Перейти до змісту

Бомбят

B|gMF

Рекомендовані повідомлення

fedot, поддерживаю правильную мысль. как там было у классика - "ищи кому выгодно". подобная "бомбежка" - хороший повод поднять спрос и цены на платные стоянки, да и просто на страховки в конце концов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

интересно ... а мож "бомбили" тачки те, на которых страховки небыло ... по крайней мере "наклейки" на лоб. стекле .... =) тоже отличный вариант

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слыхал такую мысль, что это ментам на профпразник подарок сделали, чтоб не расслаблялись.

Думка — брєд :) Ну сам подумай, хто назло мєнтам шось буде робити? Тим більше чуже майно нищити, за яке та ж сама міліція і закрити може, або ще гірше попасти власнику в руки. Сумніваюся, що хтось міліцію б викликав, скоріше тією ж цеглиною башню б розвалили. Те що зараз і "мєсні" дурачкі з малолєток активізувалися - це факт, але на таке "коврове бомбомєтаніє" треба йти підготовленим, з "желєзним очком", парою подєльніків і транспортом. Та й куди в Луцьку дівати барахло з купи обнесених машин? А от в іншому місті вже можна збувати більш безпечно.

Скоріш за все тут власники стоянок

Ну давай сядемо і подумаємо скільки в місті тих стоянок.? Я на 33 згадаю, ну від сили, 3 штуки, на яких всі місця давним давно забиті. Нафіг їм лупити машини? Куди вони їх всі ставити будуть? Зараз люди і самі зашевеляться, бо в мене в дворі люди вже взагалі розслабилися. Ночує на вулиці купа транспорту - від старого жигулика до нормальних таких мерсів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мож "бомбили" тачки те, на которых страховки небыло ... по крайней мере "наклейки" на лоб. стекле .... =) тоже отличный вариант

Теж не зовсім зрозуміло, ну навіть якщо немає в людини "цивілки" (стікер від якої мусово ліпити на лобовуху), то це нічого не міняє. Її наявність не врятує тебе від актів вандалізму, її дія не це не розповсюджується.

Мутно це все якось. Я думаю опєра зараз трохи підсуєтяться, відловдять з 5 кончєних дибілів, які спаляться на тих машинах і повісять на них всіх собак. Та й правильно зроблять, я так собі думаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думка — брєд :) Ну сам подумай, хто назло мєнтам шось буде робити? Тим більше чуже майно нищити, за яке та ж сама міліція і закрити може, або ще гірше попасти власнику в руки.

Может и не полный;) У ментов на тридцать висяков прибавилось. Так что может и не бред. В любом случае слышал что и не во всех машинах что-то украли. Просто разбили стекло и свалили. Хотя тоже непонятно, почему так диференцировано подошли к этому. У меня например на стекле присоска для телефона висит, а у соседа ничего не взяли из машины. Странная история.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У ментов на тридцать висяков прибавилось.

Ну "глухарь" це ж не куля в пузо, переживуть якось :) Та й закрити вони їх зможуть, якщо захочуть. Я там вище написав, що є в них можливості це все розрулить.

А от те що деякі машини тупо курочать це дійсно незрозуміло. Мутняк один.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ми в дитинстві забори ламали, за просто так ,від скуки,так що не треба розводити філософію , проще треба бути :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власник страховки - тупо "нада дєньгі" - лупнув собі сам. А щоб виглядало як вандалізм -ще пару тройку. :) От вам і видурювання витрачених коштів.. ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приходит Вовочка в школу. Петечке рассказывает:

- А у меня вчера день рождения был!

- Во класс!

- Подарков мне папашка надарил!

- И че подарил-то?

- Да как всегда!

- А всегда че дарит?

- Футбольный мяч и рогатку.

- Во класс! А кем твой папашка работает?

- Стекольщиком!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ми в дитинстві забори ламали, за просто так ,від скуки

Ну що тут скажеш, вагомий аргумент звичайно. А мене в дитинстві навчили, що чіпати чуже руками це не "єсть гуд"

Власник страховки - тупо "нада дєньгі" - лупнув собі сам.

Жень, ти думаєш, що в нас стільки автомобілістів мають КАСКО? Та й процедура ж там не така проста. Якби було все так просто: лупнув — на тобі 100 долярів :) Там купа всіляких заморочок. Має бути заведена кримінальна справа і ще купа всякого лайна. Та й як цей міфічний "власник страховки" буде їздити зимою з виваленим склом? В ушанці, фуфайці і з мєдвєдямі? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що тут скажеш, вагомий аргумент звичайно. А мене в дитинстві навчили, що чіпати чуже руками це не "єсть гуд"

Ну щож , правильный мальчик, а я вот в свої 50 ламаю забори далі ;) ,

я не про це , а про те що не потрібно шукати чорну кішку в темній кімнаті ,особливо коли її там немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власник страховки - тупо "нада дєньгі" - лупнув собі сам. А щоб виглядало як вандалізм -ще пару тройку. От вам і видурювання витрачених коштів.. ІМХО.

не, каско оплачують по факту ремонту, тобто поміняли скло-взяли рахунок-ми проплатили, або заплатив сам-взяв чек-приніс нам-ми оглянули роботу-повернули кошти. та і більшість авто по каско - заставні в банку, тобто навіть при бажанні власник не отримає кошти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власник страховки - тупо "нада дєньгі" - лупнув собі сам.

Жень, ти думаєш, що в нас стільки автомобілістів мають КАСКО? Та й процедура ж там не така проста. Якби було все так просто: лупнув — на тобі 100 долярів :) Там купа всіляких заморочок. Має бути заведена кримінальна справа і ще купа всякого лайна. Та й як цей міфічний "власник страховки" буде їздити зимою з виваленим склом? В ушанці, фуфайці і з мєдвєдямі? :)

Не лобовуху ж бив, чи переднє. Заднє. Тим паче, чому не варіант? Дуже багато авто в кредит. А кредит без КАСКО - не дадуть..

