Перейти до змісту

Мобільне шахрайство

Рекомендовані повідомлення

15.10.08 о 15 годині на мій телефон( користуюся МТС) прийшла СМС такого змісту:

Internet

МТС за зміст СМС не відповідає

Акція " Сто за сто".Ви виграли Ford Fiesta. Звертатись за тел. 80957016354

інф.на.http://100 za 100.mts.com.ua

Але по рекламі треба СМС відсилати на номер 800, щоб прийняти участь в цій акції. Мене зацікавило,що скажуть

за номером телефона. Я повідомила про зміст СМС.Мені запропонували за 10 хв. зателефонувати - мають переві-

рити ,чи дійсно мій номер в такому виграші.Виявилося, що так. Якщо я погоджуюся забрати приз, то за 20 хв.

я маю поповнити свій рахунок на 800 гр ( це має бути як оплата оформлення документів). Я сказала,що мені

треба порадитися. Дозволили на нараду 10 хв. Ну і як вам розводка? Хочу знати, чи були ще кому-небудь

такі СМС!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Років зо два назад до мене зателефонували з номера Киівстар, я ж є абонентом DJUICE, ну мол ви виграли в акції, поповніть рахунок на 100 грн і заберете приз, я ж звично не повірив, і цілий вечір заради помсти спамив з інтернету той номер нахабними смс, про зміст яких говорити не буду. :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо я погоджуюся забрати приз, то за 20 хв. я маю поповнити свій рахунок на 800 гр ( це має бути як оплата оформлення документів).

может все-таки их номер?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приходило.

Що цікаво - в мене рекламні SMS відключені, а це прийшло. Видать добре підмастили, або МТС "в долі".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приходило.

Що цікаво - в мене рекламні SMS відключені, а це прийшло. Видать добре підмастили, або МТС "в долі".

Тю, це зараз не проблема, напиши мені свій номер в приват. Я тобі пришлю СМС від якого захочеш імені :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15.10.08 о 15 годині на мій телефон( користуюся МТС) прийшла СМС такого змісту:

Internet

МТС за зміст СМС не відповідає

Акція " Сто за сто".Ви виграли Ford Fiesta. Звертатись за тел. 80957016354

інф.на.http://100 za 100.mts.com.ua

Але по рекламі треба СМС відсилати на номер 800, щоб прийняти участь в цій акції. Мене зацікавило,що скажуть

за номером телефона. Я повідомила про зміст СМС.Мені запропонували за 10 хв. зателефонувати - мають переві-

рити ,чи дійсно мій номер в такому виграші.Виявилося, що так. Якщо я погоджуюся забрати приз, то за 20 хв.

я маю поповнити свій рахунок на 800 гр ( це має бути як оплата оформлення документів). Я сказала,що мені

треба порадитися. Дозволили на нараду 10 хв. Ну і як вам розводка? Хочу знати, чи були ще кому-небудь

такі СМС!?

Все решается просто - 111, дальше выход на живого оператора ЦОА, и подробное изложение проблемы с такой вот "акцией". Ну и номер телефона злоумышленников указать, естесственно. Уверен, если звонков будет несколько (т.е. несколько жалоб от разных людей), меры будут приняты, а вам еще и спасибо скажут.

Как вариант - если есть время - подойти в офис МТС на пр.Волі, показать SMS и обьяснить ситуацию. Пусть даже при вас перезвонят им. ;)

Вообще по наивности действий эти "акции" больше похожи на баловство малолеток.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...