Перейти до змісту

Продам гарні номери life:)

slm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Залишились номери

8 093 227 47 17

8 093 227 47 27

8 093 227 47 37

8 093 227 47 57

8 093 227 47 67

8 093 227 47 87

8 093 227 47 97

Всі пакети нові, але були активовані. Тариф Єдиний (1 грн/хв на всі номери), на рахунку 0. Можна перейти на Вільний лайф (10 грн) або Супер лайф (контракт).

В стартових вже заблоковані вхідні і вихідні дзвінки, але розблокуються при поповненні. Пропонуйте свою ціну, жалко номери пропадають. На вимогу модератора ставлю ціну - 10 грн за пакет. Пишіть, будем торгуватись...

Опубліковано

а данный торговец опишет что это за пакеты, новые они или б/у, какие тарифы и сколько на счету?

ежели нет - то модератор примет кое-какие доступные ему действия...

Опубліковано

До кожного стартового в нагрузку ще 3, такі самі тарифи, тільки номери попрощє :lol:

Опубліковано

Продавець не з тих бойкіх рібят що тусуються по автостанції,центрі і т.д. зі своєю мантрою "ДобрийденьвнасАКЦІЯ"...і тичуть ті лайфи з мтс"ами?

Ухх як вони вже за.. пардон - задовбали.

Сьогодні навіть в маршрутці сидів біля мене один з них,якого я після другого приставання мало не втулив:boks2:, обійшовся кількома магічними словами

Пардон за офф,допекло просто вже.

Опубліковано

**start offtopic **

Я от завжди дивувався -навіщо?

Прекрасно розуміючи, що живемо ми у цифровому світі - і ці цифри повинні бути відповідно гарними. Безумовно. Щоб їх було легко запам'ятати і т.д.

АЛЕ. Я запишу номер телефону в телефонну книгу телефону - і шукатиму - людину (ім'я, нік, тощо..), а не номер. Теж саме стосується номеру аськи. Це виключно панти.

не більше.

Тим паче - тенденція йде навпаки. Пантові номерні знаки автівок замінюють іменами, адже їх значно легше запам'ятати. :boks2:

**end offtopic**

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Номер 093 227 47 47 зарезервовано. якщо не влаштовують ціни, пишіть, будемо домовлятись.

Опубліковано

Людина просто має доступ до бескоштовних пакетів, які лайф вручає абонентам! Недавно прийшла смс, щоб я зайшов і отримав пакет з бонусом на рахунку, але бонуса як такого не має, ну він одноразовий і описаний топікастером! Хочу сказати одне: номерки дійсно вибрані пристойні, але навіть я можу набрати на одну смс пакетів з 100, оскільки смс ніхто не перевіряє, і нічого толком не регіструється, крім видуманого імені і твого номеру :)

ІМХО, виходить розводнячок какби)) Хоча, криза - всі косять як тільки можуть :)

Опубліковано
Людина просто має доступ до бескоштовних пакетів, які лайф вручає абонентам! Недавно прийшла смс, щоб я зайшов і отримав пакет з бонусом на рахунку, але бонуса як такого не має, ну він одноразовий і описаний топікастером! Хочу сказати одне: номерки дійсно вибрані пристойні, але навіть я можу набрати на одну смс пакетів з 100, оскільки смс ніхто не перевіряє, і нічого толком не регіструється, крім видуманого імені і твого номеру :)

ІМХО, виходить розводнячок какби)) Хоча, криза - всі косять як тільки можуть :)

Не спорю, можеш і 100 номерів набрати, але я дуже сумніваюся, що знайдеш щось пристойне ;)  А на рахунок розводняка, тобі показати, за скільки схожі номери продаються? Крім того я тебе заставляю їх купляти? на кожен товар свій покупець...

Опубліковано

могу продать

8 0 933   47   33   33   лайф активований!!!

були вхідні з лайфа  але там не багато

1 дзвінок в тиждень 133 грівни

і

супер мтс

8 0 999  2  77  5  11 активований з метою збереження номера)

за 77 гріватих відам

звонити 80 97 97 97  350

Опубліковано
Продавець не з тих бойкіх рібят що тусуються по автостанції,центрі і т.д. зі своєю мантрою "ДобрийденьвнасАКЦІЯ"...і тичуть ті лайфи з мтс"ами?

Ухх як вони вже за.. пардон - задовбали.

Сьогодні навіть в маршрутці сидів біля мене один з них,якого я після другого приставання мало не втулив:boks2:, обійшовся кількома магічними словами

Пардон за офф,допекло просто вже.

хлопці з мтс на вулиці не винні - робота така, а вам важко сказати - не треба. дякую, для чого людині портити настрій і без того підпорчений не самою кращою роботою.

і по темі, на кожен товар є покупець, відкрию таємницю, такі номери купують підприємці для того щоб друкувати їх в рекламі.

Я один з таких, в мене чотири номери і три з них відносно прості

соррі за офф

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Siozya, BlackRainbow, продавайте свої стартові в своїх темах :angry:

Добавив

8 063 037 3 037

8 063 03 73 073

обидва Вільний лайф

Опубліковано

народ, є два нових стартових пакети Life 8(093) 359-4444 і 8(093) 359-1111

На рахунку по 50 грн.Тариф вільний лайф.

Ціна - приблизно 200 грн,можливий торг...

кого зацікавить звертайтеся за номером 8-093-358-3333:)

Опубліковано
народ, є два нових стартових пакети Life 8(093) 359-4444 і 8(093) 359-1111

На рахунку по 50 грн.Тариф вільний лайф.

Ціна - приблизно 200 грн,можливий торг...

кого зацікавить звертайтеся за номером 8-093-358-3333:)

Анюта, ну невже так тяжко свій топік створити?

• 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...