Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я вчора після ремонту підключив назад інет. Запускаю торренти , а в мене швидкість збільшен в 2 рази.

Підключений я до ОГО +1.Перевірив тариф на сайті все вірно.

Живу в Луцьку не в Києві.Сьогодні заїду перевірю , чи не впала.

Ти часом не uTorentom 2.0 користуєшся?

Опубліковано

Основний упор на 3G. Про розвиток звичайного ОГО по дротах майже ні слова.

Абонент отримає 2000 нетарифікованих хвилин для розмови в мережі Укртелекому (мобільної та фіксованої), а також привабливі тарифи для дзвінків на мережі інших операторів України і за кордон.

На який період надаються ті 2000 хвилин? До повного використання, на місяць, рік? Де їх побачити/перевірити? В себе на залишку я спостерігаю тільки 1 год. 6 хв. для дзінків всередені мережі, які в мене є ще з минулого року.

Опубліковано

На рахунок підвищення швидкості з 1-го квітня - на 100 % лажа (моя думка), бо в даному випадку цю подію давно вже піарили б (сьогодні вже 25 число, а офіціозу повний "0")

Опубліковано

Мене дуже цікавить, скільки протримається якість «ОГО! Мобільний Необмежений». Адже в обладнання напевно є якийсь ліміт, і коли на цей тариф перейдуть всі жителі сільської місцевості, де звичайний ADSL провести неможливо, от тоді і почнуться проблеми.

Опубліковано
коли на цей тариф перейдуть всі жителі сільської місцевості, де звичайний ADSL провести неможливо, от тоді і почнуться проблеми.

Дякувати богу, у сільській місцевості любителі інтернету потрапляють в опу національний роумінг, так шо вони не зроблять погоди.

Опубліковано

Мене дуже цікавить, скільки протримається якість «ОГО! Мобільний Необмежений». Адже в обладнання напевно є якийсь ліміт, і коли на цей тариф перейдуть всі жителі сільської місцевості, де звичайний ADSL провести неможливо, от тоді і почнуться проблеми.

Обладнання Укртелекому, в основному, встановлено лише в областних центрах, тому сільські жителі будуть використовувати національний роумінг, а там вже обмежування на скачування і навантаження буде на мережу Київстар.

Карта покриття

Опубліковано

не думаю....адже EDGE то лімітований а в селі ж 3G нема.....так випередив..

надыюсь вони скоро змінять цю нездорову тенденцію і провідний ОГО інтернет стане дешевшим а безпровідний то вже взагалі халява став :rolleyes:  

Опубліковано

Основний упор на 3G. Про розвиток звичайного ОГО по дротах майже ні слова.

«Укртелеком» планирует осенью 2010 г. начать предоставление услуги высокоскоростного интернет-доступа на основе технологии FTTB («оптика к дому»). Об этом сообщил председатель правления компании Георгий Дзекон. К осени 2010 г оператор планирует подготовить сеть, позволяющую подключить до 170 тыс. портов в основных областных центрах Украины.

Тут

Опубліковано

с.Забороль входить до мапи обслуговування?

Проскануй мережу на наявність покриття оператора Utel або 255 07

Луцький саппорт Укртелекому (74-70-30, 74-70-31, 24-32-33, 24-59-66) переадресовано на Київ 0-800506800

Це добре чи погано?

Опубліковано

В мене дуже часто пропадає ДСЛ лінія(кожен день по пару раз) і в модемі частенько збиваються настройки.Раз на тиждень буває а то й більше(D-Link 2500)Вже замучився дзвонити на Укртелеком.Вони відповідають що з лінією все нормально,навіть поміняли були щось на лінії.Подзвонили сказали що більше пропадати не буде.Але нічого не змінилось!Можливо це справа у модемі?Підкажіть будь ласка модель(бажано D-Linka)найкращу.

Опубліковано

Якщо збиваються настройки підключень міняй модем..

Найкращу? D-link? боюсь ти глибоко помиляєшся...візьми щось із Zyxel Prestige..660-RT2, 660-Ru2 

Опубліковано

В мене дуже часто пропадає ДСЛ лінія(кожен день по пару раз)

прийду і поможу звони деталі в ПП

є в наявності Zyxel Prestige..660-RT2 новий можу взяти з собою

Опубліковано

Прошивки які тільки не пробував.У бріджі ДСЛ пропадала так само але настройки не так летіли.Я хотів Д Лінк тому що просто знаю як їх настроювати а з іншими все буде по іншому,але все ж візьму краще не Д лінк 

Опубліковано

Це вічна проблема 2500 - "не было ни единого разрыва!". Не всі прошивки допомагають.

Поміняй на модель вищу типу 2600/2640 чи аналоги. ТАкож інші виробники. Ще, можна погратися із сплітером, може він "підгорів" ??

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...