Перейти до змісту

МРЕО

chip

Рекомендовані повідомлення

Скоро маю здавати екзамен в МРЕО для отримання водійських прав.

Виникло декілька питань:

1) Для здачі екзамена потрібно перерахувати біля 240 гривень ВДАІ по такій квитанції

post-1258-1231347693.jpg

Окрім завишених цін на елементарні речі, цікавить що за 25% спецпродукції, талон попередження та за яке таке робоче місце потрібно платити 6.67 грн.,

Діло не в самій сумі, а в самому змісту оплати, просто хочеться знати за що платити хоч тих 6 з половиною гривні.

Також перед здачою самих екзаменів потрібно застрахуватися в обовязковому порядку, хоча це непередбачено законом. Хтось здавав незастраховавшись? (ця страховка введена нещодавно).

2) Чи є на форумі такі що здавали неплативши (давали хабаря) екзамени? І чи відрізнялися у вас питання (мається на увазі по складності) від інших здаючих за взятку?

3) Якщо за перший раз нездавали, скільки потрібно заплатити за перездачу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Окрім завишених цін на елементарні речі, цікавить що за 25% спецпродукції, талон попередження та за яке таке робоче місце потрібно платити 6.67 грн.,

:blink: Як ти правила вчив?

"2.1. Водій механічного транспортного засобу повинен мати при собі:

а) посвідчення на право керування транспортним засобом відповідної категорії і талон, що додається до посвідчення;"

тут йдеться мова, якраз про цей талон попередженнь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правила я непогано знаю, про талон неподумав що це саме той який додається до водійських прав.

Але більш цікаво що то за спецпродукція? За яку даже викладач нічого незнає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніяких викладачів, інших дядь-тьоть посередників, вали прямо до МРЕОвськіх дамочок, (крім інспектора),понапридумуй щось,подави на жалість і якось рішите "альтернативний варіант" здачі іспиту, якщо це тобі дуже треба, трохи фантазії, гарно поспілкуйся, компроміс найдете полюбом. Викладачі за свої посередницькі послуги луплять 3 шкури, треба ж і з директором і мєнтами поділитись і собі...

Для прикладу, виявляється А (в нагрузку до ВС бо маю мота) категорія вього лиш обішлась 6грн хх коп в банк за здачу іспиту, а не 150 грн як пропонував пан препод.

Повір, так саме дешево і дієво, ну звісно якщо немаєш родичів чи файних знайомих там).

Різниці в питаннях немає, є різниця як тьотя інспектор-екзаменатор настроїть ті трьохкнопочні древні компи,так і здаш чи нездаш:)

Самому перший раз здати шанс так 1 з 20ти, навіть якщо знаєш в ідеалі,писатиме що маєш помилки, але їх тобі ніхто не покаже, щось кричати, бушувати - без толку.

Всякі спецпродукції,страховкі і т.д. - сплошне викачування бабла з людей, і не більше. Особливо вбиває пункт "Компютерні послуги"(стосується не лише МРЕО),за набраних пару букв і роздрукованих 1-2 А4 деруть ппц.

Така в нас х...ароша країна :(.

П.С. А яка ціна навчання на В,ВС категорії на сьогодні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здавати буду сам, ради принципу, без хабарів і всяких вмовлянь, хоча дякую за пораду.

А сам платив страховку?

Навчаюсь в АСА, за курс навчання 2300+400 грн. на бензин ну і 240 грн. в МРЕО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не кісло,я здавав рік тому, за АВС і здачу і газ і все все віддав десь 1200-1300 грн.

Тоді ніяких страховок не було ще.

Скоро буде такса, за вхід в приміщення МРЕО ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здавати буду сам, ради принципу, без хабарів і всяких вмовлянь, хоча дякую за пораду.

А сам платив страховку?

