Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Собсно сабж. Комп старенький, но все равно...Где можно его починить? или кто может? Быстро и не дорого...Что сдохло - вроде бы мамка....не работают слоты для видеокарты. Ну эть я своим мозгом дошел. Так что хотелось бы професионалов)

Опубліковано

Може і БЖ з ладу вийти.

Подивися чи є на материнці вздуті конденсатори. Їх можна замінити 9не завжди спрацьовує, але все ж таки.

Або міняти мамку.

в будь-якому випадку треба бачити на власні очі.

Опубліковано

Напиши конфігурацію компа... Яка материнська плата (хоч на якому чипсеті), який процесор. Бо маю вдома трохи "морально" устарівших комплектуючих, може зможу чимось допомогти.

Опубліковано

Материнская плата : Asus A8N-SLI SE

Процессор : AMD Athlon 64 3200+ @ 2000 МГц

Физическая память : 1536 Мб

Видеоадаптер : ATI Radeon HD 2600 XT

Жёсткий диск : ST3200826AS (200 Гб)

Oперационная система : Microsoft Windows XP Профессиональный 5.01.2600 Service Pack 2

Опубліковано

Мдя...

"вітаю", я теж вчора думала, що мій накрився мідним тазом....але його було врятовано :blink:.

Можу лише сказати, куди НЕВАРТО нести комп на ремонт, і з ким взагалі НЕВАРТО мати справу, тиак це ПП "Гроно" по Винниченка

Опубліковано

Да я то не спешу его чинить) мне то пофигу, я на другом посижу...только вот тут не идут игрушки, а у отца уже ломка) т.к скачал Фалаут3

Опубліковано

раджу завезти на Сталкер (по вул. Стуса, точної адреси не пам'ятаю, можна тут на форумі запитати учасника з ніком prg). Один з самих толкових сервісів в Луцьку на сьогодні.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...