Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

До того дня,коли це сталося,мій телефон дружив зі сплітером півроку.Другий телефон підключав,результату немає також....Значить буду підключати не через сплітер!

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Останнім часом (кінець серпня - вересень) почав із завідною регулярністю заліпати інет.

виражається все в тому що деякі сайти навідріз відмовляються грузитися, або з них не вантажиться графіка. пінг не проходить взагалі. таке продовжується секунд тридцять, після чого попускає і далі все бігає. потім через годинку-другу знову... в цей час деякі інші сайти без питань працюють, аська не вилітає, торент може вільно скачувати.

думав може QoS якось впливає, але в настройках вимкнений, та й відеопотоками при серфінгу не пахне.

<_<

незнаю на що грішити, може УТКомовські ДНСи з проксями ребутять, чи що?

в саппорт не звонив, бережу свої нерви

Опубліковано

При підключені інтернету від Уктелекому "ОГО" виникли труднощі з вибором ADSL-модема. А саме.

Квартира знаходиться під сигналізацією, проведеною через телефонну лінію і в Укртелекомі сказали, що ADSL-модем мусить бути марки Zyxel із Annex B. Я поцікавився, чому DLink не підходить із Annex B? Вони відповіли, що DLink не стабільно працює на телефонних лінях із підключеною сигналізацією.

Пройшовшись по магазинам такого Zyxel в наявності немає.

Порадьте, як правильно поступити в даній ситуації. Може хто стикався з подібною проблемою.

Опубліковано (змінено)

якшо є змога, візьми на тест д-лінк в друзів.

модеми цієї фірми (як і інших в принципі) бувають різні - є що працюють відмінно, є що барахлять і згорають

як на мене зараз багато так званих брендових моделей не кращі ніж звичайні бюджетні. усе клепають в китаї для СНДшників :glare:

ІМХО укртелеком зайвий раз стараються себе убезпечити від проблем з якими вони ще не стикнулись, за ваш рахунок

Змінено користувачем laser
Опубліковано

весной подключал знакомых,

нам по акции выдали зиксель_А\В, с сплитером А

докупили сплитер В

подключил и забыл

и инет и сигнализация работают норм

• 2 місяця потому...
Опубліковано (змінено)

На днях телефонували з Укртелекому. Запропонували Ультру за 104 Грн. на постійній основі. Що це? Новорічні подарунки від Укртелекому, чи передвісник чергового зниження тарифів !?

Змінено користувачем ipua
Опубліковано

На днях телефонували з Укртелекому. Запропонували Ультру за 104 Грн. на постійній основі. Що це? Новорічні подарунки від Укртелекому, чи передвісник чергового зниження тарифів !?

а чого не написав де ти мешкаеш , вот сиджу і думаю шо то було пук в калюжу ,чи що ,

для губернского міста Луцьк ,пропозиція УГ , для іншої території області офігітельна щедрість.

Опубліковано

У меня был "ого лёгкий" за 50 грн, неделю назад позвонили и предложили "ого стандарт акционный" за 75 грн в месяц. Я согласился и они на следующий день перевели. Кстати, нигде на сайтах инфы про акцию я не видел

Опубліковано

На днях також телефонували і пропонували Ультру за 104. Поки рішення не прийняв. Про строки нічого не казали.

• +1 1
Опубліковано

У меня был "ого лёгкий" за 50 грн, неделю назад позвонили и предложили "ого стандарт акционный" за 75 грн в месяц. Я согласился и они на следующий день перевели.

Аналогічно.

Опубліковано

а чого не написав де ти мешкаеш , вот сиджу і думаю шо то було пук в калюжу ,чи що ,

для губернского міста Луцьк ,пропозиція УГ , для іншої території області офігітельна щедрість.

то програма утримання споживачів діє для Луцька.... негубернських міст то не стосується... поки

Опубліковано

Підскажіть хто знає. В мене спарений телефон з сусідами. І щоб підключити ого, я чув що треба якусь залізяку купити. Що це за залізяка?? Дорого коштує?? Сусідам заважати не буде??)

Опубліковано

Підскажіть хто знає. В мене спарений телефон з сусідами. І щоб підключити ого, я чув що треба якусь залізяку купити. Що це за залізяка?? Дорого коштує?? Сусідам заважати не буде??)

То є сплітер. Коштує зовсім недорого, заважати телефонному зв"язку (!!) сусідів не буде, але інтернет вони вже не зможуть підключити.

Але для підключення ОГО треба папірець - згоду сусідів на підключення інтернету (тобто по суті їх незаперечення) + коли будуть підлючати треба мати доступ до їхної квартири (сплітер там поставити), треба щоб і тут вони не заперечували.

Плюс ще треба протестувати лінію (не завжди лінія спареного телефону є достатньо якісна для підключення).

Отож моя порада (цікавився колись тим питанням): взяти згоду у сусідів (форма здається довільна), а тоді йти писати заяву у відділення біля кінотеатру Промінь.

Опубліковано
На днях також телефонували і пропонували Ультру за 104. Поки рішення не прийняв. Про строки нічого не казали.

поки ніхто ще не дзвонив, але по май укртелекому бачу, що самі перевели на ультра "акційний" O_o. Тільки в мене питання (в тих що вже ультра), чи дійсно там до 20 мегабіт, а то реально бачу, що там 15 мегабіт і не більше. От і думаю, бо при стандартному тарифі при вказаних 10 було реально 10. І ще одне що то за листівки з новими дешевшими тарифами, чи то тільки новим абонентам такі тарифи ? 64 гривні за 10 мегабіт це вже краще було б.

• +1 1
Опубліковано

поки ніхто ще не дзвонив, але по май укртелекому бачу, що самі перевели на ультра "акційний" O_o. Тільки в мене питання (в тих що вже ультра), чи дійсно там до 20 мегабіт, а то реально бачу, що там 15 мегабіт і не більше.

В мене реальна швидкість стала 12-16. Хоча в управлінні як і раніше пише Стандартний. Побачимо скільки грошей знімуть...

От і думаю, бо при стандартному тарифі при вказаних 10 було реально 10. І ще одне що то за листівки з новими дешевшими тарифами, чи то тільки новим абонентам такі тарифи ? 64 гривні за 10 мегабіт це вже краще було б.

Цілком згодний!

• +1 1
Опубліковано

Теж дзвонили.

Мені пропонували до нового року безкоштовно підключитись до каналу 10 мегабіт. Типу тестово, по акції. А після нового року платити 75 грн в місяць якшо все харашо, якшо ні то вернутись на свій тариф теж безкоштовно.

Після нового року цей тариф стане доступним вроді як за 90 чи 100 грн для всіх. А ті хто підключились по акції будуть платити 75. Отак от.

Я поки шо відмовився. Мені і до 5 хватає, а віддача і на 10 буде галіма.

Опубліковано

что-то на телекоме пинги выросли на разных пулах, с 40 до 100

и скорость никакая

это глобально или у меня поломалось что-то?

Опубліковано

и скорость никакая

да-да

есть такое и у меня

:(

Опубліковано

и скорость никакая

ага, щось не так... ще вчора пінг показував на порядок ліпші показники і швидкість була 8,5-9Мб

1688521382.png

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...