Перейти до змісту

Чемпіонат світу 2006! Голосуємо

ЙОЖИК

Куди дійде Уркаїна?  

36 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

І доречі Вакарчук там взагалі не в тему, співаєш то співай, мені він не сподобався в ролі коментатора

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Проиграли настолько позорно, что просто нет слов.....

испанцы бегали, создавали моменты, красиво пасовали, а эти, блин, ползали , как вареные мухи, вообще ничего толком не показали... один раз Воронин ударил более-менее прилично, а остальное - полный отстой...

Можно проиграть, но проиграть красиво, но после такого безвольного проигрыша - впечатление о наших самое паскудное...

:):)

Опубліковано

а я теперь буду болеть за испанцефф...

ушел от телика на 18й минуте....напилсо пива - все, шо на матч приготовил за пять минут!!!

мудаки бл"№%№:*:)?*(_?:%;№%:И%%:№"АПИ%Е%

Опубліковано
мудаки бл"№%№:*sad.gif?*(_?:%;№%:И%%:№"АПИ%Е%
Як я тебе розумію... Такого позору за нашу країну я ще ніколи не відчував... невже серед 47 з копійками мільйонів людей не можна знайти 20 чолоівік, які вміють грати??? не розумію... :)

Ну шо ж будемо надіятись шо Блохін вставить їм те шо треба і куди треба, шоб вони трохи проснулися придурки мля...

Опубліковано

Народ а вам всім сподобалось судійство матчу?

Так наша команда зганьбила нас на весь світ, але давайте не будемо забувати скільки було "положень поза грою", а про червону карту та пінальті я взагалі мовчу ИМХО

Опубліковано

но грі ми програли 2:1 ну ніяк не 4:0, судді якісь українофоби, це ж жах таке суддівство на ЧС. Одне радує 2:2, але всерівно треба вигравати два настіпні матчі.

Опубліковано

Да, цього і треба було очікувати при такому потужному піарі і відсутності ІДЕЇ та ДУХУ збірної команди. Нема ДУХУ - нема прагнення перемоги і руки(ноги) опустились їм.. Забули, що за ними 45 мільйонів і вони відповідають за них... Є шанс, що "прокинуться", забудуть про "мільйонні частини тіла" (застраховані), і будуть ГРАТИ , а не повзати, аби відбігати 90 хвилин.

Опубліковано

После матча Блохин подозвал Шевченко и спрашивает:

- Ты дэ був?

- Биигав!

Блохин нюхает майку "звезды".

- Алэ ж вона суха и зовсим не пахнэ!

Опубліковано
После матча Блохин подозвал Шевченко и спрашивает:

- Ты дэ був?

- Биигав!

Блохин нюхает майку "звезды".

- Алэ ж вона суха и зовсим не пахнэ!

Краще б він носки понюхав :naezd:

Опубліковано

Думаю, що наші в Арабів виграють :)

:) але судячи, як наші грали з Іспанцями...

Будем надіятись, що наші в Арабів переможуть :)

Опубліковано
Думаю, що наші в Арабів виграють :)

:) але судячи, як наші грали з Іспанцями...

Будем надіятись, що наші в Арабів переможуть :)

Надія вмирає останньою! :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...