Ну і як самий простий варіант, що вже озвучений був - малолітні варвари-вандали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я вот в свої 50 ламаю забори далі

Робота така? :) А якщо по суті, то ніхто ніяких котів не шукає, це так сказать просто думки в голос. Не слідство ведем, а трандим, так сказать ;)

Не лобовуху ж бив, чи переднє. Заднє. Тим паче, чому не варіант? Дуже багато авто в кредит. А кредит без КАСКО - не дадуть..

Жень, ти спробуй зимою хоча б з привідкритим вікном покататися, а не те, що взагалі без вікна. Та й keepo там вище написав, що тобі, за рахунок страхової, просто вставлять вікно. Ладно якби власник ту машину спалив к свиням собачім, то було б зрозуміло, а так ні.

Ну і як самий простий варіант, що вже озвучений був - малолітні варвари-вандали.

А от цей варіант має право на життя. Як то кажуть: "Свято наближається", а разом з ним активізувалися всякі під***си.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну вы тут полемику развели. Смотрите на жизнь прощще --- малолеткам надо деньги вот и всё. Водители сами виноваты. Ну вот простой пример. Кто слышал что за ночь украли 100 велосипедов? Никто? А знаете почему? Да потому что их на ночь не оставляют на улице без присмотра. А вот попробуйте оставить!!!!!!!!! То-то, стырят. Оставите 300 ---- стырят все 300. Забыли водители те времена когда колёса откручивали, хрен кто во дворе машину на ночь ставлял, а тот кто осмеливался спал очень не спокойно. А теперь ХА --- воруй нехочу. Так сказать ГРЕХ не взять когда такой выбор.

Зы. Кстати могу сдать гараж в "Ветеране" (дорого)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну вы тут полемику развели.

Я ж кажу — сидим триндим :)

Забыли водители те времена когда колёса откручивали

100% розслабились

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

месяца три назад я бы сказал -- "а чего бояться - все кредитные машины застрахованы, многие не кредитные тоже", но сейчас ситуация такая, что страховка оформленная несколько месяцев назад покроет чуть больше половины убытка, ведь все они были в гривнах. автокредиты в основном у людей в долларах, да еще и на длительный срок

"веселые" девяностые действительно возвращаются - еще месяц назад у меня во дворе оставляли на ночь до пяти машин, проехать было негде. сейчас одна, максимум две - такие, откуда брать в принципе нечего. разве что похулиганить кирпичом в стекло :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

месяца три назад я бы сказал -- "а чего бояться - все кредитные машины застрахованы, многие не кредитные тоже", но сейчас ситуация такая, что страховка оформленная несколько месяцев назад покроет чуть больше половины убытка, ведь все они были в гривнах. автокредиты в основном у людей в долларах, да еще и на длительный срок

веселые девяностые действительно возвращаются - еще месяц назад у меня во дворе оставляли на ночь до пяти машин, проехать было негде. сейчас одна, максимум две - такие, откуда брать в принципе нечего. разве что похулиганить кирпичом в стекло :dont:

Хм..... интерессно! Немного не потеме конечно, но я думаю восстановление элемента машины не зависит от суммы страховки. Может я не прав? Если машину например сожгут --- тогда ДА -- возмещение скорее всего будет равно сумме страхования. А вот если выбьют стекло, то ты приносишь счёт и они должны его оплатить. Ну это конечно к этой теме не относится. А вообще - тема хранения(содержания) мшины тут уже поднималась. Те малолетки которые 7 лет назад воровали магнитолы и разували машины уже выросли, молодые практически этому ремеслу не обучены. Но они более дерзкие и наглые. Если раньше воровали в тихаря , то сейчас идут практически на разбой. И фонарный столб (под которым стоит машина) их не остановит. Ну конечно может я чуть чуть утрирую , хотя как показывают последние события именно так и обстоят дела.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DarkMonk правий. діє ліміт на відшкодування на випадок, і сума там зазвичай з запасом, якщо авто не преміум-класу звичайно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

что страховка оформленная несколько месяцев назад покроет чуть больше половины убытка
діє ліміт на відшкодування на випадок, і сума там зазвичай з запасом, якщо авто не преміум-класу звичайно...

Єдиний варіант "прольота" - вкрадене авто. У всіх інших випадках відшкодування обмежується страховою суммою (обмеження відшкодувань по випадку це вже явне на%*алово). Незважаючи на "крутість" авто (міняли зеркала в БМВ, які вартували більше славути).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

веселые девяностые действительно возвращаются
Роки сльоз, крові, грязі, злочинності, повного безпредєла та вбивств - "веселые девяностые"? Прикольно.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розкажу я Вам свою історію!

Є у мене ВАЗ 21093, в кредиті, повне каско, один час залишав на ніч на АЗС біля риббази(7грн.), потім на автостоянці по Кравчука(зараз 15 грн.). І ось одного разу вирішив досить платити бабло :angry: , буду ставити біля дому (Федорова). Короче за всю історію ночівлі мого авто під ліхтарем(десь днів 15) один раз якесь падло зняло один склоочисник, а в ніч з 18 на 19 грудня хтось (може Миколай) намагався розбити праве переднє вікно, але чи то слабо кинули чи не попали добре, скло залишилось цілим, тільки трохи подерте від каменюки(точніше кусок асфальту). Мораль басні - зараз домовився про оренду гаражу біля будинку, 350 грн. в місяць :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...