Перейти до змісту

Westgame.org Cs 1.6 Servers

silia

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 217
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
нІЧО ТАК СЕРВЕРА. А ДЛЯ ЧАЙНІКІВ Є...........?

а ТО МОЧАТЬ ПІ.......................Ц

швидше навчишся пулькати...

сьодня грало на класичному 16 чоловік, не вісло, дисконектів не було, пінг просто чудовий!

а там адміни хто? і взагалі скільки їх??

огог...та буде толк....троха тре часу...всі перелізуть з 27015...

виключ Сaps Lock

cергій ....кажуть залагує серв...думаю це ізза каналу чи площадки де стоїть серв....може таке бути?....сама машинка працює на ура...

тільки в каналі требла....напевно...бо хто на 100 мб то лагів нема...а адсл і світ - залагує час від часу...

Опубліковано
Скількі буде стоїти сервак, в оренду?

Покіщо прайсу немає так як ще тестуєм різні нюанси а продавати сирий товар не є етично.

через недільку підходьте до каси :lol:

Опубліковано

У тебе сілкьи $ не хватить :lol:

а ти чужі гроші не щітай! :angry: Колоб - з наступающім!

Опубліковано

Покіщо прайсу немає так як ще тестуєм різні нюанси а продавати сирий товар не є етично.

то щас можно нахаляву попробовать?

Опубліковано

Запущена статистика гравців для першого сервера http://stats.westgame.org/index.php

Також працює сторінка з банами, там можна побачити кого хто за що і наскільки забанив http://bans.westgame.org/ban_list.php

Опубліковано

Класно - ще потрібно, щоб показували статистику - хто зараз на серваку і скільки вбив.

Так коли іграєш на westgame сервері, то тяне з внутрішнього трафу, чи із зовнішнього?

В мене датагруп.

Опубліковано

Внутрішнього, вже говорилось про це.

В статистиці є така кнопочка "Сервер" там можна глянути мапу, скількі народу онлайн ітд.

Опубліковано

Питання. Зараз робить 2 ДМ сервер ? У мене добавляється норм в Файнд Сервер ДМ1 а другій ні =( чому? КВ не чіпати!

3і Так краще :D

Опубліковано
я еслі чесно ну нічё не поняв ....з того шо ти написав

крім "питання" )

Знаєш я сам прочітав і нічого не поняв :lol: :lol: :lol: я пат сталом з себе :D То як нашот питання :P

Опубліковано

Деякі сервакі, зокрема класік, тимчасово вимкнені.

Десмач працює.

За деякий час відновим роботу всіх серверів.

Опубліковано

silia. Можна зробити шоб в моніторінгу серверів в статистиці крім класік були ше і дм сервера?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...