Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В когось є швидкість на аплоад більше 1Мбіта? І підтвердити що Annex M робочий!

1,57, але ці цифри аж ніяк не підтверджують роботи AnexM  І взагалі радив би вам сконцентруватись на відпочинку.

:angry: Дзвонив за номером 747031 йде перенаправлення на 0800506800. Там лишив заявку, але оператор сказав, що підняти профіль повинні на місці. Який номер телефону тоді набирати у Луцьку...підкажіть будь-ласка :(

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Більше доби пройшло, як підняли профіль, але вибору Ультри так і немає. Дзвонити на 0800*? Сьогодні? Чи чекати 28-го дня паски?

Опубліковано

Більше доби пройшло, як підняли профіль, але вибору Ультри так і немає. Дзвонити на 0800*? Сьогодні? Чи чекати 28-го дня паски?

Мені сьогодні сказали, якщо через добу не з'явиться можливість вибору "Ультра" в своєму профілі - телефонувати знову на 0800****

Опубліковано

Вчора теж чекав, і сьогодні о 00.30 небуло "ультри", дзвоню на Київ, питаю - "шо за шо?" а вони мені я перевірю статус виконання завки передзвоніть за 15 хв. Дзвоню о 00.50 розмовляю, попадаю на того ж 71 оператора він мені каже заспокоює і каже що скоро, як тільки тоді ва передзвонять. Взяв номер мого мобільного і на цьому ми розпрощалися. І ось мені здається що в межах 30хв після завершення розмови я просто перевірив персональні дані де вже був вибір "Ультра24".

Що б було, якщо я не передзвонив? Скільки ще чекав би?

Там же майже кожен раз оператор інший. Тому не чекай, і небійся їх лишній раз турбувати.

Дзвони! 0800506800

Опубліковано

Народ, в вас параноя ^_^ Весь інет всеодно не викачаєте) Ото тре в суботу собі нерви стіко псувати, заради лишніх пари мегабіт, якими ви натішитесь через місяць-два??? ;)

Чи раз халява, то нада брать і пох шо юзать не буду? :0002:

Опубліковано

+1

Як не крути, але люди в той час не хай би собі краще відпочили.

Я поки турбувати не буду, зачекаю розвитку події, а там видно буде :)

Опубліковано

Народ, в вас параноя ^_^ Весь інет всеодно не викачаєте) Ото тре в суботу собі нерви стіко псувати, заради лишніх пари мегабіт, якими ви натішитесь через місяць-два??? ;)

Чи раз халява, то нада брать і пох шо юзать не буду? :0002:

Ти завжди, наприклад, вибираєш магазиин де пиво дорожче? ;)

Або бути дятлом і платити за 8 мб/с 250 грн. або за 200 грн. мати максимум, на що здатна лінія.

Опубліковано
Ти завжди, наприклад, вибираєш магазиин де пиво дорожче?

Нє, я просто беру пиво в тому магазині, який до мене ближчий, якшо ж асортимент не влаштовує, то згоден і переплатити, але знайти те що потрібно.

наразі 8 мегабіт у мене стабільні і безглючні абсолютно. А от шо буде, коли халявщики масово ломануться на 200грн пакет і почнуть "викачувати інтернет" ? Яскравий приклад - ті ж мобільні безліми. Як тіко народ мсасово ломанувся - звязок став гівняним. Як результат - купа витрачених впусту нервів і сумнівне задоволення від глюкавого анліма:)

Опубліковано

І я, і я, і я хочу 24 Мб ...

Зупиняє тільки думка про те, що ніякої заміни обладнання на УТ не було і якщо всі масово візьмуть (уже беруть) 24/3, то ніфіга і приблизно цієї цифри в них не буде.

От і сиджу собі на 2/1 далі, очікуючи розчарованих відгуків за місяць-другий :)

Опубліковано

mix_forever

Ну з такою позицією треба на Всеукраїнський референдум, гасла можна видавати "бережи інтернет 1 Мбіт збережений інтернету це 4 народжені дитини і разом з тим подружні пари для України".

В твоїх словах є раціональність, але маємо те що є, люди більш прагматичні. :0102:

Опубліковано

І я, і я, і я хочу 24 Мб ...

