Fagot Опубліковано 3 Січня, 2009 в 06:56 #26 Опубліковано 3 Січня, 2009 в 06:56 Народ, спочатку взагалі потрібно отримати ордер на обшук і конфіскацію на основі непрямих доказів(IP адреса), а якщо ордера не буде, то навіть якщо вони там щось найдуть, це буде вже незаконно, в нас в країні правоохоронці не дуже зважають на законність, але за наявності гарного адвоката я думаю це не проблема. Єдина в них надія що ти напишеш зізнання чи ще там якусь єрунду сморозиш
Tarzanych Опубліковано 3 Січня, 2009 в 09:27 #27 Опубліковано 3 Січня, 2009 в 09:27 Торрентс.ру вчора таки запрацював)
fog Опубліковано 3 Січня, 2009 в 09:32 #28 Опубліковано 3 Січня, 2009 в 09:32 а він і раніше працював, це одни з укртелекоміських каналів лежав
foxx77 Опубліковано 3 Січня, 2009 в 13:39 #29 Опубліковано 3 Січня, 2009 в 13:39 Засікається роздача, роздаючого виманюють на вулицю і там беруть. Дома комп включений, стоїть на розачі\закачці.то треба мати звичку Win+L нажимать як відходиш від компа (якшо у тебе там на юзера пас стоїть)Нетреба думати що "там" сидять дурніші за інших.да чо мені думати, я це знаю - сам бачив, з деякими навіть спілкувався)))) чи ти думаєш геніальні компютерні уми ідуть в мусарку працювать?нічого у тебе дома вони робить не стануть, а зразу потащать комп до себе, так шо їм доведеться його вирубитьдиски постійно знаходяться закриптованими, програмний модуль просто інтерпритує закодовану інфу як звичану ФС щоб вінда могла з нею працювати як зазввичай, але він не стане цього робити якшо ти не пройдеш авторизацію в загружчику записаному в бут секторівисновок - єдина доступна їм інфа це бут сектор і то навіть не віндовий а цієї софтіни)))) невиключене доопрацювання програмки в цьому секторі що б після скажем 15ти неправельних спроб вона рендомно вибирала і чистила пару тисяч блоків на вінту причому закриптованих, тобто валиться вся зашифрована таблиця, думаю в інеті куча таких програмних продуктіввласник інфу і сам не відновить (за умови видалення секторів), якшо комп все таки віддадуть, зато не сяде і штрафи платить не доведеться і вінт буде повністю робочий, просто форматнути і всепросвітіть тоді, як відновлюють інфу з пошкоджених вінтів? чи там обовязкове прилогінення?Fagot: в процесуальному кодексі, следак має право без ордеру провести обшук, якщо це вимагає ситуація (срочно треба), а потім він пише напевно, просто пояснюючу.
mix_forever Опубліковано 3 Січня, 2009 в 14:24 #30 Опубліковано 3 Січня, 2009 в 14:24 Відновлюють незакриптовану інфу А якшо інфа криптується нальоту, то все шо ти відновиш - набір абстрактних даних
Fagot Опубліковано 3 Січня, 2009 в 15:07 #31 Опубліковано 3 Січня, 2009 в 15:07 Fagot: в процесуальному кодексі, следак має право без ордеру провести обшук, якщо це вимагає ситуація (срочно треба), а потім він пише напевно, просто пояснюючу. і яку причину він там напише, в чому полягає ситуація - підозра у намірі вбивства? в мене є цілком аналогічне право його навіть в дім не пустити, вони що двері будуть виламувати? зрозуміло що ми живемо не в правовій державі, але основна причина свавілля слєдаків є те, що населення своїх прав не знає Дискусія трохи тупікова, тому що все на "якби", я наприклад жодного випадку переслідування за скачане з інтернета не чув, і якби таке мало місце то напевно вже б усі знали, як у випадку того бідного директора школи з Росії(якщо не путаю) з якого зробили цапа-відбувайла, тому що якби реально зловити всіх хто встановлює піратські форточки на компи, то півкраїни засадити можна, і нікого вони не залякали, все як було так і є, зато показуха на +200
foxx77 Опубліковано 3 Січня, 2009 в 16:32 #32 Опубліковано 3 Січня, 2009 в 16:32 fagot: ситуація в тому що ти можеш знищити докази. А він реально знає що вони є, а часу нема на біготню за дозволом.Двері ламати не будуть, зроблять хитро, так що сам відкриєш.А чого не садять, незнаю, кажуть що нема практики. Так якщо подумати, то суддя повенен розбиратись в протоколах передачі данних, в усіх нюансах щоб розібратись, інакше він не ризикне приймати рішення. А в основному він буде покладатись на висновок експертів. Як наприклад, хімічна експертиза, судді не обовязково шарити по хімії.
Адміністратори serega Опубліковано 3 Січня, 2009 в 18:36 Адміністратори #33 Опубліковано 3 Січня, 2009 в 18:36 Судді - продажні бл*ді, слідчі - нерозумні "спеціалісти", які не можуть показати судді склад злочину. Або в когось мама працює в відділі освіти і дітям суддів чи слідчих треба всетаки отримати освіту. Вся проблема тільки тут. "Рука руку миє", всюди кругова порука.
fog Опубліковано 3 Січня, 2009 в 19:06 #34 Опубліковано 3 Січня, 2009 в 19:06 Сергій, ви здивуєтесь, але мама якраз нічого не вирішувала, да сопсно шо там вирішувати якщо 'підозрюваному' навіть 16ти не було, у тих хто займався справою дітей ще нема, так що освіта їм би самим не завадила. І ще такий нюанс... суду не було, чи то в провадера бумажки туалетної з логами не вистачило, чи розуму у слідчих, скоріше за все і у тих і у тих, а тому під$об невдалий.
