Перейти до змісту

windows 7 vienna

storm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
... не знайшов іншого способу видалити непотрібну win 7, як через форматування диска

При завантаженні показує вибір двох ОС (одна з них і є скинута 7ка). Спробував через msconfig видалити запуск win7, показує лише XP !!!

Допоможіть видалити win 7 з варіантів завантаження!

Спробуй відновити головний завантажувальний запис XP.

• Відповідей 999
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
... не знайшов іншого способу видалити непотрібну win 7, як через форматування диска

При завантаженні показує вибір двох ОС (одна з них і є скинута 7ка). Спробував через msconfig видалити запуск win7, показує лише XP !!!

Допоможіть видалити win 7 з варіантів завантаження!

Спробуй відновити головний завантажувальний запис XP.

як це зробити?

Опубліковано
в сімці можна міняти теми, тільки треба поставити universalthemepatcher__1_.rar

1252962902_elegant-gray-.jpg

залейте тему в папку C:\Windows\Resources\Themes. Запустить тему можно двойным кликом мыши по файлу .theme или "Рабочий стол" - "Правая кнопка" - "Персонализация"

http://rapidshare.com/files/280123568/Elegant_GRAY.rar

зеркало

http://depositfiles.com/files/jskfoagcx

а який смисл з цього патча? і без нього в мене тем дофіга і всі нормально працюють. чи це тільки в мене так? щось не розумію

post-6285-1253477074.jpg

Опубліковано

скачав, поставив, ніякої різниці не побачив (крім того, що перестали задіюватись раніше встановлені теми), повернув як раніше було.

Може комусь треба теми для W7? Є 100 тем.

Опубліковано

Мені потрібні,виклади якщо не тяжко!

Собі поставив сімку 7234-дуже задоволений,російськомовна з вбудованим активатором.Хочеться всякого спробувати,думаю, ці теми знадобляться.

:0004:

Опубліковано

уже декілька днів юзаю 7600 здається норм от тільки постійно випригує така штука при запуску офісних програм типу ворда, це як на 2007 так і на 2010.

qqqqqqqqqq_6028530_310601.jpg

І активатор до неї на фтп є

в кого нема доступу до ФТП ось ще один активатор (в мене встановлений)

Windows_7_Loader_Version_1.5_Release_2_by_Orbit30___Hazar.rar

Як активовувати:

wwwwwwwjpg_7514554_310604.jpg

1. Uninstall 7Loader

2. натиснути на фірмовий знак (в кого ноут то ноута в кого щось інше дивимось і клікаєм).

3. Install 7 Loader

4. Remove EOM Branding

При активації прийдеться пару разів перезавантажитись.

І в результаті отримуєм

eeejpg_3456255_310609.jpg

Опубліковано
уже декілька днів юзаю 7600 здається норм от тільки постійно випригує така штука при запуску офісних програм типу ворда, це як на 2007 так і на 2010.

бо в тебе стоїть два офіса, мабуть. В мене стоїть 2003 і 2007. Але в 2003 я залишив тільки EXCEL , а все інше забрав. А в 2007 видалив EXCEL, а все інше залишив - це щоб вони один одному не заважали. І таких настойок конфігурації в мене не вискакує

пс: о! а що в 2010 такого цікавого є? :)

Опубліковано
бо в тебе стоїть два офіса, мабуть. В мене стоїть 2003 і 2007. Але в 2003 я залишив тільки EXCEL , а все інше забрав. А в 2007 видалив EXCEL, а все інше залишив - це щоб вони один одному не заважали. І таких настойок конфігурації в мене не вискакує

пс: о! а що в 2010 такого цікавого є?

стоїть тільки один .........спочатку поставив 2007 ця двіж випригувала потім 2007 зніс і поставив 2010 і всеодно те ж саме

rrrrrrrrjp_4598974_310644.jpg

Опубліковано

пс: о! а що в 2010 такого цікавого є?

