Перейти до змісту

Потрібно водійське сидіння

Plum

Рекомендовані повідомлення

Друг хоче в ВАЗ-2108 замінити водійське сидіння на щось більш комфортабельне. Бажано щось від іномарки, і добре якщо з більш-менш розвинутою боковою підтримкою. НЕ обов'язково, щоб спинка сидіння складалась -- на зад пасажири в нього сідають тільки через праві двері.

Пропозиції писати сюди або дзвонити 8 095 354 04 11 (Олексій)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хай пошукає від рено11 або мазда 626купе :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ліпше від Омеги Б. Надзвичайно комфортні - з власного досвіду кажу)) Та і монтувати їх дуже легко - прямі салазки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

fedot, а в вас на розборці немає нічого підходящого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

fedot, а в вас на розборці немає нічого підходящого?

Є в моїх коллег. Проблема в тому, що вони продаються /і так зазвичай/ лише парою, хазяїн того шроту на цінах троха того :0099: Я поцікавлюся ціною і повідомлю, ок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ок, дякую.

я думаю що якщо ціна буде не дуже :0159: то він з задоволенням візьме пару сидінь, але тоді потрібно, щоб спинка хоча б в одного з них клалась вперід.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже орієнтовно ціна буде 800гр. за пару. Але в Омег сидіння не відкидаються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это Recaro? И если да, то состояние?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить аналогічне питання. Тоже шукаю сидіння для установки в 2108. Але мені треба шоб складались. Колись дивився на авторинку... там ціни просто бешані. На розборках не було часу пошукати. Хто знає де є і ціни - пишіть!

З.І. а ще якшо були б фоткі.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот нашел тему про сидушки в ВАЗ

Типа таких ;)

opel-kadett-gsi_2.jpg

Только это от Kadett GSi

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що найдивніше - Рекаро))) /сам же ж собі ставив/. От тільки не такі, як ти хочеш, на жаль. Зроблю фото - повішу в тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені потрібні передні сидіння для ВАЗ 2106 і ремені безпеки. Може хтось щось порадить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що найдивніше - Рекаро))) /сам же ж собі ставив/. От тільки не такі, як ти хочеш, на жаль. Зроблю фото - повішу в тему.

Видимо такие

post-426-1231444030.jpg

А это уже в Ланосе ;)

post-426-1231444377.jpg

отсюда и вот.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме такі, не шкіряні))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поставили сидіння Recaro від Opel Astra Coupe. Встали як рідні, хіба що водійське трохи високо получилось, мала відстань від сидіння до руля, а враховуючи ще бокову пдтримку -- трохи важко вилазити з-за руля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 тижнів потому...
Поставили сидіння Recaro від Opel Astra Coupe. Встали як рідні, хіба що водійське трохи високо получилось, мала відстань від сидіння до руля, а враховуючи ще бокову пдтримку -- трохи важко вилазити з-за руля.

Я,при установке в сиеру,сидушек от скорпа,столкнулся с такой проблемой. Очень помог "нулевой" руль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що таке "нульовий" руль?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Plum, если я ничего не путаю, то это - один из элементов быдлотюнинга. руль небольшого диаметра с нулевым вылетом (возможно, отсюда и название). некоторые ставят это чудо себе на "классику" и называют такой руль "спортивным" :smile3: правда, практически все "спортсмены" потом втихаря мечтают поставить обратно хотя бы родную "косточку", особенно если новый руль деревянный, лакированный и чуть шире колеса от самоката.. :dont: едва ли оно стоит нескольких лишних сантиметров свободы в салоне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да. Действительно ,это маленький руль.

Но не путой то ГАФНО,что продаеться на базаре. Есть и хорошие рули. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поставили сидіння Recaro від Opel Astra Coupe

а де сидіння купили?

підкажіть будь-ласка, може хтось у нас продає нормальні сидіння (відкидні), а не лавки з спинкою, як на автобазарі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...