Перейти до змісту

Потрібно водійське сидіння

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Друг хоче в ВАЗ-2108 замінити водійське сидіння на щось більш комфортабельне. Бажано щось від іномарки, і добре якщо з більш-менш розвинутою боковою підтримкою. НЕ обов'язково, щоб спинка сидіння складалась -- на зад пасажири в нього сідають тільки через праві двері.

Пропозиції писати сюди або дзвонити 8 095 354 04 11 (Олексій)

Опубліковано

А ліпше від Омеги Б. Надзвичайно комфортні - з власного досвіду кажу)) Та і монтувати їх дуже легко - прямі салазки.

Опубліковано
fedot, а в вас на розборці немає нічого підходящого?

Є в моїх коллег. Проблема в тому, що вони продаються /і так зазвичай/ лише парою, хазяїн того шроту на цінах троха того :0099: Я поцікавлюся ціною і повідомлю, ок?

Опубліковано

ок, дякую.

я думаю що якщо ціна буде не дуже :0159: то він з задоволенням візьме пару сидінь, але тоді потрібно, щоб спинка хоча б в одного з них клалась вперід.

Опубліковано

Цікавить аналогічне питання. Тоже шукаю сидіння для установки в 2108. Але мені треба шоб складались. Колись дивився на авторинку... там ціни просто бешані. На розборках не було часу пошукати. Хто знає де є і ціни - пишіть!

З.І. а ще якшо були б фоткі.....

Опубліковано
Это Recaro? И если да, то состояние?

Що найдивніше - Рекаро))) /сам же ж собі ставив/. От тільки не такі, як ти хочеш, на жаль. Зроблю фото - повішу в тему.

Опубліковано

А мені потрібні передні сидіння для ВАЗ 2106 і ремені безпеки. Може хтось щось порадить?

Опубліковано
Это Recaro? И если да, то состояние?

Що найдивніше - Рекаро))) /сам же ж собі ставив/. От тільки не такі, як ти хочеш, на жаль. Зроблю фото - повішу в тему.

Видимо такие

post-426-1231444030.jpg

А это уже в Ланосе ;)

post-426-1231444377.jpg

отсюда и вот.

Опубліковано

Поставили сидіння Recaro від Opel Astra Coupe. Встали як рідні, хіба що водійське трохи високо получилось, мала відстань від сидіння до руля, а враховуючи ще бокову пдтримку -- трохи важко вилазити з-за руля.

• 5 тижнів потому...
Опубліковано
Поставили сидіння Recaro від Opel Astra Coupe. Встали як рідні, хіба що водійське трохи високо получилось, мала відстань від сидіння до руля, а враховуючи ще бокову пдтримку -- трохи важко вилазити з-за руля.

Я,при установке в сиеру,сидушек от скорпа,столкнулся с такой проблемой. Очень помог "нулевой" руль.

Опубліковано

Plum, если я ничего не путаю, то это - один из элементов быдлотюнинга. руль небольшого диаметра с нулевым вылетом (возможно, отсюда и название). некоторые ставят это чудо себе на "классику" и называют такой руль "спортивным" :smile3: правда, практически все "спортсмены" потом втихаря мечтают поставить обратно хотя бы родную "косточку", особенно если новый руль деревянный, лакированный и чуть шире колеса от самоката.. :dont: едва ли оно стоит нескольких лишних сантиметров свободы в салоне.

Опубліковано

Да. Действительно ,это маленький руль.

Но не путой то ГАФНО,что продаеться на базаре. Есть и хорошие рули. :)

Опубліковано
Поставили сидіння Recaro від Opel Astra Coupe

а де сидіння купили?

підкажіть будь-ласка, може хтось у нас продає нормальні сидіння (відкидні), а не лавки з спинкою, як на автобазарі!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...