Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Oushen це вирішення проблеми? :lol:

Наскільки мене запевнили, то вирішити дану проблему можуть тільки столичні адміни.

Найпростішим, на мій погляд, буде вилучення шлюза 206 з доступних для видачі через dhcp, але це все одно повинні робити телекомівці.

На рахунок технології, то ADSL2+ то дозволяє, але ж телеком використовує чисту ITU G.992.5, при якій 1.4/24

Опубліковано
Oushen це вирішення проблеми?

ясень пень нет, но уж куда быстрее чем через техподдержку, пока дозвонишься, пока объяснишь. а так меньше чем через минуту сидишь и радуешься :)

Опубліковано

Київський call-центр каже, що при наявності зареєстрованої заявки, абонент має право на перерахунок коштів за недоотримання послуги.

Моя заявка подана першого листопада.

Також сказали, що інфу на Луцьк вони вже відправили і не знають чому місцеві це заперечують.

0800506800

- 'Термін вирішення проблеми залежить від дій місцевого підрозділу'

747030

- 'все централізовано керується з києва, тому ми можемо тільки скидати сесію, поки не дасть нормальний шлюз'

Опубліковано

навіть незнаю що сказати в мене на роботі постійно шлюз 206 і швидкість майже відповідає замовленому тарифному плану.. хз чогоу вас на 1 Мб скидає

З.І.

614988211.png

аплоад чогось постійно хромає :(

Опубліковано
аплоад чогось постійно хромає :(

В мене теж чомусь швидкість аплоада нижча від заявленої. В чому причина? Лінія вроді в нормі.

Опубліковано
попробуй сделать реконект, меня после 2-3 раза кидает на нормальный шлюз

Я могу и скрипт наваять, который будет реконектить до тех пор, пока не выпадет тот шлюз что надо. Но это ж не выход

З.Ы. А админам уже ненадо ниче обьяснять. ) Просто звоню и говорю - поменяйте шлюз.

Опубліковано
яка швидкість аплоада має бути в пакеті ОГО! 1+..

зараз аплоад 40-50кбит/сек це нормально?

Downlod - максимум 128 кбит/сек.

Upload - максимум 64 кбит/сек.

В мене, наприклад, зі швидкістю все ок. На торентах качається і роздається так як і заявлено в тарифних пакетах.

Обриви бувають 2-3 рази в місяць, але все вирішується рестартом модема.

Опубліковано
Обриви бувають 2-3 рази в місяць, але все вирішується рестартом модема.

от не надо..

Обрив кожні 24 години незалежно від модема і тарифного плану

Опубліковано

Мда.. если б приняли такие тарифы как выше, было бы круто. Звонил своему корешу на укртелеком, он ничего не знает про смену тарифов, но точно сказал: Что-то они мутят :) Изменения в чем-то будут. Ждемс.

Опубліковано
3мб на аплоад и 16 на даунлоад вам технология не позволит!

ITU G.992.5 Annex M 3.5/24

G.992.5 ADSL2+ Annex M Double Upstream — стандарт, позволяющий увеличить скорость исходящего потока (скорость передачи данных до провайдера) с 1 до 3,5 Мбит/с (симметричный режим передачи данных ADSL2+ Annex M), то есть это ADSL с расширенным Upstream. Для успешной настроики Annex M у вас должна быть хорошая и короткая линия,без повреждений!

Другими словами эта технология может дать 3 мегабита на аплоад если урезать даунлоад так как будут использоваться несущие частот скорости на прием. . А еще это вопрос линии но это совсем другая история...

таки так... технологія дозволяє... ніякий то не "бред"

Але то не всім повезе, оскільки Укртелеком розпочинав з обладнання яке підтримувала стандарт адсл, а на разі маємо адсл2+....

так шо є варіант шо скоро, кому тра, будемо купляти порти з адсл2+, якшо включені в адсл1...

гиги

Вот млять как ты можешь бред такой писать???? Какого хрена ты утверждаешь то про что ты ничего не знаешь? К твоему сведенью довожу что все порты в Укртелекоме поддерживают ADSL2+. И где ты видел что бы у Укртелекома покупали порт??? Ты просто на временной основе подключаешься к АДСЛ порту Укртелекома. Не стоит вводить людей в заблуждение.

И пока нет официальной информации про тарифы на сайте УТК то все скриншоты и левые странички можно считать бредом, слухами и всем тем что не является действительностью.

Опубліковано

народ, подскажите, плиз. пакет "ого" 2 мегабита. реально уже пару дней не больше 1-го на вход. наша техподдержка говорит, как и писалось выше - пытаться подконнектиться, пока не попадёшь на нормальный порт. может спрыгнуть на 1 мегабит, пока они не разрулят эту ситуацию? а то влом лишних 50 грн платить. но с другой стороны минус 20 грн за спрыг на меньший пакет. у кого какая ситуация с "ого" сейчас?

Опубліковано

Здається мені, що то УТ таке спеціально робить, розгружаючи зовнішні канали.

Хтось ребутить модеми, а хтось і не підозрює, що не доотримує свою полосу, ось і економія.

Якщо це так, то чекати нових (кращих) тарифів будемо довго.

Опубліковано

Тарифи однозначно будуть, і будуть кращі, от тільки як буде з якістю то ми ще побачим...

я гадаю що все буде гаразд!, от зараз знов буде розширення портів, також думаю порадують тарифами та безлімітними пакетами... все буде чудово...

Опубліковано

а какая разница как у меня модем настроен, как бридж или как роутер? спрашиваю, потому что техподдержка и местная и киевская спрашивала, а сам трохи в том баран. сказали в Киеве, что будут тестить мой канал, результата ждать 24 часа. правда не сказали, каким образом сообщат мне про результаты. будем ждать

Опубліковано
а какая разница как у меня модем настроен, как бридж или как роутер? спрашиваю, потому что техподдержка и местная и киевская спрашивала, а сам трохи в том баран. сказали в Киеве, что будут тестить мой канал, результата ждать 24 часа. правда не сказали, каким образом сообщат мне про результаты. будем ждать

результат їм буде складно тобі повідомити, вони ж не знають твого домашнього телефону :lol::lol::lol:

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...