Перейти до змісту

Шукаю дизайнера (художника), для розробки логотипа

Гість Podorozhnyk

Рекомендовані повідомлення

Шукаю дизайнера, для перенесення сканованого малюнка (малював простий художник) в нормальну цифр. графіку. Загалом є 3 малюнка, які треба оцифрувати.

Малюнок-логотип (але треба домалювати рота козаку):

http://floomby.ru/content/a0e3a252-391f-41...9cf2a7742c.html,

Робота для туристичного агенства

Teл.: 80506974592

P.S. Оскільки є вже декілька варіантів нового логотипу, то залишається вибрати кращий. Тому оголошую конкурс на кращий варіант. Умови: надсилаєте свій варіант логотипу, або варіант оцифровки на [email protected]

Або залиште пропозицією на цьому сайті www.ukrinvestment.com

Переможець отримує 100 грн. за старання + 20% пожиттєву знижку на наші послуги^_^

+ скоро робитимемо сайт, тому думаю автоматично ваша кандидатура на дизайн буде поза конкуренцією:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стукніть в аську, а то наші антиспам боти так культурно поспілкувались, що я тепер в блеклісті :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ИМХО зайваження є. логотип якбутто пижжений... невтему ні шрифт, ні кольори... почитай інфу по лого... можливо нема сенсу переносити, а простіш наваяти зразу в корелі з 0? можу взятись... досвід є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ИМХО зайваження є. логотип якбутто пижжений... невтему ні шрифт, ні кольори... почитай інфу по лого... можливо нема сенсу переносити, а простіш наваяти зразу в корелі з 0? можу взятись... досвід є.

Логотип не п...й, а мальований по замовленню. Якщо є реальна пропозиція, щодо покращення то надсилайте Ваш варіант на [email protected]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба буде справжній логотип - пиши :0004:

Підтимую. Не ображайтесь, але мій друг у 9 класі такі малюки малював...

Якщо потрібно буде щось серозне - звертайтесь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про кернінг ваш "художник" не чув.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відверто скажу, що "графіті" там не буде, а просто перенесеться в український шрифт і буде все файно:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про кернінг ваш "художник" не чув.

А що, в графіті використовуються такі поняття як "кернінг"? :smile3: Не знав. Тепер буду знати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

257207131 - Стукай сюди.

(або вже може стукав) :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукаю дизайнера, для перенесення сканованого малюнка (малював простий художник) в нормальну цифр. графіку. Загалом є 3 малюнка, які треба оцифрувати.

P.S. Оскільки є вже декілька варіантів нового логотипу, то залишається вибрати кращий. Тому оголошую конкурс на кращий варіант. Умови: надсилаєте свій варіант логотипу, або варіант оцифровки на [email protected]

Переможець отримує 100 грн. за старання + 20% пожиттєву знижку на наші послуги:)

+ скоро робитимемо сайт, тому думаю автоматично ваша кандидатура на дизайн буде поза конкуренцією:)

Така робота вартує набагато більше! Як мінімум 50 євро!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як мінімум 50 євро!

На сканер не хватает? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Переможець отримує 100 грн. за старання + 20% пожиттєву знижку на наші послуги:)

+ скоро робитимемо сайт, тому думаю автоматично ваша кандидатура на дизайн буде поза конкуренцією:)

Така робота вартує набагато більше! Як мінімум 50 євро!

підтримую на всі 100%!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ладно Вам. Усі знають що такі штукі як логотип, фірмові стилі, та ін. має вартість не менше 2000 грн. А якщо людина каже що заплатить 100 грн. + 20% знижки на послуги, це означає що фірма не платоспроможна або у скрутному фінансовому становищі, або не збирається ближчий час тягатися з конкурентами і має свій круг клієнтів. А отже і робити мега-логотип і витрачатись на нього не стоїть. А взагалі то на 100 грн. і відповідний логотип буде. Тому думаю 20 хв. і можна використати на це діло, а вось і проскочите конкурс. :). Рахуйте це звичайною размінкою... ^_^ . Короче простіше треба бути! 100 грн. і халявна поїздка думаю нікому не завадить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який тоді сенс робити логотип за 100 грн. відповідної якості?

В такому випадку такій конторі і на відповідний прибуток потрібно розраїховувати.

Якщо середня ринкова вартість розробки якісного логотипу - 500$ (без ПДВ), а пропонована ціна (100 грн. за готівку),

то, відповідно і потрібно розраховувати, що прибуток в такої компанії буде в 29 разів менший (500х5,8/100=29) від ринкового.

