Перейти до змісту

чистки на торрентс.ру

4iter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Народ, спочатку взагалі потрібно отримати ордер на обшук і конфіскацію на основі непрямих доказів(IP адреса), а якщо ордера не буде, то навіть якщо вони там щось найдуть, це буде вже незаконно, в нас в країні правоохоронці не дуже зважають на законність, але за наявності гарного адвоката я думаю це не проблема. Єдина в них надія що ти напишеш зізнання чи ще там якусь єрунду сморозиш

Опубліковано
Засікається роздача, роздаючого виманюють на вулицю і там беруть. Дома комп включений, стоїть на розачі\закачці.

то треба мати звичку Win+L нажимать як відходиш від компа (якшо у тебе там на юзера пас стоїть)

Нетреба думати що "там" сидять дурніші за інших.

да чо мені думати, я це знаю - сам бачив, з деякими навіть спілкувався)))) чи ти думаєш геніальні компютерні уми ідуть в мусарку працювать?

нічого у тебе дома вони робить не стануть, а зразу потащать комп до себе, так шо їм доведеться його вирубить

диски постійно знаходяться закриптованими, програмний модуль просто інтерпритує закодовану інфу як звичану ФС щоб вінда могла з нею працювати як зазввичай, але він не стане цього робити якшо ти не пройдеш авторизацію в загружчику записаному в бут секторі

висновок - єдина доступна їм інфа це бут сектор і то навіть не віндовий а цієї софтіни)))) невиключене доопрацювання програмки в цьому секторі що б після скажем 15ти неправельних спроб вона рендомно вибирала і чистила пару тисяч блоків на вінту причому закриптованих, тобто валиться вся зашифрована таблиця, думаю в інеті куча таких програмних продуктів

власник інфу і сам не відновить (за умови видалення секторів), якшо комп все таки віддадуть, зато не сяде і штрафи платить не доведеться і вінт буде повністю робочий, просто форматнути і все

просвітіть тоді, як відновлюють інфу з пошкоджених вінтів? чи там обовязкове прилогінення?

Fagot: в процесуальному кодексі, следак має право без ордеру провести обшук, якщо це вимагає ситуація (срочно треба), а потім він пише напевно, просто пояснюючу.

Опубліковано
Fagot: в процесуальному кодексі, следак має право без ордеру провести обшук, якщо це вимагає ситуація (срочно треба), а потім він пише напевно, просто пояснюючу.

і яку причину він там напише, в чому полягає ситуація - підозра у намірі вбивства? ;)

в мене є цілком аналогічне право його навіть в дім не пустити, вони що двері будуть виламувати?

зрозуміло що ми живемо не в правовій державі, але основна причина свавілля слєдаків є те, що населення своїх прав не знає

Дискусія трохи тупікова, тому що все на "якби", я наприклад жодного випадку переслідування за скачане з інтернета не чув, і якби таке мало місце то напевно вже б усі знали, як у випадку того бідного директора школи з Росії(якщо не путаю) з якого зробили цапа-відбувайла, тому що якби реально зловити всіх хто встановлює піратські форточки на компи, то півкраїни засадити можна, і нікого вони не залякали, все як було так і є, зато показуха на +200

Опубліковано

fagot: ситуація в тому що ти можеш знищити докази. А він реально знає що вони є, а часу нема на біготню за дозволом.

Двері ламати не будуть, зроблять хитро, так що сам відкриєш.

А чого не садять, незнаю, кажуть що нема практики. Так якщо подумати, то суддя повенен розбиратись в протоколах передачі данних, в усіх нюансах щоб розібратись, інакше він не ризикне приймати рішення. А в основному він буде покладатись на висновок експертів. Як наприклад, хімічна експертиза, судді не обовязково шарити по хімії.

• Адміністратори
Опубліковано

Судді - продажні бл*ді, слідчі - нерозумні "спеціалісти", які не можуть показати судді склад злочину. Або в когось мама працює в відділі освіти і дітям суддів чи слідчих треба всетаки отримати освіту. Вся проблема тільки тут. "Рука руку миє", всюди кругова порука.