Зупиняє тільки думка про те, що ніякої заміни обладнання на УТ не було і якщо всі масово візьмуть (уже беруть) 24/3, то ніфіга і приблизно цієї цифри в них не буде.

От і сиджу собі на 2/1 далі, очікуючи розчарованих відгуків за місяць-другий :)

А ти значить знаєш яке обладнання там стояло і на що воно розраховане?  :P

3f99f56eb709.jpg

Скільки лінія тримає - стільки й маю.

Опубліковано
Ти завжди, наприклад, вибираєш магазиин де пиво дорожче?

Нє, я просто беру пиво в тому магазині, який до мене ближчий, якшо ж асортимент не влаштовує, то згоден і переплатити, але знайти те що потрібно.

наразі 8 мегабіт у мене стабільні і безглючні абсолютно. А от шо буде, коли халявщики масово ломануться на 200грн пакет і почнуть "викачувати інтернет" ? Яскравий приклад - ті ж мобільні безліми. Як тіко народ мсасово ломанувся - звязок став гівняним. Як результат - купа витрачених впусту нервів і сумнівне задоволення від глюкавого анліма:)

:) Як би там не було...звичайно, що стабільність це великий ПЛЮС, але зазвичай людині більше подобається слова: *халява, дешевше...*..і як наслідок цього - бажання придбати безлім 24 мегабіта, який в нашому регіоні покамість самий халявний :friday:

Скільки лінія тримає - стільки й маю.

Класс....а якою прогою такий графік можна побудувати?

Опубліковано

В тому то і справа, що коли швидкість збільшується коефіцієнт SNR(сигнали/шуми) зменшується.

Звідки така інформація?

Коли в мене профіль був 4мбіти- SNR за загрузку був:27-31dB, а зараз при ОГО!Ultra коливається в межах 9-11dB :angry:

Опубліковано

В тому то і справа, що коли швидкість збільшується коефіцієнт SNR(сигнали/шуми) зменшується.

Звідки така інформація?

Коли в мене профіль був 4мбіти- SNR за загрузку був:27-31dB, а зараз при ОГО!Ultra коливається в межах 9-11dB :angry:

ну , я це і написав :) Звідки інформація?? Ну це "прописні істини", аксіоми )) . на динамічному профілі (під ультру) в тебе завжди буде SNR біля 10. Це називається - вижимають максимум швидкості з лінії

при твоїх параметрах при SNR - 10dB в тебе напевно швидкість десь біля 14-15 мбіт (приблизно, бо невідомо які затухання лінії)

Опубліковано

А ти значить знаєш яке обладнання там стояло і на що воно розраховане? :P

Дійсно достеменно не знаю, але через 2 місці в цьому розділі до цього питання можна буде повернутися :)

Опубліковано

Телефонував сьогодні повторно на саппорт в Київ, повідомили що профіль не змінили.

зате ввічливо перепитали про налаштування модему (Router or Bridge?, налаштування на ADLS2+(стосується UPLOAD), AnnexM(стосується DOWNLOAD), RSA),

пообіцяли в 1 роб день допомогти, так як саппорт в Луцьку працює тепер тільки в робочі дні з 8:00 до 16:40 :unsure::angry:

Опубліковано

в кого аплоад не витягує більше 1Мб, можна спробувати попросити включити на порту AnnexL - максималка там 24/1,5. режим розрахований на довгі лінії.

• Адміністратори
Опубліковано

Любителям всіляких там закачок посв"ячується: 1,8 Мегабайта (не мегабіта :) ) /сек, або 18 мегабіт/с

Це по якій такій математичній формулі получилось 18 мегабіт з 1.8 мегабайта?

В байтові 8 біт а не 10.

Опубліковано

Любителям всіляких там закачок посв"ячується: 1,8 Мегабайта (не мегабіта :) ) /сек, або 18 мегабіт/с

Це по якій такій математичній формулі получилось 18 мегабіт з 1.8 мегабайта?

В байтові 8 біт а не 10.

Серёга, не разрушай мировозрение людей.......

Опубліковано

:0123: ....шо і потрібно було довести, нехай навіть і 16-18 мегабіт за 200 укр. доларів - полюбасу вигідніше 8\250 :0002:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...