Перейти до змісту

Малеча і новий рік


Юлямпочка

Рекомендовані повідомлення

Питання в таке. Готую новорічний номер "Нашої Малечі". Маю наступну ідею, якщо раптом хтось захоче побавитися. Для рубрики "фоторепортажі" мені б хотілося зробити "новорічну ретроспективу" - ваші фотки з усіляких новорічних свят і фотки ваших дітей, ніби поруч, ніби для порівняння, але їх роз.єднує ціла прірва часу. Фотки тре підписати (імена, вказати, де ви, ваше дітьо,скільки років, йолка і дєд мароз і сказати, з якого ви міста, можна розказати навіть якусь історію, пов.язану з дитячим новим роком). Якщо ідея вам подобається, то прошу надсилати фотки на [email protected] і, якщо не складно, дублюйте на [email protected].

Крім того, питання "Нашої гордості" на листопадово-грудневий номер теж актуальне. Прошу фотки ваших малявок (особливо вітаються фотки пізньоосінньої і зимової пори) надсилати на ті ж адреси: [email protected] і [email protected].

Тепер стосовно попередніх номерів, з обіцяними авторськими екземплярами і фотками ваших дітей. Журнали готові, є на друкарні, але в зв.язку з кризою, нам загнали більшу ціну від тої, що ми домовлялися. Вирішуємо. Журнали будуть, є сподівання, що на наступному тижні, і будуть розіслані кожному, хто долучився до їхнього створення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Почалися новорічні ранки і я згадала про твою темку з цікавою ідеєю щодо новорічної ретроспективи :)

post-2742-1230150812.jpg

Ех, захотілося зробити цілий альбом з усієї родини в такому дусі. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...