Перейти до змісту

Чемпіонат світу 2006! Голосуємо

ЙОЖИК

Куди дійде Уркаїна?  

36 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Немного некорректно поставлен второй вопрос :Яким буде рахунок в першому матчі Україна - Іспанія? - несмотря на первый вопрос, во втором подразумевается только победа сборной Украины (разница только в счете)

Я думаю, что в 1/4 выйдут, но вот испанцам проиграют..

Друге питання першому не мішає: навіть при поразці іспанцям Україна може вийти з групи, і навіть далі! А такий рахунок - то це направленість на оптимістичних вболівальників (до яких я належу), які не вірять в поразку своєї збірної! :)

Опубліковано

А ти глянь на молодіжну збірну: вона також створила "чудо" вийшовши до фіналу, хоча від неї цього мало хто очікував! Це взагалі найкраще досягнення українського футболу на світовому рівні за час його існування. То чому ж національна збірна не може цього хоча б повторити (а то і дивись: перевершити) на ЧС? Як на мене, то національна команда виглядає сильнішою від молодіжки! :)

Опубліковано
Це взагалі найкраще досягнення українського футболу на світовому рівні за час його існування.

Років два тому був точно такий же результат (2ге місце молодіжки)

Опубліковано

Це взагалі найкраще досягнення українського футболу на світовому рівні за час його існування.

Років два тому був точно такий же результат (2ге місце молодіжки)

Ну а я про що: друге два роки назад, цього року друге - краще за друге місце не було, от воно і є найкращим досягненням! :blink:

• Адміністратори
Опубліковано

Мені дуже одобається прагматизм georgа.

Сам такий :blink:

Опубліковано

З Іспанією можуть і в нічию зіграти... З рахунком 2:2 наприклад.

Все-таки перший матч. Деяке хвилювання.

А потім, якщо кураж спіймають - дійдуть до фіналу!

Опубліковано

Для перемогі потрібно або чудо, або гроші <_<

Так як я оптиміст і вірю в чудіса нашої збірної :friday: - я вірю, що наші переможуть!

хоча здоровий глузд підсказує...

Опубліковано

Я згоден на програш України.

Але за однієї умови - у фіналі - у серії післяматчевих пінальті.

РS: Суркіс пообіцяв купу преміальних , якщо виграють то аж 28 млн. зелених.

Опубліковано

Народ, під час матчу буду сидіти на роботі (туди його в гойдалку), може хто-небудь в курсі - можна де-небудь в он-лайн буде матч глянути? Дуже вже хочеться за збірну повболівати :)

Опубліковано

Мда шось я чесно більшого від них не очікував, мож і вдурогму таймі заб'ють один гол, але то врядлі, шоб нам ше 3 тій не забили

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...