Перейти до змісту

Куди ділось МАСЛО з магазинів

lev

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вже неділі дві не можна купити в Луцьку нормального масла доприкладу "Комо". Зараз продають всяке "Г" спреди і т.д. У всіх магазинах продають масло з зходу. Куди ділось наше рідне і хороше ???

Опубліковано

Наше рідне і хороше - у бабусь на ринках, тобто, домашнє!

І що саме смішне, по такій же ціні, що і у магазинах продають цей маргарин у вигляді масла.

Опубліковано

Було масло" Селянське" 72 % виробник КОМО, на мою думку це найкращий варіант, щось подібне до домашнього. Сьогодні навіть в "Там- Тамі" його немає. Натомість появився спред під ТМ "Молочна родина" виробник той самий.

Опубліковано

Я раніше завжди купував "Французське йогуртове", а зараз воно десь зникло, то купую найчастіше Рудь (довіряю їх якості, дуже подобається їх морозиво)

Опубліковано

Рудь - самое отстойное мороженое.. такое впечатление, что жрешь маргарин. попробовал пару раз и даже не доел, выбросил ;) если уж говорить о мороженом, то предпочитаю исключительно львовское

Опубліковано

Я уже сто раз писал на форуме про Комовскую продукцию-химия.

Рудь зажрались уже года 2 как ихняя продукция на 3 не тянет,раньше любил их мороженное,а теперь соглашусь со Шкодером-львовское бест!Хотя еще справедливости ради отмечу сильповское "Премия"(вроде).

А с маслом могут и бабульки развести.Тоже химичить научились.

Вот недавно родные с Белоруси масло привезли-супер просто,советский ГОСТ.

Опубліковано
Вже неділі дві не можна купити в Луцьку нормального масла доприкладу "Комо". Зараз продають всяке "Г" спреди і т.д. У всіх магазинах продають масло з зходу. Куди ділось наше рідне і хороше ???

Зі Сходу. - це раз.

Друге - його звідти не вигідно возити.. надто дорого. а якщо і є то явно не ВСЕ..

Третє - його вже з рік немає (справжнього) - все існуюче із пальмовою олією. ( читайте етикетку).

Купуйте домашнє. шансів купити смачне справжнє масло - значно більше, аніж в магазині!

Опубліковано
colt5, да что вы говорите? :) в магазинах от молока полки ломятся, проблем, imho, вообще не наблюдается.

молока там в лучшем случае 50%.Я смотрел передачу по СТБ,где сопоставляли обьемы сданого молока на переработку и выпущенного заводами,так вот разница как раз около 50%.Молоко сейчас уже и в многих селах дефицит.

спреди узаконені Держспоживстандартом, і на кожній упаковці написано що спред - це спред із зазначенням вмісту тваринних та рослинних жирів.

а вот и не узаконены,постановы Держпоживстандарта носят рекомендационный характер,так же как и содержание ГМО.

Опубліковано
colt5, да что вы говорите? :) в магазинах от молока полки ломятся, проблем, imho, вообще не наблюдается.

з такої сировини (як молоко "калатають") і масла вистачає. Ми про різні продукти говоримо. До речі наше молочко не проходить за російським/білоруським гостом, а якщо про Европу казати, то там субстанцію в пакетах з надписом "Молоко маде ін Юкрейн" швидше класифікують як хімічну зброю.

Опубліковано

Ми говоримо красиво, але реально масло селянське "КОМО" було найкраще на нашому ринку, я не пам"ятаю коли був останній раз на базарі і купував, щось з рук. І для мене дійсно виникла проблема. Уявіть купив масло "Тульчинка" кинув його до вареників + додав сметани...................Так "масло" зі сметаною навіть не змішалось. Що не говоріть но, з "КОМО" в мене такого жаху не було. І в мене паніка... Маю поряд маг. "Наш край" а там не має, що купити. Я готовий платити дорожче аби був нормальний продукт.... І на мою думку "Комо" це був найкращий варіант.

Опубліковано

А чого ви так зразу накинулись на комо,

ви спеціалісти? чи ви щось знаєте?

Я наприклад, деякий час працювавв з молочниками з комо, ми їм якраз і будували на комо нові лінії.

І я вам скажу, що обладнання там стоїть німецьке, людське втручання мінімальне, так що, якщо по технології робити то все нормально, а якщо не по технології , то лінія може і не витримати ( був випадок , при пусконаладці йогуртів - всю делегацію фонтаном облило.)

Хоча я не захищаю: може все бути. Але у мене таких фактів немає , навпаки - те що я бачив ( на 4 роки назад) , дає підстави стверджувати , що там все добре.І спілкувався я з спеціалістами якраз з тими , хто за цим дивиться, я б знав.

Опубліковано

А ти бачив як вони молоко приймають? Як вони його на жирність "перевіряють" - а я бачив. Довелося в селах кілька разів побачити/почути..

Те що на заводі немає втручання людей то одне - зате скільки було його ДО заводу.

І Яке молоко люди здають... тому не потрібно за КОМО.. не таке воно вже й хороше.

Хоча молоко і сметана - стараюся брати саме їх - альтернативи майже немає. (по смаку, особисто для мене) хіба Радивилів

Опубліковано
А ти бачив як вони молоко приймають? Як вони його на жирність "перевіряють" - а я бачив. Довелося в селах кілька разів побачити/почути..

Те що на заводі немає втручання людей то одне - зате скільки було його ДО заводу.

І Яке молоко люди здають... тому не потрібно за КОМО.. не таке воно вже й хороше.

Хоча молоко і сметана - стараюся брати саме їх - альтернативи майже немає. (по смаку, особисто для мене) хіба Радивилів

А ти думаєш у інших виробників молоко на заводи трубопроводами прямо від корів іде? Чи вони мають власні аграрні потужності де і виробляють власне молоко для вироблення продукції?

Опубліковано
А чого ви так зразу накинулись на комо,

ви спеціалісти? чи ви щось знаєте?

Я наприклад, деякий час працювавв з молочниками з комо, ми їм якраз і будували на комо нові лінії.

І я вам скажу, що обладнання там стоїть німецьке, людське втручання мінімальне, так що, якщо по технології робити то все нормально, а якщо не по технології , то лінія може і не витримати ( був випадок , при пусконаладці йогуртів - всю делегацію фонтаном облило.)

Обладнання ще не дає гарантії якості.Наскільки я чув,то обладнання на КОМО ставили суперове,бо готували під ДАНОН.А от ніщо не заважає змішувати коровьяче молоко з соєвим,або запускати в лінію відновленне молоко з сухого.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...