Перейти до змісту

Валютний ринок, Луцьк і не тільки

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Реальний курс долара зараз повинен бути як і встановлений нацбанком 7.7, ну 8 гривень, але аж ніяк не більше

опа, ще нострадамуси ;)

а я кажу реальний курс гривні зараз 12 грн/1$, ну може 15. і хто правий?

• Відповідей 729
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
а я кажу реальний курс гривні зараз 12 грн/1$, ну може 15. і хто правий?

Я дивлюсь на рівень на який впали інші валюти

Опубліковано
Я дивлюсь на рівень на який впали інші валюти

бррр. які валюти і впали по відношенню до чого?

Опубліковано
валюти другосортних країн типу України до долару

тобто ти стверджуєш що гривня має зміцнитись до курсу 7.7 тому, що в цей же час валюти тіпа гривні впали до долару? :D чи ми щось пропустили

Опубліковано

валюти більшості країн, зокрема по "вазі" таких як Україна, по відношенню до баксу впали майже однаково - на 40-60%, навіть "магучій" РФ рубль який тут так яростно захищають мамохі впав на 40%

Опубліковано
валюти більшості країн, зокрема по "вазі" таких як Україна, по відношенню до баксу впали майже однаково - на 40-60%, навіть "магучій" РФ рубль який тут так яростно захищають мамохі впав на 40%

с одной стороны - без таких аналитиков как ты жить скучно

а с другой - кто, тебя, Пшеничный, сюда обратно запустил?

а ведь нарвешься, и опять сюда попадешь...

Опубліковано

це в смислі, що качельку Приват і підтолкнув, банк який диктує готівковий курс на ринку, а інші за ним підтягуються.... Приват пару днів назад погнав "стада оленів" закупляти долар за завищеним курсом, і активно по ТБ інфа: народ, 12 грн -це не прєдєл! Народ: блін, треба хоч по 10 затаритися. Тепер коли вже люди перестали панічно купляти - вниз курс, пора скупити долар подешевше, готуватися до наступної качелі...

карочє ще раз повторюся - дуже підозріла роль Привата в цій системі, чисто випадково він завжди вгадує тенденцію ринку на наступні дні, і першим повертає курс в потрібну сторону

не знаю, наскільки правда, але ходять чутки, що особиливо канал "1+1" дуже вже часто дає інформаційні приводи, які зумовлюють панічні настрої... напрошується думка, що неспроста в товаріща Коломойського є частка в компанії, яка є його власником... хоча це так, роздуми...

чекаємо подальшого руху вниз, за психологічну помітку - 9,00, ясно що не до 7,70, а потім знову буде хтось гойдати...

P.S. Вже 9 в Привата, кому реально треба долар для якихось потреб, почекайте принаймні до завтра до обіду, думаю, буде ще падати

• Адміністратори
Опубліковано
це в смислі, що качельку Приват і підтолкнув, банк який диктує готівковий курс на ринку, а інші за ним підтягуються.... Приват пару днів назад погнав "стада оленів" закупляти долар за завищеним курсом, і активно по ТБ інфа: народ, 12 грн -це не прєдєл! Народ: блін, треба хоч по 10 затаритися. Тепер коли вже люди перестали панічно купляти - вниз курс, пора скупити долар подешевше, готуватися до наступної качелі...

карочє ще раз повторюся - дуже підозріла роль Привата в цій системі, чисто випадково він завжди вгадує тенденцію ринку на наступні дні, і першим повертає курс в потрібну сторону

не знаю, наскільки правда, але ходять чутки, що особиливо канал "1+1" дуже вже часто дає інформаційні приводи, які зумовлюють панічні настрої... напрошується думка, що неспроста в товаріща Коломойського є частка в компанії, яка є його власником... хоча це так, роздуми...

чекаємо подальшого руху вниз, за психологічну помітку - 9,00, ясно що не до 7,70, а потім знову буде хтось гойдати...

P.S. Вже 9 в Привата, кому реально треба долар для якихось потреб, почекайте принаймні до завтра до обіду, думаю, буде ще падати

качелька для кредитов. обычно расчеты за кредиты 20-25-е число. ессно накручиваецо, а патом падает...

Опубліковано
качелька для кредитов. обычно расчеты за кредиты 20-25-е число. ессно накручиваецо, а патом падает...

не скажи.

большая часть погашений - первая половина месяца.

Опубліковано

ні, я думаю їм вже не до кредитів, тут непоганий заробіток виходить і без них, прикинь, купити на міжбанку по 7,79 партію зелені,

якимось чином це прогнати в налічку - і продати за пару днів толпам народу, які подивилися новини, де кажуть - золотовалютних резерів нема, курс 15 цілком реальний і т.д.....

тільки потім треба заспокоїти ринок, опустити курс, щоб здавалося що йде рух вниз... ну треба ж відкупитися знову... і поїхали далі...

от ще цікаво - тільки Тимошенко оприлюднює курс 6,5, через пару днів він валить вгору шаленими темпами...

коротше, якщо хочете прикидати, що буде з валютою - "не читайте большевистских газет перед обедом" (Булгаков) :)

а слово "експерт" в заголовку новини чи телекартинці вже варто сприймати як матюк, реальні експерти дьоргають за шнурочки за кадром.....

Опубліковано

як я очікував, курс подолав відмітку 9 вниз, в Укрсибі навіть продавали по 8,44, при цьому Приват тримав 8,80, мабуть такий спуск вниз не входив в його плани...

по ідеї, якщо не сьогодні після обіду, то завтра курс знову піде вгору і можливо за 9-ку

це тіпа мій прогноз :)

Опубліковано

карочє ситуація з Укрсибом не зовсім зрозуміла, або їм треба було срочно трохи гривні, або занадто випередили курс на ринку, реально можна було до 12-ї години купити долар по 8,44, але зараз він ніби "кінчився" і з обіду курс буде вищим, тільки ще не знаю наскільки :)

Опубліковано

Shura, 1. Слідкуй за словами, я розумію що в тебе надійний дах, але в житті все швидко міняєтся, краще не срати там де живеш.

2. В чому я помилився з прогнозом? Курс знов пішов вниз.

Опубліковано
В чому я помилився з прогнозом? Курс знов пішов вниз.

1. пам'ятається що ти прогнозував рух вниз аж до 7,7

2. долар вже йде вверх

• Адміністратори
Опубліковано
Так-так, на Говерлі бакс вже по 9,20.

Причому тут говерла, ти там живеш чи як :)?

В усіх твоїх повідомленнях курс з говерли.

Опубліковано
Так-так, на Говерлі бакс вже по 9,20.

Причому тут говерла, ти там живеш чи як :)?

В усіх твоїх повідомленнях курс з говерли.

www.goverla.net.ua - один з найкращих (в плані здати валюту) обмінників в Луцьку, в приміщенні магазину "Пано" по просп. Волі.

Опубліковано

На сайті подану неточну інформацію :) Товариш дзвонив каже взяв по 8,3 в обміннику, а на сайті з самого ранку курс 9,2

• Адміністратори
Опубліковано
goverla - один з найкращих (в плані здати валюту) обмінників в Луцьку, в приміщенні магазину "Пано" по просп. Волі.

дякую, не знав :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...