Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Якщо я не помиляюсь, то до кінця цього року користувачі будуть дуже обрадувані і здивовані технологією

<_< да ладно..

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
Якщо я не помиляюсь, то до кінця цього року користувачі будуть дуже обрадувані і здивовані технологією

<_< да ладно..

то шо написано, не мало стосуватись такого села як Луцьк, та й напвене менших сіл чим по мільону жильців, чи користувачів ого... :)

Опубліковано
Якщо я не помиляюсь, то до кінця цього року користувачі будуть дуже обрадувані і здивовані і тарифами і швидкістю і технологією передачі, але я можу помилятись =)

Где то я это уже слышал :) Где-то в ноябре 2009 :))

Опубліковано
В Києві просто жорстка конкуренція, і існують набагато привабливіші тарифи на інтернет, от Укртелеком і старається тримати київські тарифи "на рівні". По Україні знижувати ціни недоцільно. Навіщо, якщо нормальної альтернативи в більшості міст не існує? Користувачі нікуди не дінуться, будуть платити і так.

Погоджуюсь. Проте, навіть з таким покращенням тарифів їм у Києві ловити нема чого...

В нас знижувати ціни недоцільно, поки немає конкурентів. Да і не забувайте який стан мереж та обладнання в Києві і у нас. Тим більше, в Києві спеціально проводили модернізацію мережі для цих тарифів.

Хочете такі тарифи у нас і щоб все літало, не лагало, не зривало wan і т.д.? <_< Будьте реалістами

Опубліковано

nameless

питаю як працівника укртелекому (було згадано на минулій сторінці):

а куди треба дзвонити чи де писати, якщо проблеми з лінією (все інші варіанти вже відкинуті ), а то я ніяк не візьмусь за це діло, все якась причина находиться...

Опубліковано
а куди треба дзвонити чи де писати, якщо проблеми з лінією (все інші варіанти вже відкинуті ), а то я ніяк не візьмусь за це діло, все якась причина находиться...

З будь яких проблем треба зветратись перш за все в службу технічної підтримки. Там хлопці розберуться де саме проблема і допоможуть її усунути.

747030 - цілодобово

747031 - в робочий час

Опубліковано
поміняли 2/1 на 2/0.5 (((

Напевне їх наші торенти задр...ють :rolleyes:

взагалі-то, техніці на полосу від користувача строго пох. їхні циски і не таке можуть витримати (принаймі в Луцьку). більше значення має кількість коннектів

Опубліковано

nameless

дякую, дозвонився, вроді все норм стало, хоча нічого і не робили толком! Ну головне аби працювало!

• +1 1
Опубліковано

Опитування пройшов, правда як вони це враховують - бог його знає, адже ніякого логіна, та взагалі ніяких данних не вводилось, і спроба почати тест знову з тою ж ір закінчилася успіхом.

Опубліковано
Скажіть будьласка !! Чи в усіх глючить нет (ОГО) в районі Фуршету ??

Гордиюк 29 да... за 1час, обрывов бывает от 1 до 5

Опубліковано
Скажіть будьласка !! Чи в усіх глючить нет (ОГО) в районі Фуршету ??

Гордиюк 29 да... за 1час, обрывов бывает от 1 до 5

А із-за чого це?? Друг на Кравчука 7 підключив ОГО1 а швидкість 0,06 МБ\с сторінки по декілька хвилин відкриваються. і так з 4 березня...

Опубліковано

Я вчора після ремонту підключив назад інет. Запускаю торренти , а в мене швидкість збільшен в 2 рази.

Підключений я до ОГО +1.Перевірив тариф на сайті все вірно.

Живу в Луцьку не в Києві.Сьогодні заїду перевірю , чи не впала.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...