Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

В когось є швидкість на аплоад більше 1Мбіта? І підтвердити що Annex M робочий!

1,57, але ці цифри аж ніяк не підтверджують роботи AnexM  І взагалі радив би вам сконцентруватись на відпочинку.

:angry: Дзвонив за номером 747031 йде перенаправлення на 0800506800. Там лишив заявку, але оператор сказав, що підняти профіль повинні на місці. Який номер телефону тоді набирати у Луцьку...підкажіть будь-ласка :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Ніякий набирати не потрібно, профіль просто повисять, перевір доступність тарифу за деякий час.

Змінено користувачем nameless
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більше доби пройшло, як підняли профіль, але вибору Ультри так і немає. Дзвонити на 0800*? Сьогодні? Чи чекати 28-го дня паски?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Більше доби пройшло, як підняли профіль, але вибору Ультри так і немає. Дзвонити на 0800*? Сьогодні? Чи чекати 28-го дня паски?

Мені сьогодні сказали, якщо через добу не з'явиться можливість вибору "Ультра" в своєму профілі - телефонувати знову на 0800****

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора теж чекав, і сьогодні о 00.30 небуло "ультри", дзвоню на Київ, питаю - "шо за шо?" а вони мені я перевірю статус виконання завки передзвоніть за 15 хв. Дзвоню о 00.50 розмовляю, попадаю на того ж 71 оператора він мені каже заспокоює і каже що скоро, як тільки тоді ва передзвонять. Взяв номер мого мобільного і на цьому ми розпрощалися. І ось мені здається що в межах 30хв після завершення розмови я просто перевірив персональні дані де вже був вибір "Ультра24".

Що б було, якщо я не передзвонив? Скільки ще чекав би?

Там же майже кожен раз оператор інший. Тому не чекай, і небійся їх лишній раз турбувати.

Дзвони! 0800506800

Змінено користувачем Ukrainec
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, в вас параноя ^_^ Весь інет всеодно не викачаєте) Ото тре в суботу собі нерви стіко псувати, заради лишніх пари мегабіт, якими ви натішитесь через місяць-два??? ;)

Чи раз халява, то нада брать і пох шо юзать не буду? :0002:

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1

Як не крути, але люди в той час не хай би собі краще відпочили.

Я поки турбувати не буду, зачекаю розвитку події, а там видно буде :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене тариф Ultra ще був 02.04.10 доступний, я і не переходив на нього, як то кажуть "тише едиш далее будеш"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, в вас параноя ^_^ Весь інет всеодно не викачаєте) Ото тре в суботу собі нерви стіко псувати, заради лишніх пари мегабіт, якими ви натішитесь через місяць-два??? ;)

Чи раз халява, то нада брать і пох шо юзать не буду? :0002:

Ти завжди, наприклад, вибираєш магазиин де пиво дорожче? ;)

Або бути дятлом і платити за 8 мб/с 250 грн. або за 200 грн. мати максимум, на що здатна лінія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти завжди, наприклад, вибираєш магазиин де пиво дорожче?

Нє, я просто беру пиво в тому магазині, який до мене ближчий, якшо ж асортимент не влаштовує, то згоден і переплатити, але знайти те що потрібно.

наразі 8 мегабіт у мене стабільні і безглючні абсолютно. А от шо буде, коли халявщики масово ломануться на 200грн пакет і почнуть "викачувати інтернет" ? Яскравий приклад - ті ж мобільні безліми. Як тіко народ мсасово ломанувся - звязок став гівняним. Як результат - купа витрачених впусту нервів і сумнівне задоволення від глюкавого анліма:)

• +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я, і я, і я хочу 24 Мб ...

Зупиняє тільки думка про те, що ніякої заміни обладнання на УТ не було і якщо всі масово візьмуть (уже беруть) 24/3, то ніфіга і приблизно цієї цифри в них не буде.

От і сиджу собі на 2/1 далі, очікуючи розчарованих відгуків за місяць-другий :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

mix_forever

Ну з такою позицією треба на Всеукраїнський референдум, гасла можна видавати "бережи інтернет 1 Мбіт збережений інтернету це 4 народжені дитини і разом з тим подружні пари для України".

В твоїх словах є раціональність, але маємо те що є, люди більш прагматичні. :0102:

Змінено користувачем Ukrainec
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я, і я, і я хочу 24 Мб ...

