Перейти до змісту

Луцька Кіберспортивна Ліга

silia

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 136
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Народ а ці ігри в онлайн дивитися можна буде??а бо хотяби в демках!???може хтось записувати буде??якось :)

А нащот групи А то шо можна сказати боротися будуть neXus і inFinity,а LiQuiDatioN і little.pro будуть тількі для зачота=)

я з тобою не погоджусь тогощо LiQuiDatioN i little.pro це нові аматорські команди і у них все ще попереду!

Народ а ці ігри в онлайн дивитися можна буде??а бо хотяби в демках!???може хтось записувати буде??якось :ok:

А нащот групи А то шо можна сказати боротися будуть neXus і inFinity,а LiQuiDatioN і little.pro будуть тількі для зачота=)

Знаєш а ти не правий! Боротися будуть всі даже little.pro! Тому що який смилс записуватися на чемп без боротьби? Просто neXus i inFinity. досвітченіші за LiQuiDatioN і little.pro це однозначно, але боротися будуть всі. По поводу, що ти хочеш глянути, як будуть рватися, приходь в НЕОПОЛІС і там все побачіш на свої очі ;) Мої ставки на переможців це буде ймовірно neXus ( якщо всі зявляться на гру), ну або inFinity. є і інші команди, які мають можливість виграти, але це моя думка!

3І жалко що НГ нема! гадаю вониб показали не поганий результат=)

Дякую за підтримку! :) +1

Опубліковано
Знаєш а ти не правий! Боротися будуть всі даже little.pro! Тому що який смилс записуватися на чемп без боротьби? Просто neXus i inFinity. досвітченіші за LiQuiDatioN і little.pro це однозначно, але боротися будуть всі.

Ну хай буде по-твоєму але після ігор глянеш на рахунок :P ,або даже на саму гру!!там буде!піх-пах Раунд взяв neXus або InFiniti :lol:. Добре це побачимо 20го числа!!

По поводу, що ти хочеш глянути, як будуть рватися, приходь в НЕОПОЛІС і там все побачіш на свої очі

я б зрадістю але я вихожу з доми о 7-00 а прихожу о 20-00 і ше вдома купа клопотів :angry: і так кожен день!!! крім неділі!

З.І А ігри хоч в неділю будуть?? :smile3:

Опубліковано
Ну хай буде по-твоєму але після ігор глянеш на рахунок :P ,або даже на саму гру!!там буде!піх-пах Раунд взяв neXus або InFiniti :smile3:. Добре це побачимо 20го числа!!

Ти уважно пост прочитай! Я і не спорю що neXus або InFiniti візмуть раунди і буде піх-пах :lol: Я ж проти цього нічого немаю! Я написав просто буде боротьба! Я навіть на neXus і InFiniti поставив, як ти замітив в #49 посту :P

3I хтось щось може сказати про пост #50 ? Невже ніхто не реєструвався на http://westgame.org/ :angry:

Опубліковано

ZVER, да нікуди можна не йти. Дивитись матчі можна буде по інету за допомогою HLTV. Просто запускаеш кс, вводиш в консолі "connect IP", де IP - адреса ХЛТВ і дивишся гру. Адреси HLTV зможеш знайти на сайті westgame.org, напевно ;)

Опубліковано

стар обіцяв вирішити питання з хлтв, так шо думаю можна буде дивитись

З.І. слейт де пропав?)

Опубліковано

21 листопада, п'ятниця,

18:00

Inno.3D - LiQuiDatioN

20:00

1ntegrA - little.pro

22 листопада, субота,

15:00

DZ team - pH.BE.PRO

17:00

Inno.3D - Vivat Antarktida

19:00

aR^Junior - Intel

p.S. inF.karlik

Опубліковано

fix

21 листопада, п'ятниця,

18:00

Inno.3D - LiQuiDatioN

20:00

1ntegrA - little.pro

22 листопада, субота,

15:00

NEOPOLIS - Intel

17:00

aR^Junior - One Away

19:00

pH.BE.PRO - Vivat Antarktida

Опубліковано

Так уже через 2 дні починаються ігри :D Блін я і не замітив, як пролетів місяць :) То як там нащот ХЛТВ? Хочеться глянути на цікаві зустрічі :P

Опубліковано

Це точно! ви всі праві. А ти ходив дивитися FenMix? Скажи як там шот?

3І За ХЛТВ Рулз Молодци +1 ;) Тока де можна буде взнати іп? на самому форумі http://westgame.org/ ?

Опубліковано

Ходив з командою. Чітер весь час волав kolyvan, а я нервничав...:(

Не пам"ятаю рахунок, але інтегра грала вроде лучше...

Опубліковано

То як де можна буде взнати іп ХЛТВ, щоб завтра дивитися за іграми?

3I кста завтра по МегаСпорт буде передача про Кс і т.д! Вона іде кожну пятницю, в 17:15. Хто хоче можете подивитися. Цікавенька передачка)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...