Перейти до змісту

образи дисків

storm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

D@ve, якщо я не помиляюся, то тут цікавляться щоб розбити образ наприклад у 8 гб на два диска, але щоб гра ставилася як з ліцензійного, просячи один диск, а потім другий ;)

А якщо просто розбити, то цілком підходить метод який ти запропонував, та і гемору так менше :)

Опубліковано

Шукав трохи таку програмку, але пишуть, що то дофіга мороки і воно того не варте, простіше купити двухслойний диск чи запакувати архіватором, що я і зробив :)

Опубліковано

Ну ти Юрік просто телепат блін, по такому опису зразу зрозуміти проблему!... Тобі треба на сапорті працювати :)

Опубліковано

Варто звернути увагу на програмку під назвою DVD Cloner V (5).

можна спробувати нею.

Я от зараз чиєсь весілля нею кромсаю з ДВД9 на 2 по ДВД5 - результати повідомлю.

Опубліковано

DVD9 - це двослойні диски. Щодо ігор, то переважна кількість інсталяторів являють собою програму, яка інсталює цяцьку і поряд з нею файли розміром по 1-2 Гб з розширенням .bin, наприклад. Береш софтину UltraISO і великі файли з оригінального диска разом з інсталяційною програмою закидуєш спочатку на перший образ до того, як він заповниться. Решту великих файлів на другий. Файли кидати в алфавітному порядку і думаю інтуїтивно буде зрозуміло що куди, якщо файли не .bin

Опубліковано

ну файлик то невеликий, а то де скачати (ссилка в гугл не завжди поможе)..... треба на торренті пошукати.....

Опубліковано

Вище тобі дали стільки ссилок, що якщо вже не скачаєш, то значить не судьба тобі ним користуватися

• 2 тижня потому...
Опубліковано

найкраще починати пошуки якоїсь програми з власної колекції інсталях -- от трохи порився і найшов її в себе, тай не довелось навіть тратити дорогоцінний трафік :D :D :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...