Перейти до змісту

Влада грошей

pit

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

З цією кризою.. Чес слово, мені набридло те, що гроші займають стільки місця в нашому житті. Вдома про гроші, кризу. В колі друзів теж саме. Останьою краплею стало те, що вже у розмовах з дівчиною перважають меркантильні теми. Критеріями аибору роботи насамперед є високооплачуваність а не задоволення від праці. Люди витрачають час тільки на здобування грошей, зовсім забувщи про духовний розвиток. Постає питання, то хто над володарює: людина над грошами, чи гроші над людиною?

Опубліковано
Люди витрачають час тільки на здобування грошей, зовсім забувши про духовний розвиток.

Не завжди і не всі,

є така дуже цікава фраза "Подібне притягує подібне", гроші панують в твому оточенні поки ти сам про них думаєш, для того щоб позбавитись їх впливу, треба змінити самого себе, тоді зміниться твоє оточення, і ти побачиш скільки насправді людей цікавиться саме духовним розвитком а не грошима

Опубліковано

Знаєш, гроші займають не останнє !!! місце в житті людини. Практично вони вирішують 95 % всіх потреб людини. Тому, до них така увага.

Опубліковано
Скоро всі по селам розїдуться і будуть про огород говорити.

Ну і що дотепного чи розумного ти сказав? А самому слабо витратити час який йде перегляд брехливих новин на гарну книжку? Чого відразу село, розвиватись, як людина, можна і в місті.

Опубліковано
людина над грошами :( 

однозначно -

хочу заробляю - не хочу не заробляю - хочу трачу не хочу не трачу :(

на мою думку - мета роботи - це класно зробити цю саму роботу, 

самореалізуватися тим що ти хочеш робити і що у тебе найкраще виходить -

а гроші це тільки результат роботи...

а от якщо навпаки то геть погано... бо якщо гроші мета - то і результат зазвичай

набагато менше грошей...

хм...

піду-ка я самореалізовуватися.:)

Опубліковано

В більшості випадків, вирішальним є ставленням людини до грошей, якщо людина преходить межу у розумінні, що таке гроші для неї, вона стає їхнім рабом.

P. S. Гроші - це не головне, але без них тяжко побачити світ кольоровим :( .

Опубліковано
хочу заробляю - не хочу не заробляю - хочу трачу не хочу не трачу

а якщо маєш дітей ??? хочу кормлю їх хочу не кормлю, чи як ???

Опубліковано
Скоро всі по селам розїдуться і будуть про огород говорити.

Ну і що дотепного чи розумного ти сказав? А самому слабо витратити час який йде перегляд брехливих новин на гарну книжку? Чого відразу село, розвиватись, як людина, можна і в місті.

В свій час я перечитав свою долю книжок, таких шо ти і не чув. А про село я сказав, якщо ти не зрозумів, до того, якщо не буде роботи то і не буде грошей, і щоб вижити люди підуть до землі, вона прокормить.

Опубліковано

Деньги имеют двойственную природу.

Если человек использует деньги ради своих наслаждений,то он становится их рабом.Его опутывают жадность и зависть.Такой человек начинает жить не разумом,а чувствами.Ну,типа видит рекламу нового БМВ и его чуства опутывают эту машину,сливаются с ней и он уже не будет иметь покоя,пока не удовлетворит свои чувства,тобиш не купит ее,а для этого денежки нужны.И человек ради денег работает по 20 часов в сутки,берет взятки,ворует,обманывает и т.д.Он по сути служит деньгам,через свои неудовлетворенные чувства.Он думает,что купив эту машину станет счастливей,но вот машина куплена,а счастья нет или было,но длилось неделю,месяц.И чквства выбирают новую цель.А когда у человека столько денег,что он может купить ВСЕ,то чувства желают ВЛАСТИ.

Но если человек использует деньги разумно,помогает другим,жертвует на благие цели,обходится тем,что необходимо для поддержания тела и не тратится на излишества,то такой человек не привязан к деньгам и они не имею над ним власти.

Опубліковано

"Великий же зиск то благочестя із задоволенням.

Бо ми не принесли в світ нічого, то нічого не можемо й винести.

А як маєм поживу та одяг, то ми задоволені будьмо з того.

А ті, хто хоче багатіти, упадають у спокуси та в сітку, та в численні нерозумні й шкідливі пожадливості, що втручають людей на загладу й загибіль.

Бо корень усього лихого то грошолюбство, якому віддавшись, дехто відбились від віри й поклали на себе великі страждання. "

БІБЛІЯ 1 Тимофія 6:6-10

Опубліковано
В свій час я перечитав свою долю книжок, таких шо ти і не чув.

Давай не будемо робити тверджень, які не мають під собою якогось фактажу, ти не знаєш про які книги я чув а які ні.

А на рахунок

землі, вона прокормить.
то я згідний на 100%.

zaHARE а хіба то не людина має "двойственну" прирроду, а не гроші?

Gabriel а не міг би ти вказати звідки саме ця цитата з Біблії?

Опубліковано
zaHARE а хіба то не людина має "двойственну" прирроду, а не гроші?

в материальном мире все имеет двойственную природу.

Опубліковано

"Gabriel а не міг би ти вказати звідки саме ця цитата з Біблії?"

хоч я і не Gabriel, але відповім: 1 Тимофія 6:9, 10.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...