Перейти до змісту

Джерельна вода

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Стараюсь вживати в повсякденному раціоні чисту воду. Її можна отримати або в бутильованому вигляді - дорого, або встановивши очищувальну установку з осмосом - цей варіант дуже цікавий, але зараз не актуальний, залишається джерельна вода. Чи хтось використовує джерельну воду і з яких джерел? Недавно їздили по гриби то заїхали в Окорськ і набрали воду з цих джерел, але це далеко, є чутки що є джерело в Лище, в Цеперові.

Опубліковано
Стараюсь вживати в повсякденному раціоні чисту воду. Її можна отримати або в бутильованому вигляді - дорого, або встановивши очищувальну установку з осмосом - цей варіант дуже цікавий, але зараз не актуальний, залишається джерельна вода. Чи хтось використовує джерельну воду і з яких джерел? Недавно їздили по гриби то заїхали в Окорськ і набрали воду з цих джерел, але це далеко, є чутки що є джерело в Лище, в Цеперові.

Є одна людина, яка возить в неділю воду з Окорська (здається) в Луцьк. Я беру постійно 11л за 8 грн. Вода прекрасна, осаду практично нема і чай смачніший з неї:D

Можу дати телефон.

Опубліковано

Чиста вода це звичайно добре, постійно набирати джерельну - нама токаї можливості, ось поставив фільтр на воду.

Сам фільтр виглядає так (1- маханічної очистки, 2,3- адсорбційні, 4-...... тоже якийсь там)

post-1369-1227205654.jpg

підключається неважко (різати, ламати труби не потрібно)

post-1369-1227205730.jpg

а зверху це виглядає ось так

post-1369-1227205781.jpg

питна вода з краника праворуч ;)

на все про все (монтаж) затратив 3 год (якщо весь інструмент під руками)

Вода можливо не ідеально чиста, але в порівнянні із звичайною, то.......

Опубліковано

я получаю "джерельну воду" путем манипуляций с водопроводной водой и фильтром "брита", вода на вид чистая (после фильтра, ес-но), но все равно в чайнике остается накипь и осадок какой то меловой... ;)

Опубліковано
я получаю "джерельну воду" путем манипуляций с водопроводной водой и фильтром "брита", вода на вид чистая (после фильтра, ес-но), но все равно в чайнике остается накипь и осадок какой то меловой... ;)

после бриты у меня абсолютно чистое дно у чайника

и полное отсутствие налета где-бы-то-ни-было :angry:

может картриджи стоит чаще менять?

Опубліковано
после бриты у меня абсолютно чистое дно у чайника

и полное отсутствие налета где-бы-то-ни-было ;)

может картриджи стоит чаще менять?

картриджи меняю во время - кстати, заметил, что меловый налет не зависит от того, когда я поменял картридж, он ПОСТОЯННЫЙ.

да, у меня еще стоит на трубе фильтр первичной (грубой) очистки воды...

я могу только представить, какая это вода была бы, если ее вообще не фильтровать..

там наверное, вся таблица менделеева присутствует...

Опубліковано

Також користуюсь фільтром для води BRITA, фільтрує добре, на смак зовсім не те що з крана, але як і в товариша georg'а залишаєтсья накип в чайнику, можливо в нас така вода що навіть фільтр не допоможе? ;)

На рахунок Джерельної води, то щось я не довіряю виробникам такої води, на роботі привозять таку воду, жаль не пам'ятаю фірми що возить, то на смак в ній відчуваються якійсь метали, а після її вживання знову хочеться пити, щось з нею не так, стараюсь таку воду не вживати, хто його знає що туди "напхали" :ohmy:

Опубліковано
після її вживання знову хочеться пити, щось з нею не так, стараюсь таку воду не вживати, хто його знає що туди "напхали" :ohmy:

вот именно потому, что в ней ничего и не напихано пить и хочется...

в воде нет солей, а обессоливание организма тоже не совсем хорошо...

а в каком вы районе после бриты осадок наблюдаете?

у меня на 40-м было все чики-пики, хоть в кране там вода преотвратная...

Опубліковано
2 Shura живу на 33-му, саме на вулиці Кравчука, навпроти "Колізею".

ууу. что-то я теряю былую легкость... :ohmy:

Колизей = Шайба? так Кравчука вроде далековато.

а в общем, я не о том.

я что вспомнил: мой выбор именно на Бриту упал именно потому, что только этот фильтр, в отличии от Аквафора/Анны/др. обеспечивал многоуровневую фильтрацию по всем показателям...

но, не верить у меня смысла нет. видать "у вас на районе" :) начали добывать новые воды. с известковыми примесями...

рекомендую тогда ее просто отстаивать в трехлитровых банках. потом в бриту отливать 2 литра (не взбалтывая), а оставшимся литром поливать цветы. им это точно понравится... ;)

Опубліковано
ууу. что-то я теряю былую легкость... :ohmy:

Колизей = Шайба? так Кравчука вроде далековато.

Колізей - це новий житловий комплекс, той що біля DarkMonk;)

• 2 року потому...
Опубліковано

Давайте відновимо тему!

Чи є місце в Луцьку, де можна набирати чисту джерельну воду для дому, готування їжі?

Можливо хочаб в 10-кілометровій зоні?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...