Те що ти здаш сам вірогідність - 5%(а то й менше)

Перездавати будеш багато раз поки не заплатиш(відповідно бабла потратиш еквівалентно за перездачу)

Якщо навіть здаси теорію, то практику не здаси або навпаки, - вони придумають як тебе завалити. Т.я. результати екзамену обговорюються після практики і теорії. Всі сплати які вони вказують в квитанції платити обовязково, тому що без цього права все одно не видадуть. Доказувати комусь шось нереально - собі дорожче. Технологія екзаменів в МРЕО накатана вже багато років і тобі нічого там не змінити. Пишу тут бо сам здавав цим літом. Отже, або платиш все по квитанціях+людям які "порішають" екзамен(чи до чи після невдалої здачі-це тобі вибирать) або екзамен не здаси, згризеш кучу нервів і здоровья. ІМХО. До речі, маю хорошу прогу по здачі українських екзаменів - така як в МРЕО, викладав десь на форумі, якшо треба - звертайся, поділюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, коли я вчився, три роки тому, то в нас в групі 1 дівчина здала без грошей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вот и ничего подобного. И не нужно обсырать родное ГАИ. Как говорится, "Нечего пенять на зеркало, коль рожа крива". Никто никого специально валить не будет. Даже в них еще остались элементарные человеческие качества. Доказано и проверено.

В нашей группе из ~30-ти человек платило 28. 2-е сдавали сами (в их числе и я). Мы трезво оценивали свои шансы и усиленно готовились. Я просто хотел доказать себе, что могу хоть что-то, а заодно и проверить честность наших органов. Каким же было мое удивление, когда ответив на все вопросы передо мной загорелась надпись: "Ви зробили одну помилку. Тест пройдено!" (Причем я только выйдя из кабинета понял свою ошибку. Про остаточную высоту протектора шин автобуса, я ответил 1мм. В то время, как правильным ответом было 2мм.)Я вскочил с воплями со своего места и даже суровая тетя-инспектор , от одного взгляда на которую, сперва холодела кровь, улыбнулась и попросила успокоиться. Та же история была и с моей одногруппницей, которая тоже прошла тест сама. Но ведь это было лишь полдела. Впереди была езда. Которую, как ни странно сдали все. Даже те, кто пересек сплошную при выезде из МРЕО и моя одногруппница, которая не платила и сдавая назад, заглохла. Суровая тетя поставила прочерк у себя и сказала вставать... Но права получили все.

Это еще раз доказывает то, что не нужно слушать глупые разговоры окружающих, а твердо идти к своей цели, ведь, несмотря на то, что практически все в нашем мире можно купить, достоинство у наших органов все еще осталось!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А сам платив страховку?

Те що ти здаш сам вірогідність - 5%(а то й менше)

Перездавати будеш багато раз поки не заплатиш(відповідно бабла потратиш еквівалентно за перездачу)

Якщо навіть здаси теорію, то практику не здаси або навпаки, - вони придумають як тебе завалити. Т.я. результати екзамену обговорюються після практики і теорії. Всі сплати які вони вказують в квитанції платити обовязково, тому що без цього права все одно не видадуть. Доказувати комусь шось нереально - собі дорожче. Технологія екзаменів в МРЕО накатана вже багато років і тобі нічого там не змінити. Пишу тут бо сам здавав цим літом. Отже, або платиш все по квитанціях+людям які "порішають" екзамен(чи до чи після невдалої здачі-це тобі вибирать) або екзамен не здаси, згризеш кучу нервів і здоровья. ІМХО. До речі, маю хорошу прогу по здачі українських екзаменів - така як в МРЕО, викладав десь на форумі, якшо треба - звертайся, поділюсь

По даній квитанції я вже заплатив давно, доказувати щось незбирався і тим більше щось змінювати, просто цікаво за що я хоть заплатив.

На рахунок страховки то бачу про неї ніхто нечув, це нечебто якесь обовязкове страхування на рік на випадок ДТП, хоча не всі ж зразу після отримання прав сідають за кермо автомобіля.

Те що на екзаменах валять ти бачив на свої очі (тобто в твоїй групі були такі що добре знали ПДР і неплатили), чи тобі просто хтось таке сказав?

В мене наприклад швагро здав неплативши, правда тести зазубрив дуже досконало та й здавав не в МРЕО і без їхнього інструктора, вчитель також говорив що якщо добре знаєш то можна неплатити, спостерігав (правда небагато) такі здачі.

Також ще цікавить скільки разів можливо перездавати, і сума яка необхідна для такої перездачі.