Адміністратори serega Опубліковано 3 Січня, 2009 в 19:22 Адміністратори #35 Опубліковано 3 Січня, 2009 в 19:22 ... а тому під$об невдалий. А чому ти це прийняв на свій рахунок? Я говорив про загальні тенденції .
fog Опубліковано 3 Січня, 2009 в 19:26 #36 Опубліковано 3 Січня, 2009 в 19:26 дійсно, з чого б це, підозрюю що це у мене сприйняття запалене...
Plum Опубліковано 3 Січня, 2009 в 20:16 #37 Опубліковано 3 Січня, 2009 в 20:16 не знаю як стосовно закону, але поводитись син тієї мами, яка в відділі освіти, став краще, з людьми спілкується адекватно. Так що будемо вважати, що завдяки українському правосуддю він виправився
foxx77 Опубліковано 3 Січня, 2009 в 20:42 #38 Опубліковано 3 Січня, 2009 в 20:42 Tum@n: розкажи як закриптувати всы розділи вінта, корисна штука.
fog Опубліковано 3 Січня, 2009 в 20:49 #39 Опубліковано 3 Січня, 2009 в 20:49 jetico bestcrypt volume
Shura Опубліковано 4 Січня, 2009 в 10:07 #40 Опубліковано 4 Січня, 2009 в 10:07 ушли вы, ребята, в дебри кстати, по поводу чисток на сабжевом треккере - нафиг он тогда существует? как по мне - треккер, который борется за авторские права - это самоубийца
Rock Опубліковано 4 Січня, 2009 в 10:57 #41 Опубліковано 4 Січня, 2009 в 10:57 про підзоголовок вже закрили Zver-я, те що не працює сайт Zver-я , то це не має ніякого відношеня до торрент ру. його роздачі нікуди з торента не ділись .ZverDVD 2009
4iter Опубліковано 5 Січня, 2009 в 12:04 Автор #42 Опубліковано 5 Січня, 2009 в 12:04 сайт Зверя вже працює, якщо подивитися, то на торрентс.ру він вже не викладає, є хіба рапіда, депозит, http://game-torrent.info і летітбіт. Якщо придивитися ще уважніше, то видно, що хтось (в даному випадку Mr.Sko) скачав припустим з рапіди і роздає. Роздача вже 6 днів висить, але моє ІМХО, що недовго вона протримається, і скоро буде "закрыто правообладателем" який має логін на трекері.
imp13 Опубліковано 7 Січня, 2009 в 06:50 #43 Опубліковано 7 Січня, 2009 в 06:50 а що з nnm.ru? вчора ввечері були технічні роботи, сьогодні не сприймає пароль, та багато цікавих доків для мене закриті (audio-knigi, anime-daemon, dysphory,...)
la20 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 09:38 #44 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 09:38 вышеуказанный трекер окончательно "продался", раньше закрывали токо игры от 1С и "новый диск", теперь дали аккаунт Microsoft-у ,чтоб тот закрывал раздачи. В итоге Зверя там ужо нет, + его сайт http://forum.zvercd.com/ закрыт.Zver:Вот данное сообщение пришло в личкуК сожалению у меня очень плохие новости, все твои раздачи и не только твои уже в ближайшее время будут закрыты ПРАВООБЛАДАТЕЛЯМИ от Microsoft.источникадрес сайта не указываю дабы не пиарить его так же информация нуждается в потвержденииУважаемые пользователи!Необходимо поделиться с вами некоторой очень важной информацией.Уже сегодня, администрация Национального трекера передает в руки компании Microsoft аккаунт CHA.MS для закрытия раздач как игр Xbox, так и операционных систем Windows, офисных пакетов и другого программного обеспечения.Таким образом, ещё один крупный раздел приближается к разрушению. Я хочу вам порекомендовать срочно начать спасение важнейших раздач. Трекер- сторонний готов принять "беженцев", поэтому поставьте на закачку как можно больше раздач, а затем выложите их на данном ресурсе.Только вместе мы сможем достичь наших целей!случилось то о чём я говорил ещё в прошлом году.Большая просьба к тебе, пожалуйста перекинь все свои раздачи к нам на трекер GTI всё будут только рады, закрывать их некто разумеется не будет.взято тутЩо за "брєд"? На торенті є зверь та інші збірки і оригінальні образи Вінди.Вчись користуватись пошуком
Fantom Опубліковано 15 Січня, 2009 в 13:10 #45 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 13:10 зовсім не брєд, кучу роздач закривають, наприклад фільм "Обитаемий остров", гама "Фалаут 3", і багато чого
la20 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 13:27 #46 Опубліковано 15 Січня, 2009 в 13:27 зовсім не брєд, кучу роздач закривають, наприклад фільм "Обитаемий остров", гама "Фалаут 3", і багато чогоЯ писав конкретно про вінду.про фільми від Соні і Юнівёрсал та ігри я знаю.Я вже з туди викачав понад террабайт різної фігні.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.