P.S.: Хоча при теперішньому стані справ виникає питання чи взагалі цей прибуток буде.

Nothing personal, Michael... just business © Godfather

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

PR-Nick, а це случайом не ти колись слогани просив придумати за пиво/+1? :)

Це ти їх по "500$ (без ПДВ)" потім продавав?

Людина запропонувала роботу, виставила оплату. Хто згоден - робить (доречі, йому лого таки оцифрували), не згоден - не робить.

РОбота ІМНО, відповідає оплаті і обурюватись, що краще можна за 500-1000-10000 зробити якось смислу нема. Нікого брендбук робити не просили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

PR-Nick, а це случайом не ти колись слогани просив придумати за пиво/+1? :)

Це ти їх по "500$ (без ПДВ)" потім продавав?

:)

Є така фішка...

Тільки за слоган, який замовник прийняв, я ящик пива поставив, як і обіцяв.

А в кінці топіка і прінт із затвердженим слоганом і дизайном виклав.

Слоган продав менше як за 500 баксів, але чесно признаюся - не за 100 грн.

А взагалі я - за чесну конкуренцію і проти демпінгу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А взагалі я - за чесну конкуренцію і проти демпінгу

а я проти необгрунтованого завищення цін :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інтелектуальна власність, блін професіонали може у вас ще й CorelDraw i AdobePhotoshop ліцензійний? Криза трохи мусить попустити народ і заставить людей відчути ціну заробленим грошам, а то взагалі фіг поймеш, заходить малолєтка з якоїсь газети і каже що 500грн за одне оголошення то фігня, а я стараюсь їй пояснити що її оголошення то фігня, а 500грн то 500грн і їх ще треба заробити :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інтелектуальна власність, блін професіонали може у вас ще й CorelDraw i AdobePhotoshop ліцензійний?

Ліцензійний. Тільки не Корел, а Ілюстратор.

Криза трохи мусить попустити народ і заставить людей відчути ціну заробленим грошам, а то взагалі фіг поймеш, заходить малолєтка з якоїсь газети і каже що 500грн за одне оголошення то фігня, а я стараюсь їй пояснити що її оголошення то фігня, а 500грн то 500грн і їх ще треба заробити :)

+1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В такому випадку такій конторі і на відповідний прибуток потрібно розраїховувати.

Якщо середня ринкова вартість розробки якісного логотипу - 500$ (без ПДВ), а пропонована ціна (100 грн. за готівку),

то, відповідно і потрібно розраховувати, що прибуток в такої компанії буде в 29 разів менший (500х5,8/100=29) від ринкового.

P.S.: Хоча при теперішньому стані справ виникає питання чи взагалі цей прибуток буде.

Прибуток фірми це вже не є проблема дизайнера. Головне попередити клієнта про те що на таку то ціну буде такий то логотип, даби потім проблем не було. Хоча я за те щоб халяви не робили. Але нажаль такий зараз час...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже дякую усім за проявлений інтерес до розробки логотипа. Дана тема закрита.

Стосовно ж на який прибуток розраховувати агенству, це питання без коментарів.

На початку дійсно важко, тому за логотип пропонувалося 100 грн, і 20% пожиттєва знижка на тур.послуги, що може значно перевищити 500$, на що PR-Nick уваги напевно не звернув.

А чому ж лише 500$ за логотип, от Альфа-банк, замовив логотип за декілька десятків тисяч баксів...

Плюс мудра людина розуміє, що зробивши роботу за меншу ніж зазвичай ціну, можна отримати лояльного клієнта і головне найкращу рекламу:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

мдя...як до справи то всі тут супер-пупер дизайнери й меньше чим за якусь там енну сумму, яку побачили на сайтах фрілансерів робити не будуть. Повірте найдеться нормальная людина, яка зробить за 100 грн, +20% знижки отримає, якщо проект не вмре. Й отримає рекламу бесплатно виходить, хто робив дизайн "да якийсь тіпок, можу дати номер, замутив дешево". Й головне почула людина слово "дешево" ;) а вже може давно цей "тіпок" дешево за роботу не бере :D але спрацьовує психологія.

Звертаюсь до деяких не пантіть будь-ласка, зараз криза, готовтесь, будете пахать, за гроші, й будете просто щасливі за те, що вам дають роботу :)

Всім гарного настрою! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...