Перейти до змісту

Валютний ринок, Луцьк і не тільки

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
ну і кому треба продать? майкуйте, я перший в черзі ;) Біля Цума долар появився ввечері по курсу 7,0

підтверджую. сам питався 7,0

але то не довго. мій оптимісчтичний прогноз. буде падати

• Відповідей 729
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Давайте виручать один одного. Комусь потрібно продать, а комусь потрібно купити - от і питання, для чого ті посередники?

меня посредник в виде банка устраивал тем, что риск купить фальшивку сведен до минимума...

и сейчас рекомендовал бы проводить проверку. в Луцке, думаю, не проблема найти знакомого в банке, чтоб такое попросить...

Опубліковано

Н-да, сьогодні Нацбанк виходити з продажем валюти на міжбанк не буде, так що завтра чекаємо доллар в валютчиків вже напевно по 7,50. Весело, блін ;)

Опубліковано

Микс, по-секрету, сходи в "Финанси та кредит" , шо на Видродження, по 500 у.е. в руки продают по 6,4 :)

У нас бухгалтер сходил, потом фотограф, щас лаборанта-фотожопника пошлют :friday: итого 500+500+500+... количество людей на фирме :)

Опубліковано

біля пунктів обміну стоять тіпи, якщо хтось хоче спихнуть бакси - зразу пропонують троха більше курса.. бачив вже в 3-х місцях!!! а на Клима Савура в відділенні приватбанку дружбан міняв 50 баксов на грн., щоб срочно внести на кредитку 7% від боргу (щоб не нараховувалися відсотки за місяць), так касирша тупо не видала чек за обмін - лише дала чек на зарахування на карточку...) явно продасть дороще :friday:

а вчора був в Чернівцях - валютчики на ринку продавали бакси за 6.20

Опубліковано

Сегодня, 21 ноября, торги на межбанковском валютном рынке завершились в диапазоне 6,2-6,5 грн/долл.

Как сообщили в одном из коммерческих банков, Национальный банк Украины вышел с объявлением о продаже доллара по курсу 6,17 грн/долл. в 15:30.

"Поэтому я не знаю, кто их мог купить у Нацбанка, если заявки принимаются до 14:00", - отметил собеседник.

В то же время, торги по евро завершились в диапазоне 8,1-8,3 грн/евро.

По материалам РБК-Украина

Опубліковано

БляДь(пиши без помилок.Толік), извините на слове, но уж жутко напоминает старые добрые 90-е... и типы возле обменников и отсутствующий доллар...

ИМХО, но пора уже искоренять эту херню. Вот в той же Росии фиг ты баксами рассчитаешся... Сразу статья... Нам тоже такое нуно... Валюта токо для личных сбережений и усе...

Опубліковано

ну да, обрізали б ажіотаж, принаймні зник би попит з боку тих, хто купує в постачальників за долари, розраховувалися б гривнями нормально....

Опубліковано
ну да, обрізали б ажіотаж, принаймні зник би попит з боку тих, хто купує в постачальників за долари, розраховувалися б гривнями нормально....

блин... вирізані неекономічні терміни та пропозиції.Толік :)

Опубліковано
Вот в той же Росии фиг ты баксами рассчитаешся... Сразу статья...

Дк і внас стаття вроді... розраховуватись за товар валютою заборонено точно.

Опубліковано

За вихідні нацбанк знизив курс гривні відносно долара на 20 коп.

Хто знає що робиться в валютчиків? які цифри говорять вони?

Опубліковано
За вихідні нацбанк знизив курс гривні відносно долара на 20 коп.

Хто знає що робиться в валютчиків? які цифри говорять вони?

ждите подорожания

"Официальный курс гривны теперь будет определять межбанк"

http://www.pravda.com.ua/ru/news/2008/11/23/84193.htm

Опубліковано

А это знают только приближенные :)

К примеру: звонит "Вишне" председатель правления банка N и предлагает купить 100 тыс по курсу 6.0 . Тот, являясь крупным валютообменным оператором, перестает принимать у мелких валютчиков, а те, чуя неладное, пытаются по-шустрому избавиться от "дорогого" доллара, принятого по 6.5 .

Вариантов- мильён, и большая половина их - слухи, мнения, гипотезы и паника.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...