Jump to content

Продам гарні номери life:)

Recommended Posts

Залишились номери

8 093 227 47 17

8 093 227 47 27

8 093 227 47 37

8 093 227 47 57

8 093 227 47 67

8 093 227 47 87

8 093 227 47 97

Всі пакети нові, але були активовані. Тариф Єдиний (1 грн/хв на всі номери), на рахунку 0. Можна перейти на Вільний лайф (10 грн) або Супер лайф (контракт).

В стартових вже заблоковані вхідні і вихідні дзвінки, але розблокуються при поповненні. Пропонуйте свою ціну, жалко номери пропадають. На вимогу модератора ставлю ціну - 10 грн за пакет. Пишіть, будем торгуватись...

а данный торговец опишет что это за пакеты, новые они или б/у, какие тарифы и сколько на счету?

ежели нет - то модератор примет кое-какие доступные ему действия...

Продавець не з тих бойкіх рібят що тусуються по автостанції,центрі і т.д. зі своєю мантрою "ДобрийденьвнасАКЦІЯ"...і тичуть ті лайфи з мтс"ами?

Ухх як вони вже за.. пардон - задовбали.

Сьогодні навіть в маршрутці сидів біля мене один з них,якого я після другого приставання мало не втулив:boks2:, обійшовся кількома магічними словами

Пардон за офф,допекло просто вже.

**start offtopic **

Я от завжди дивувався -навіщо?

Прекрасно розуміючи, що живемо ми у цифровому світі - і ці цифри повинні бути відповідно гарними. Безумовно. Щоб їх було легко запам'ятати і т.д.

АЛЕ. Я запишу номер телефону в телефонну книгу телефону - і шукатиму - людину (ім'я, нік, тощо..), а не номер. Теж саме стосується номеру аськи. Це виключно панти.

не більше.

Тим паче - тенденція йде навпаки. Пантові номерні знаки автівок замінюють іменами, адже їх значно легше запам'ятати. :boks2:

**end offtopic**

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Людина просто має доступ до бескоштовних пакетів, які лайф вручає абонентам! Недавно прийшла смс, щоб я зайшов і отримав пакет з бонусом на рахунку, але бонуса як такого не має, ну він одноразовий і описаний топікастером! Хочу сказати одне: номерки дійсно вибрані пристойні, але навіть я можу набрати на одну смс пакетів з 100, оскільки смс ніхто не перевіряє, і нічого толком не регіструється, крім видуманого імені і твого номеру :)

ІМХО, виходить розводнячок какби)) Хоча, криза - всі косять як тільки можуть :)

Людина просто має доступ до бескоштовних пакетів, які лайф вручає абонентам! Недавно прийшла смс, щоб я зайшов і отримав пакет з бонусом на рахунку, але бонуса як такого не має, ну він одноразовий і описаний топікастером! Хочу сказати одне: номерки дійсно вибрані пристойні, але навіть я можу набрати на одну смс пакетів з 100, оскільки смс ніхто не перевіряє, і нічого толком не регіструється, крім видуманого імені і твого номеру :)

ІМХО, виходить розводнячок какби)) Хоча, криза - всі косять як тільки можуть :)

Не спорю, можеш і 100 номерів набрати, але я дуже сумніваюся, що знайдеш щось пристойне ;)  А на рахунок розводняка, тобі показати, за скільки схожі номери продаються? Крім того я тебе заставляю їх купляти? на кожен товар свій покупець...

могу продать

8 0 933   47   33   33   лайф активований!!!

були вхідні з лайфа  але там не багато

1 дзвінок в тиждень 133 грівни

і

супер мтс

8 0 999  2  77  5  11 активований з метою збереження номера)

за 77 гріватих відам

звонити 80 97 97 97  350

Продавець не з тих бойкіх рібят що тусуються по автостанції,центрі і т.д. зі своєю мантрою "ДобрийденьвнасАКЦІЯ"...і тичуть ті лайфи з мтс"ами?

Ухх як вони вже за.. пардон - задовбали.

Сьогодні навіть в маршрутці сидів біля мене один з них,якого я після другого приставання мало не втулив:boks2:, обійшовся кількома магічними словами

Пардон за офф,допекло просто вже.

хлопці з мтс на вулиці не винні - робота така, а вам важко сказати - не треба. дякую, для чого людині портити настрій і без того підпорчений не самою кращою роботою.

і по темі, на кожен товар є покупець, відкрию таємницю, такі номери купують підприємці для того щоб друкувати їх в рекламі.

Я один з таких, в мене чотири номери і три з них відносно прості

соррі за офф

• 2 weeks later...

народ, є два нових стартових пакети Life 8(093) 359-4444 і 8(093) 359-1111

На рахунку по 50 грн.Тариф вільний лайф.

Ціна - приблизно 200 грн,можливий торг...

кого зацікавить звертайтеся за номером 8-093-358-3333:)

народ, є два нових стартових пакети Life 8(093) 359-4444 і 8(093) 359-1111

На рахунку по 50 грн.Тариф вільний лайф.

Ціна - приблизно 200 грн,можливий торг...

кого зацікавить звертайтеся за номером 8-093-358-3333:)

Анюта, ну невже так тяжко свій топік створити?

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Create New...