Якби дав ссилку на зовнішній ресурс був би дуже вдячний, так як в мене провайдер Аверс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, маю хорошу прогу по здачі українських екзаменів - така як в МРЕО, викладав десь на форумі, якшо треба - звертайся, поділюсь

Плиз, если можно ссылку на программу, сдавать буду 27 января сего года.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"родное ГАИ" я не обсираю, знаю з власного досвіду. і написав же - 5% є шанс здати самостійно. Просто не факт що при 100% правильних відповідях отримаєш права. Перездача, здається 150грн. за раз

От з мережі:

Экзамены в МРЭО ГАИ проводятся в такой последовательности: сначала теоретический, потом практический.

Лица, которые не сдали теоретический экзамен, к практическому экзамену не допускаются.

Положительная оценка, полученная после сдачи теоретического экзамена, считается действительной на протяжении трех месяцев. После этого срока кандидату в водители снова придется сдавать теоретический экзамен.

Для лиц, которые прошли подготовку (переподготовку) на право управления автомототранспортными средствами в учебных заведениях, а также при замене, выдачи дубликата удостоверения водителя, повторный экзамен как теоретический, так и практический назначается не ранее чем через 5 дней.

В случае если кандидат в водители не сдаст практический экзамен с третьего раза, следующий экзамен принимается только после прохождения курса обучения по практическому управлению, который подтверждается справкой учебного заведения.

Лица, допущенные к сдаче экзаменов на право управления транспортными средствами после окончания высших учебных заведений с изучением автомобильного дела или экстерном, к повторным экзаменам допускаются не ранее, как через 20 дней. После успешной сдачи экзаменов, таким водителям, сроком на два месяца выдается временный талон, который обменивается на удостоверение водителя после отметки подразделения ГАИ горрайотдела по месту проживания о том, что такое удостоверение у него не изымалось.

Кандидаты в водители, которые подготовились самостоятельно к экзаменам на право управления транспортными средствами, отнесящиеся к категории или и не сдали практических экзаменов с 3 раза, в дальнейшем к экзаменам в подразделениях ГАИ допускаются только после прохождения курса обучения в установленном порядке..

У Вас собирают деньги за экзамены?

В ГАИ: Вы оплачиваете госпошлину на сегодняшний день она составляет 320 грн. В автошколе: Согласно "Примерной программе подготовки водителей транспортных средств категории "В" (это касается всех категорий, данная программа взята в качестве примера) "Экзамен по вождению автомобиля в образовательном учреждении и экзамен в ГАИ проводятся за счёт часов, отведённых на вождение автомобиля". То есть экзамены в школе и в ГАИ - это как бы последнее занятие по вождению. А так как Вы сдаёте экзамены на автомобилях, на которых проходили обучение, то деньги, собираются за его представление. Согласитесь, что сдавать экзамены на своём автомобиле намного легче, чем на чужом. Больше никаких денег не собирается.

і Сцилкі на тести:

depositfiles.com

http://depositfiles.com/files/6145828

http://depositfiles.com/files/6237154

softdump.ifolder.ru

http://softdump.ifolder.ru/7073032

http://softdump.ifolder.ru/7136167

vipfile.com

http://vipfile.com/download/390b78433515/DAItests.rar.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

здавав в кінці серпня

задав сам (перездача була десь біля 20грн) вот і ріскнув, але я багато розвязував білетів дома, а також був в хороших відношеннях з викладачем (вона мені одне питання підказала), так що впевнений в собі здавай сам

на рахунок страховки то всі здали по 20грн і дали страховку на пів року

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наша група здавала в жовтні 2008-го, ТСОУ на Перемоги. Здавали по картках письмово (сервер у них поламатий весь). Моя колега і я не платили ніяких грошей, крім офіційних. Знаю точно, що ще двоє курсантів з групи здавали без договорняків і хабарів. тобто з 30 чоловік 4 точно здавали чесно. Здала вся група. До речі, викладач нам сам сказав не спішити і не "шукати виходи". Хто знає - здасть (його слова). Висновки робіть самі. ІМХО, краще спробувати свої сили, якщо вчився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наша група здавала в жовтні 2008-го, ТСОУ на Перемоги. Здавали по картках письмово (сервер у них поламатий весь). Моя колега і я не платили ніяких грошей, крім офіційних. Знаю точно, що ще двоє курсантів з групи здавали без договорняків і хабарів. тобто з 30 чоловік 4 точно здавали чесно. Здала вся група. До речі, викладач нам сам сказав не спішити і не "шукати виходи". Хто знає - здасть (його слова). Висновки робіть самі. ІМХО, краще спробувати свої сили, якщо вчився.

