Перейти до змісту

МТС приглючує

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А можливо це пов'язано з тим, що щось міняли в обладнані і тепер якість зв'язку покращиться. Можливо не варто так панікувати, що на НР не зможемо додзвонитися ;)

Опубліковано
Шо толку скиглити на форумі? Дзвоніть оператору, пишіть сюди.

Оператору насрати 20 раз,а на ту адресу писав 100 раз і толку 0! Тільки нерви псуєш. А на форум пишу щоб ті,хто хоче перейти на мтс навіть не думали,бо зв"язок ГАМНО!

Існує така катагорія людей в яких завжди буде оператор - "ГАМНО!"

Користюсь МТС і Лайфом, якістю зв'язку довольний на всі сто. Вірю що бувають завтики в роботі, але це буває дуже рідко.

Опубліковано

Я уже писал где-то, что для МТС Коннект спецом поставили 9 новых базовых станций, так что это тут не при чем.

З.Ы. Я пользуюсь МТС и Билайном. Причем МТС уже года с 4. Очень редко бывают глюки, а так связь стабильная.

Опубліковано

Користуюсь UMC з 2001 року. Пробував колись перейти і на КС, і на Life, і в решті решт повернувся назад на UMC. Да, в свята підглючує, але це ситуація стандартна для всіх без винятку операторів, а загалом якість зв'язку досить непогана.

P.S. Коли спускатись з моста до Там-Таму, то є якась "яма" в покритті UMC -- на протязі метрів триста зв'язок стає дуже поганий, іноді просто обриває.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Мда непонятно шо твориться з сєтю мтс. Другий день мережа "скаче" то є то немає. Додзвонитись неможливо то мережа перевантажена то абонент не в менережі то зразу скідає. :huh: Шо то таке в них сталось?

Опубліковано

Вище описаних проблем в Луцьку не спостерігав. З першого разу можна додзвонитися, але вчора деякі слова "з'їдало" :(

Опубліковано
Абони Лайфа побігли на МТС?

Лайфом неколи некористувався. МТС користуюсь майже рік, но ше таких проблем небуло. Можливо якась із ближайших вишок накрилась.

Опубліковано

В ніч з 19 на 20 лютого я їхав з Луцька в Київ. В Рівному (був там близько третьої години ночі) спробував з'єднатись з гіпер.нетом від МТС, не получилось. Кілька разів повторював спробу по дорозі, безрезультатно. Приїхавши в Київ з регулярністю приблизно що 30 хвилин пробував скористатись інтернетом, але зміг це зробити лише після 17:00, коли вже сидів в маршрутці, якою їхав в Луцьк. Ті ж самі проблеми спостерігав на своєму телефоні мій друг, який їздив зі мною, так що проблема не в моєму телефоні. От так можна покластись на надійність доступу до інтернету через МТС і пролетіти :(

Опубліковано

У меня 2 номера на киевстаре, молюсь чтобы киевстар не делал таких тарифов как мтс, а то и на КС не дозвонится будет :-( Ужос...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

відіслав сьогодні близько 10 години кілька MMS повідомлень з вітаннями з 8 Березня, проте до цього часу мої абоненти їх не отримали. Натомість я отримав текстове повідомлення, що мені надіслали MMS і я можу продивитись його через інтернет, перейшовши за адресою www.mts.com.ua/my_mms, проте ось уже пів години браузер видає помилку "Перевищено термін очікування відповіді від сервера mmsbox.mts.com.ua". В моєму апараті з настройками MMS все в порядку. Глючний МТС з глючним сервісом мультимедійних повідомлень! :angry:

Опубліковано

Та сьогодні МТС взагалі глючить, додзвонитися можна з 3 разу десь.

З.І. Щоб не відкривати нову тему запитаю тут: може хто знає як відключити надоїдливе нагадування, що лишилося мало грошей і треба поповнити рахунок, коли робиш дзвінок?

Опубліковано

Фігово, я і без неї знаю, що в мене на рахунку 2 чи менше грн, але навіщо вони мені там коли я хочу подзвонити на МТС, дзвінки на який безкоштовно?! ;)

Опубліковано

Сьогодні приглючує не лише MTS, а й Life. Вірніше, Life працює в звичному режимі :-D. Відправляв сьогодні вітання і на MTS, i на Life, і на Київстар. З першими двома були проблеми з доставкою SMS та MMS :-( Повідомлення поприходили за кілька годин і то деякі кусками.

Опубліковано

Зара народ повалив з київстара і лайфа на MTS.На рахунок глюків у MTS це тільки початок!!!!!!!Ось до чого приводить ХАЛЯВА!!!!

Опубліковано
Фігово, я і без неї знаю, що в мене на рахунку 2 чи менше грн, але навіщо вони мені там коли я хочу подзвонити на МТС, дзвінки на який безкоштовно?! ;)

Ця тьотя довбе тебе і ти швидше поповнюєш рахунок.

Опубліковано

Можливо якість зв`язку не завжди прямопропорційна затратам, але халявним зв`язок не буде ніколи.

КС форева (імхо)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...