Перейти до змісту

Свята

Юлямпочка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Що ви даруєте своїм чадам сьогодні (Миколая), Новий Рік, може, хтось ше на Різдво? Чим керуєтесь у виборі подарунків?

А ще, як ви плануєте відзначати свята з малими?

Ми, наприклад, в неділю ідемо на ранок в ляльковий театр, потім, в наступну п.ятницю в нас ранок в садочку, збираємося прикрашати ялинку дома і в бабусі. А з подарунками біда. Оленка заказала халатик, а шо подарувати Маркові?

Опубліковано

Маю п’ятеро похресників. Кожному хочеться щось подарувати, але оскільки вони не всі в межах досяжності, то обдарую скількох зможу.

Як на мене, то на Миколая доречно малечі дарувати солодощі (зараз є гарні набори в вигляді іграхок "кораблик", "будиночок"тощо), а декому й різочку. Дуже зручно з "заказними" подарунками, але тоді нема і елементу несподіванки.

Хлопчикам:

Радіокеровані іграшки (але, аби тато не відібрав ;) )

Конструктори лего

Набори солдатиків

Набори машинок

Дівчаткам:

Набори лялок і аксесуарів до них

Маленькі косметички

Косметичні набори "маленькая фея"

Сумочки

Рукзачки-іграшки

Колясочка

Набори посудки

Просто для діток:

Диски з казками

Пазли

Санки

Музичні інстументи іграшкові

А для зовсім манюніх:

Погремушки

Погризушки

Зірочки, які світяться вночі (клеяться на стіну) - не знаю, як вони називаються.

Одяг

Розвиваючі іграшки

Більше нічого не згадується......

Опубліковано
Оленка заказала халатик, а шо подарувати Маркові?

Ну що можна хлопчику подарувати? Машинку, звісно! :) Думаю, мають бути якісь спеціальні для дітей такого віку (щоб не дай Боже ніяка деталька не відвалилась і дитина її не проковтнула, напевно так - я трохи далекий від питань по догляду за дітьми). Тільки пильнуй, щоб потім батько її в сина не забрав у свою колекцію. ;) (жарт)

Опубліковано
Тільки пильнуй, щоб потім батько її в сина не забрав у свою колекцію. ;) (жарт)

Ну, по-перше - я не впевнена, що Марко свої машинки добровільно віддасть. (а той, хто каже "легко, як в дитини цукерку відібрати", хай спершу спробує її відібрати!)

а по-друге - Марко вже татову колекцію переполовинив на свою користь...

Опубліковано

хм... бачила дуже кльові наборчики для малювання (акварель, олівці, фломастери і т.п.).

Вважаю це кращим подарунком, ніж звичайні іграшки :) тим більше комп*ютерні ... люди, не даруйте дітям таку фігню!... це провокує лінь в наступаючому поколінні...вони ж забудуть, що таке свіже повітря та ігри...а будуть тільки мультики втикати і за компом гратись...

:)

Опубліковано

набір картинок для гравірування, су доку, дві книжки з опупеї про гаррі Поттера і гору солодощів(миколай такий добрий, бо родичів багато, а рибйонок один)

Опубліковано

У нас младшей Миколай принес книжку: "Пословицы и поговорки", на Украинском, естеснна.

Ну и полчаса сидели, читали и выясняли мораль каждой из них. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...