стоїть тільки один .........спочатку поставив 2007 ця двіж випригувала потім 2007 зніс і поставив 2010 і всеодно те ж саме

rrrrrrrrjp_4598974_310644.jpg

ну просто 2010-м раніше користувався коли ставив ще 7100 а зараз вирішив знову поюзати ............. нічого особливого просто він запускається скоріш, але є один нюанс всетаки бета версія (нічим не уступає 2007-му по набору функцій і стабільності роботи) і англіськи інтерфейс (нічим незаважає, думав раніше шукати русифікатор але якось і без нього норм)

Опубліковано

qqqqqqqqqq_6028530_310601.jpg

в мене така фігня вискакувала, коли стояло 2 офіса... якшо завжди користуватись одним то таке вікно не з'являлось..

Опубліковано
в мене така фігня вискакувала, коли стояло 2 офіса... якшо завжди користуватись одним то таке вікно не з'являлось..

якби була причина в цьому то я б і не писав просто це було з самого початку поставив севен 7600 поставив офіс 2007 і він почав викидати такі вікна ............ удалив 2007 офіс поставив 2010 і всеодно те ж саме

Опубліковано

ну просто 2010-м раніше користувався коли ставив ще 7100 а зараз вирішив знову поюзати ............. нічого особливого просто він запускається скоріш, але є один нюанс всетаки бета версія (нічим не уступає 2007-му по набору функцій і стабільності роботи) і англіськи інтерфейс (нічим незаважає, думав раніше шукати русифікатор але якось і без нього норм)

ну то мабуть того і вискакує, що бета версія. Але стверджувати не берусь.

Встанови наново, попердньо зроби повне видалення (в Windows 7 Manager, який є на фтп є функція "розумного видалення" - видаляє будь-які сліди проги). Може поможе :)

пс: глянь ще, може в тебе залишилась папка Office12 в Програм Файлс/Майкрософт Офіс - прибери її звідти... Попробуй.

Опубліковано
ну то мабуть того і вискакує, що бета версія. Але стверджувати не берусь.

Встанови наново, попердньо зроби повне видалення (в Windows 7 Manager, який є на фтп є функція "розумного видалення" - видаляє будь-які сліди проги). Може поможе

пс: глянь ще, може в тебе залишилась папка Office12 в Програм Файлс/Майкрософт Офіс - прибери її звідти... Попробуй.

вискакувало навіть і коли стояла повна версія 2007-го ............. (в мене на ХР яка стоїть паралельно до Він7 встановлено 2007-ий офіс і все гуд).

доступу до ФТП в мене нема тому пошукаю в неті Windows 7 Manager спробую удалити повністю і встановити наново

П.С. папки нема

yyyyyyyyyy_7932105_310671.jpg

Опубліковано

Підкажіть пожалуйста як мені продовжити пробний період у сімці? Там потрібно вводити спец команду, а яку саме я не знаю. Точний білд не пам'ятаю але це вже не Реліз кандидат, а офіційний. Підкажіть повний порядок дій? Пам'ятаю, що цю штуку можна тричі продовжити. Тобто знову буде вибивати "До активації залишилось 30 днів"

Опубліковано
Выполнять в последний день! Действует 3 раза!

* Нажимаем Пуск

* В "Пуске" пишем cmd

* Нажимаем правой кнопкой мыши на "cmd" и выбираем Запустить от имени Администратора

* В появившемся окне (черном) пишем slmgr /rearm - данная команда и даст нам 30 дней халявы

* Дожидаемся сообщении о успешном выполнении...

* Готово! У вас 30 дней пробного периода

Пробуй повино допомогти ;)

Опубліковано
Выполнять в последний день! Действует 3 раза!

* Нажимаем Пуск

* В "Пуске" пишем cmd

* Нажимаем правой кнопкой мыши на "cmd" и выбираем Запустить от имени Администратора

* В появившемся окне (черном) пишем slmgr /rearm - данная команда и даст нам 30 дней халявы

* Дожидаемся сообщении о успешном выполнении...

* Готово! У вас 30 дней пробного периода

Пробуй повино допомогти ;)

Можливо Пуск, а тоді "Выполнить"?

Опубліковано

ну да:) просто я скопірував текс і тут тобі виложив, а там просто недописали, рішили шо всі догадаються:), а непробував активатором?

Опубліковано

Точно! Просто натискаєш меню пуск,у тебе там вже буде курсор на пошуку стояти,пишеш,що тра,вибираєш зі списку своє cmd.exe----enter! І усьо ,маєш своє чорне вікно...

:0004:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...