Перейти до змісту

Який iPhone купити 2G чи 3G

Рекомендовані повідомлення

Є варіант купити абсолютно новий 2G який мені більше подобається, але хотілось би почути Вашу думку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який більше подобається такий і купляй

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо не важлива наявність інтегрованого апаратного GPS приймача, то, враховуючи нижчу якість матеріалів і більшу кількість браку в 3G, я б радив брати 2G, а ще краще Nokia 5800 XpressMusic :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо не важлива наявність інтегрованого апаратного GPS приймача, то, враховуючи нижчу якість матеріалів і більшу кількість браку в 3G, я б радив брати 2G, а ще краще Nokia 5800 XpressMusic :)

трошки не зрозумів, 5800 варто брати якщо

не важлива наявність інтегрованого апаратного GPS приймача
???

я сам дуже хочу цей аппарат, і одним з його плюсів вважаю наявність саме ЖПС. Поясни мені плз цю фразу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От якраз на ЖПС і нарікання в цьому апараті.

Часто втрачає спутнег. І реалізована ця технологія там через гугл-мапс, так що роботу яку показує автомобільний ЖПС ти не побачиш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

советую поискать 2G. GPS действительно реализован паршиво. в 2G лучше корпус и меньше глюков. зато в 3G есть 3G :smile3: если он, конечно, будет нужен

кроме того, под 2G софтанлок (pwnage) есть уже давно и очень надежен, то под 3G он только планируется в новом году и к конкретной прошивке. альтернативное решение - стелс-сим карта имеет много недостатков (пропадание сети, проблемы с входящими звонками)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...