Перейти до змісту

22 декабря в 12-00 сделайте так, чтобы вас услышали.

Gabriel

Рекомендовані повідомлення

......

Сейчас нам в Украине не хватает позитива. Нам не хватает побед.

Так вот, давайте начнем именно с таких маленьких побед. Давайте победим сначала себя, свой страх и разочарования, а потом победим тех, кто сделал нашу жизнь перманентной трагикомедией над которой смеется уже весь мир.

Поэтому, дорогие друзья!

22 декабря в 12-00 сделайте так, чтобы вас услышали.

Если вы автомобилист, то нажмите на клаксон.

Если у вас нет авто, то возьмите дудку или сирену и три минуты отрывайтесь вместе с остальными.

Те, у кого нет авто или дудки, но есть мобильный телефон с камерой - снимайте все на камеру и выкладывайте в Интернет....

повний текст тут

Приєднуємось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приєднуємось?

Нєд! В чом пазітів? В усвідомленні того, шо вас стадо?

Якшо якийсь клаксонящій розбудить мою дочку, яка може спати в цей час, йому в кришу влетить шось важке і тверде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а кирпичей хватит? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

......

Сейчас нам в Украине не хватает позитива. Нам не хватает побед.

Приєднуємось?

нет.

это будет победа над тишиной, и позитива от шума я не вижу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якшо якийсь клаксонящій розбудить мою дочку, яка може спати в цей час, йому в кришу влетить шось важке і тверде.

С телевизором,в дома,ты тоже так справляешься? Или жена,крикнет :"ЛЮБИМЫЙ,МОЖЕТ ЧАЮ?", ты в неё тоже чем то тяжелым запускаешь? А дверной звонок,наверно уже давно молотком раздолблен ... и у соседей тоже :)

Приєднуємось?

Если мне кто-то объяснит для чего это гудение,то поддержу!!! А машина у меня и так поZетивная и громкая :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Весь пар в гудок? І це все, на що ми здатні?

ПыСы:- "дудіти" треба було раніше. А зараз актуально - закупляти консерви і засоби самозахисту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

С телевизором,в дома,ты тоже так справляешься? Или жена,крикнет :"ЛЮБИМЫЙ,МОЖЕТ ЧАЮ?", ты в неё тоже чем то тяжелым запускаешь? А дверной звонок,наверно уже давно молотком раздолблен ... и у соседей тоже :)

-1. Нє путай тьоплоє с мягкім.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Весь пар в гудок? І це все, на що ми здатні?

ПыСы:- "дудіти" треба було раніше. А зараз актуально - закупляти консерви і засоби самозахисту.

Це точно. Песимісти вчать російську мову, оптимісти- українську, а реалісти- автомат Калашникова :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

-1. Нє путай тьоплоє с мягкім.

А зачем писать на русском языке украинскими буквами?;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я просто думаю, що хтось хоче таким чином повторити те що було в 2004 році.

Памятаєте, коли колони автомобілів їздили з помаранчевими стрічками, відчуття єдності було, як нації, одного духу так сказать. Відчуття перемін.

Не думаю що зараз народ на тій хвилі. Якщо й діяти, то потрібно більш рішуче, хояа якщо ви почитаєте до кінця статтю, то там написано що щось таке і планується, хоча не ясно що конкретно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свій гудок спалив на весіллі в знайомого, лишилася маленька резервна бібібулічка, щоб велосипедистів розганяти і вони не діставали переляку, вийду і буду бібікати.

Це має свій сенс, в нас повністю дезорганізоване суспільство і подібні акції потроху привчають нас до безкоштовної самоорганізацї. На скільки я розумію після бібікання буде продовження і воно виглядатиме набагто серйознішим.

Влада (або влажа - гарно описався) реально боїться суспільної самоорганізації і це по любому крок до громадянського суспільства.

Ось приклад, стояли ми з другом біля одних дверей під будинком з химерами - "блокували" входи разом з купою різнопланових українців. Так от через ці двері шлялась купа мусору з якимись мішками і хоча нас було на одні ворота десь чоловік з десять ми не були організовані і на нас уваги ніхто не звертав, було трохи принизливо. Ми вирішили змінити ситуацію, перезнайомились, всі дружно купою загородили прохід, морда мусора змінилась моментально, процес передачі мішків зупинився, вони запропонували нас перевірити вміст мішків, там було печиво і якісь снеки для охоронців адміністрації. Мішки вони носили й дальше, але це вже було з нашого дозволу :D

Це розглядаю як гарний спосіб об'єднатись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

буду бібікати біля міської ради =))))) 100% акція нормальна я завжди підтримую массові діяння

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені от цікаво - в межі міста можно за правилами дудіти без причини? Здається ні. До чого я веду. Стоїте ви, та дудите на всю катушку. Підходить до вас дядько ДАЙ і виписує вам штраф на пару сот грн. І що ви отримаєте від дудіння - токо спалени нерви та вльот на пару грн. За вас не заплатить цей штраф той хто придумав цю акцію (3 хв видудіти ще тре постаратися).

Це моє моє ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И что там набибикали? Что-то никто не отписывается... Неужели, всех в горотдел забрали? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо хтось бібікав? Я не чув.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з ФУПа:

В 12:00 вышел на Крещатик. Сначала тишина, а потом со стороны пл. Льва Толстого че-то загудело, все громче, а потом колонна машин организаторов акции с флагами выехала на Крест. Вот только они и гудели. Проехали с гудками по Крещатику — и опять тишина. Короче, кроме организаторов акции на Крещатике никто не гудел.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, в новинах говорили, що машин 20 побібікало і все ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот что значит экономить деньги.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...