Блын, Куме, а я з тобою ще за права якось не удосужився...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба принаймі пробувати здавати самому. Звісно, для цього має бути відповідна підготовка. Як теоретична, так і практична. Якщо впевнений в своїх знання, добре знаєш правила - засиш. А заплатити за здачу завжди встигнеш. Тим більше, що заплатити можна як до екзамену, так і після.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба принаймі пробувати здавати самому. Звісно, для цього має бути відповідна підготовка. Як теоретична, так і практична. Якщо впевнений в своїх знання, добре знаєш правила - засиш.

Доречі - рекомендую всім хто буде здавати на права скористатись програмою, що я виклав вище. Сам по ній готувався. Після проходження її близько 3-ох разів - відповідав на питання майже з закритими очима без жодної помилки :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба принаймі пробувати здавати самому. Звісно, для цього має бути відповідна підготовка. Як теоретична, так і практична. Якщо впевнений в своїх знання, добре знаєш правила - засиш.

Доречі - рекомендую всім хто буде здавати на права скористатись програмою, що я виклав вище. Сам по ній готувався. Після проходження її близько 3-ох разів - відповідав на питання майже з закритими очами без жодної помилки :D

Да народ прога дійсно кльва, стало зручніше і скоріше розвязувати білети ніж з посібником.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да-да, заодно і провідаєш кума з поламаною ногою ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да-да, заодно і провідаєш кума з поламаною ногою ;)

зара ви обоє в баньку на днів так 5 сходите :) ану в мило з кумами і всім іншим!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здавав в жовтні минулого року, здав сам і з першого разу (допустив лише одну помилку :) ).

Не ведись ти на ці гасла типу: "без бабла не здасиш!", при наявності теоретичної і практичної підготовки елементарно здасиш сам.

Просто уважно прислухайся до порад інструктора по водінню і розв'язуй білети.

Удачі при здачі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пора вже голосувалку прикріпити і порахувати скільки людей самі здали, скільки платили. Можна буде оцінити шанси успішної здачі без хабарів. Тут писалося про 5%, а я почитав тему і нарахував 1 дівчина + двоє + Orfey + четверо + "ALEX" = 9 чоловік.

Виходить, що здати без хабарів цілком реально. Треба лише сумлінно поставитися до підготовки до екзаменів. Вважаю, що від цього всі лише виграють. Буде більше людей , які знають правила і вміють їздити, тоді й на дорогах буде безпечніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пора вже голосувалку прикріпити і порахувати скільки людей самі здали, скільки платили. Можна буде оцінити шанси успішної здачі без хабарів. Тут писалося про 5%, а я почитав тему і нарахував 1 дівчина + двоє + Orfey + четверо + "ALEX" = 9 чоловік.

Виходить, що здати без хабарів цілком реально. Треба лише сумлінно поставитися до підготовки до екзаменів. Вважаю, що від цього всі лише виграють. Буде більше людей , які знають правила і вміють їздити, тоді й на дорогах буде безпечніше.

Повністю згідний що правила потрібно вчити і пробувати здавати самому, але от нарахунок здачі без хабарів 5% то воно так і є, моя група наприклад майже вся буде здавати заплативши при цьому хабаря, тай по розповідях знайомих і тут на форумі з групи здають тільки одиниці самостійно. Мене в цій темі більш цікавить чи бували такі випадки що когось завалили при здачі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене в цій темі більш цікавить чи бували такі випадки що когось завалили при здачі?

Бувають постійно - в мене в групі хто не заплатив/домовився через знайомих, не здали теорію/або практику(наприклад - інструктор раптово каже "ставай тут", ти стаєш, а там не можна цього робити(знак/зебра і т.і.), але це не біда, платили після невдалої здачі і отримували права зі всією групою без лишніх нервів.

Треба лише сумлінно поставитися до підготовки до екзаменів. Вважаю, що від цього всі лише виграють. Буде більше людей , які знають правила і вміють їздити, тоді й на дорогах буде безпечніше.

100% з тобою згідний :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

інструктор раптово каже "ставай тут", ти стаєш, а там не можна цього робити(знак/зебра і т.і.)

А для чего же тогда учить правила? Вашем понимании простая уловка экзаменатора для проверки знания правил - это значит "валить"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...