Зупиняє тільки думка про те, що ніякої заміни обладнання на УТ не було і якщо всі масово візьмуть (уже беруть) 24/3, то ніфіга і приблизно цієї цифри в них не буде.

От і сиджу собі на 2/1 далі, очікуючи розчарованих відгуків за місяць-другий :)

А ти значить знаєш яке обладнання там стояло і на що воно розраховане?  :P

3f99f56eb709.jpg

Скільки лінія тримає - стільки й маю.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти завжди, наприклад, вибираєш магазиин де пиво дорожче?

Нє, я просто беру пиво в тому магазині, який до мене ближчий, якшо ж асортимент не влаштовує, то згоден і переплатити, але знайти те що потрібно.

наразі 8 мегабіт у мене стабільні і безглючні абсолютно. А от шо буде, коли халявщики масово ломануться на 200грн пакет і почнуть "викачувати інтернет" ? Яскравий приклад - ті ж мобільні безліми. Як тіко народ мсасово ломанувся - звязок став гівняним. Як результат - купа витрачених впусту нервів і сумнівне задоволення від глюкавого анліма:)

:) Як би там не було...звичайно, що стабільність це великий ПЛЮС, але зазвичай людині більше подобається слова: *халява, дешевше...*..і як наслідок цього - бажання придбати безлім 24 мегабіта, який в нашому регіоні покамість самий халявний :friday:

Скільки лінія тримає - стільки й маю.

Класс....а якою прогою такий графік можна побудувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

RRDtool

Але попрошу її функціонування, при бажанні, обговорювати у відповідному розділі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тому то і справа, що коли швидкість збільшується коефіцієнт SNR(сигнали/шуми) зменшується.

Звідки така інформація?

Коли в мене профіль був 4мбіти- SNR за загрузку був:27-31dB, а зараз при ОГО!Ultra коливається в межах 9-11dB :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тому то і справа, що коли швидкість збільшується коефіцієнт SNR(сигнали/шуми) зменшується.

Звідки така інформація?

Коли в мене профіль був 4мбіти- SNR за загрузку був:27-31dB, а зараз при ОГО!Ultra коливається в межах 9-11dB :angry:

ну , я це і написав :) Звідки інформація?? Ну це "прописні істини", аксіоми )) . на динамічному профілі (під ультру) в тебе завжди буде SNR біля 10. Це називається - вижимають максимум швидкості з лінії

при твоїх параметрах при SNR - 10dB в тебе напевно швидкість десь біля 14-15 мбіт (приблизно, бо невідомо які затухання лінії)

Змінено користувачем Slate
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ти значить знаєш яке обладнання там стояло і на що воно розраховане? :P

Дійсно достеменно не знаю, але через 2 місці в цьому розділі до цього питання можна буде повернутися :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефонував сьогодні повторно на саппорт в Київ, повідомили що профіль не змінили.

зате ввічливо перепитали про налаштування модему (Router or Bridge?, налаштування на ADLS2+(стосується UPLOAD), AnnexM(стосується DOWNLOAD), RSA),

пообіцяли в 1 роб день допомогти, так як саппорт в Луцьку працює тепер тільки в робочі дні з 8:00 до 16:40 :unsure::angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Любителям всіляких там закачок посв"ячується: 1,8 Мегабайта (не мегабіта :) ) /сек, або 18 мегабіт/с

post-5408-1270332563,15_thumb.jpg

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в кого аплоад не витягує більше 1Мб, можна спробувати попросити включити на порту AnnexL - максималка там 24/1,5. режим розрахований на довгі лінії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Любителям всіляких там закачок посв"ячується: 1,8 Мегабайта (не мегабіта :) ) /сек, або 18 мегабіт/с

Це по якій такій математичній формулі получилось 18 мегабіт з 1.8 мегабайта?

В байтові 8 біт а не 10.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це по якій такій математичній формулі получилось 18 мегабіт з 1.8 мегабайта?

В байтові 8 біт а не 10.

Серёга, не разрушай мировозрение людей.......

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оффтоп:

он не больше, он просто лучше чем другие

спросите чем лучше? отвечу - чем другие

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:0123: ....шо і потрібно було довести, нехай навіть і 16-18 мегабіт за 200 укр. доларів - полюбасу вигідніше 8\250 :0002:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...