Опубліковано

B) Сергій, ви здивуєтесь, але мама якраз нічого не вирішувала, да сопсно шо там вирішувати якщо 'підозрюваному' навіть 16ти не було, у тих хто займався справою дітей ще нема, так що освіта їм би самим не завадила.

І ще такий нюанс... суду не було, чи то в провадера бумажки туалетної з логами не вистачило, чи розуму у слідчих, скоріше за все і у тих і у тих, а тому під$об невдалий.

• Адміністратори
Опубліковано
... а тому під$об невдалий.

А чому ти це прийняв на свій рахунок:)? Я говорив про загальні тенденції .

Опубліковано

не знаю як стосовно закону, але поводитись син тієї мами, яка в відділі освіти, став краще, з людьми спілкується адекватно. Так що будемо вважати, що завдяки українському правосуддю він виправився :0024:

Опубліковано

ушли вы, ребята, в дебри :)

кстати, по поводу чисток на сабжевом треккере - нафиг он тогда существует?

как по мне - треккер, который борется за авторские права - это самоубийца

:)

Опубліковано

про підзоголовок вже закрили Zver-я, те що не працює сайт Zver-я , то це не має ніякого відношеня до 

торрент ру. його роздачі нікуди з торента не ділись .ZverDVD 2009

Опубліковано

сайт Зверя вже працює, якщо подивитися, то на торрентс.ру він вже не викладає, є хіба рапіда, депозит, http://game-torrent.info і летітбіт. Якщо придивитися ще уважніше, то видно, що хтось (в даному випадку Mr.Sko) скачав припустим з рапіди і роздає. Роздача вже 6 днів висить, але моє ІМХО, що недовго вона протримається, і скоро буде "закрыто правообладателем" який має логін на трекері.

Опубліковано

а що з nnm.ru? вчора ввечері були технічні роботи, сьогодні не сприймає пароль, та багато цікавих доків для мене закриті (audio-knigi, anime-daemon, dysphory,...)

• 2 тижня потому...
Опубліковано
вышеуказанный трекер окончательно "продался", раньше закрывали токо игры от 1С и "новый диск", теперь дали аккаунт Microsoft-у ,чтоб тот закрывал раздачи. В итоге Зверя там ужо нет, + его сайт http://forum.zvercd.com/ закрыт.
Zver:

Вот данное сообщение пришло в личку

К сожалению у меня очень плохие новости, все твои раздачи и не только твои уже в ближайшее время будут закрыты ПРАВООБЛАДАТЕЛЯМИ от Microsoft.

источник

адрес сайта не указываю дабы не пиарить его так же информация нуждается в потверждении

Уважаемые пользователи!

Необходимо поделиться с вами некоторой очень важной информацией.

Уже сегодня, администрация Национального трекера передает в руки компании Microsoft аккаунт CHA.MS для закрытия раздач как игр Xbox, так и операционных систем Windows, офисных пакетов и другого программного обеспечения.

Таким образом, ещё один крупный раздел приближается к разрушению. Я хочу вам порекомендовать срочно начать спасение важнейших раздач. Трекер- сторонний готов принять "беженцев", поэтому поставьте на закачку как можно больше раздач, а затем выложите их на данном ресурсе.

Только вместе мы сможем достичь наших целей!

случилось то о чём я говорил ещё в прошлом году.

Большая просьба к тебе, пожалуйста перекинь все свои раздачи к нам на трекер GTI всё будут только рады, закрывать их некто разумеется не будет.

взято тут

Що за "брєд"? На торенті є зверь та інші збірки і оригінальні образи Вінди.Вчись користуватись пошуком

Опубліковано

зовсім не брєд, кучу роздач закривають, наприклад фільм "Обитаемий остров", гама "Фалаут 3", і багато чого

Опубліковано
зовсім не брєд, кучу роздач закривають, наприклад фільм "Обитаемий остров", гама "Фалаут 3", і багато чого

Я писав конкретно про вінду.про фільми від Соні і Юнівёрсал та ігри я знаю.Я вже з туди викачав понад террабайт різної фігні.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...