Перейти до змісту

Ще одна жахлива трагедія на Волині


dez

Рекомендовані повідомлення

Читати пост нижче.

Але судячи з детального опису дякуючи "Scorpio" Клікать на на оригінал не варто.

ІМХО. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жахлива трагедія трапилася у селі Підгайці. Повернувшись додому зі школи, 10-річна дівчинка наклала на себе руки. Вона повісилася.

У селі готуються до похорону школярки. Від коментарів утримуються і у сільській раді, і у правоохоронних органах. Єдине, що вдалося з’ясувати, – сім’я, до якої прийшло таке лихо, – благополучна. У ній виховується ще одна дитина.

За припущенням джерела, яке надало інформацію, ймовірною причиною цієї трагедії стали негаразди у школі.

Висловлюємо глибоке співчуття родині.

Взято тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто мені відповість:

скільки дітей в 10-річному віці вміють грамотно зав'язати мотузку для зашморгу.?

і скільки в дорослому віці?

Особисто я не вмію. Вочевидь дитина готувалася, хоча дуже шкода.. Прикро. Прикро, що батьки вчасно не узріли дитячого горя.. або ж не знайшли спільної мови.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не обовязково естетично гарно завязувати петлю, як в фільмах. Достатньо один кінець звязати кільцем, а другий просунути в нього. Однокласники загнали напевно.

В нас в класі вчилась Надя Зелінська, всі її, не те що чмирили, а просто вважали недолюдиною, і ніхто з нею не розмовляв, сміялись з неї і тп. Сімя в неї була бідовою, мати бухала, грошей не було. Запамятався такий випадок, в нас був кабінет біології в 22 школі. Класна керівничка виявила що ця Надя в неї з сумки взяла бутерброд (їсти хотілось дуже напевно) то наша керівничка, перед всім класом про це всім розказала.

То що, це нормальний педагог? ідіот. Через деякий час, взнаєм, що вона загинула, розказували, напоролась животом на угол розбитоло скла, от така судьба.

Хто зі мною вчився знає цю історію, може є тут на форумі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я про що?

Я про теж саме. Проблему треба шукати в сім'ї! Школа (клас) це друга сім'я - там проводиш із 10 років школи - половину. 8 годин. Батьків менше бачиш. А щодо бутерброда - таких "педагогів" - на палю. Хоча, те, що вона без просу його взяла із сумки - теж не добре. Злочин через голод все рівно злочин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тихому холоді. Щиро співчуваю батькам дівчинки. Якщо сім'я благополучна - перевернув би з ніг на голову другу "сім'ю", якщо в даному випадку школу можна нею назвати. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...