано

Доречі, про R290 підкиньте утилітку, яка б відключила контроль за рівнем чорнила.

Друкую фотки - якість на високому рівні.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...