Перейти до змісту

Нова маршрутка №18

Гість

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Бачив і саму маршрутку і оголошення про неї на стовбах. Відправляється від Там-Тама, проїзджає Чорновола, Ветеранів, Відродження, Софії Ковалевської, і на Дубнівську. На мою думку полний брєд. Чого наприклад не пустити маршрут 15Б яка б їздила так як 15, по колу, але заїзджала ще на Чорновола, Ветеранів, "Балку", і по Шопена. По Шопена взагалі нічого не їздить, а коли в центрі пробки то наскільки б швидше можна було б дістатись. І пустити 15В щов їздила так само, тільки в другу сторону.

Опубліковано
Сам ти... мені якраз то що лікар прописав ;)

На вкус і цвєт... всі фломастери різні.

Я хочу сказати що насамперед по 33-му треба було спочатку пустити такий маршрут який був би вигідний більшості населення, а не тільки "дубнівцям". А проти цієї що пустили я нічого не маю, але вона хай би була в додаток.

І до речі сам ти... Я написав у попередньому пості, що це на мою думку, а ти можеш висловити свою, а не самати.

Опубліковано
І до речі сам ти... Я написав у попередньому пості, що це на мою думку, а ти можеш висловити свою, а не самати.

Вибач що перегнув палку... я шутя.

Розмовляв з водієм цієї маршрутки, то він казав, що розробляється маршрут далі і Там-Там кінцевою не буде, так що і 33-й захватять. А поки що накатують той маршрут який дала міськрада.

До-речі вона раніше ще цікавіше їхала - повертала з Дубнівської на Рованці, а потім на ДПЗ.

Опубліковано

нормальний маршрут!знаєш скількі часу люди секономлять!!під саму хату підїжає!Мені майже теж(Чорновола)! :D

Опубліковано

Вибач що перегнув палку... я шутя.

Розмовляв з водієм цієї маршрутки, то він казав, що розробляється маршрут далі і Там-Там кінцевою не буде, так що і 33-й захватять. А поки що накатують той маршрут який дала міськрада.

До-речі вона раніше ще цікавіше їхала - повертала з Дубнівської на Рованці, а потім на ДПЗ.

Та все ок. Я також з цим маршрутом трохи погарячився. Просто наболіле питання. Кожен день дістатись на роботу дуже проблематично. Мало того що неможливо впихнутись в маршрутку то ще топати до зупинки скільки (з Ветеранів). Я розумію що губу закотив, не дуже і багато йти , але зробили там нормальну дорогу, то чому б і не пустити маршрутку, щоб розвантажити зупинку біля Княжого двору. А то там маршрутки стають через одну, усі повні. Спочатку впихаю вагітну дружину, потім сам впихаюсь в наступну маршрутку. Тому радує те що хоч почали тестити варіанти маршрутів, наскільки зручніше буде.

Опубліковано
Та все ок. Я також з цим маршрутом трохи погарячився. Просто наболіле питання. Кожен день дістатись на роботу дуже проблематично. Мало того що неможливо впихнутись в маршрутку то ще топати до зупинки скільки (з Ветеранів). Я розумію що губу закотив, не дуже і багато йти , але зробили там нормальну дорогу, то чому б і не пустити маршрутку, щоб розвантажити зупинку біля Княжого двору. А то там маршрутки стають через одну, усі повні. Спочатку впихаю вагітну дружину, потім сам впихаюсь в наступну маршрутку. Тому радує те що хоч почали тестити варіанти маршрутів, наскільки зручніше буде.

Значить ти зранку не їхав з Дубнівської :D

Я вже кинув це дурне заняття і ходжу на роботу пішки...

Правда твоїй вагітній дружині не позаздриш :)

Радіє те що почали покривати маршрутами вулиці по яких автобуси не ходили ніколи, як то було з 31-ю по Кравчука, тепер 18-та маршрутка з"явилася. Може дійсно краще центральні вулиці звільняти від пасажирського транспорту, і заторів менше буде?

Опубліковано

Чесно говоря я не против таких маршрутов как этот, как 16-ка и 31-я, но ИМХО горсовет сначала ОБЯЗАН отремонтировать направления по которым они ездят - Кравчука, Ветеранов, Московскую и т.д., а потом выдавать разрешение на запуск маршрута.

Опубліковано

А я думаю,чого це на Балці дороги почали ремонтувать?Думав може якійсь перець там хату купив,а то під маршрутку ладнають.Невже почали не ж. думати?

Опубліковано

в мене в дворі зробили красоту - .. ляля :smile3:

Але бл* мажори навчилися літати.... недовго - ми там мента покладемо. Чи втопимо ;)

Опубліковано

Хороший маршрут. Але Мазепи "вбита" і потребує ремонту. Його би ще продовжили якось на ЛПЗ і "політех", то ціни б йому не було. З Дубнівської зранку виїхати - як в радянські часи із 33-го до центра (хто памятає). А попередній маршрут 18-ки через Рованці був би ліпший, якби йшов і мимо політеху, а то... та і новобудов по тій обїзній ще не позакінчували, то кому їздити?

Опубліковано
З Дубнівської зранку виїхати - як в радянські часи із 33-го до центра (хто памятає)

Маєш на увазі ті часи, коли не було моста через Залізну дорогу?

Опубліковано

Як бачимо більше задоволених ніж навпаки. Мені також підходить - під самий будинок довозить. Вчора, чисто випадково, сів на Дубнівській і був приємно вражений :blink:

Опубліковано

класний маршрут, а то шоб добратись, так сказать , вглубь Балки ше пішком дрелювати треба було. Я тільки за.

Опубліковано

Маршрут нормальний, але на Мазепи ями облетіти - треба бути Шумахером. А на Ветеранів - нормальна дорога.

Опубліковано
З Дубнівської зранку виїхати - як в радянські часи із 33-го до центра (хто памятає)

Маєш на увазі ті часи, коли не було моста через Залізну дорогу?

Не настільки я старий і того не памятаю, щоб не було того мосту..... А от кінець вісімдесятих - початок девяностих - то да... Тоді добратись із 33-го в центр зранку.... Пішки швидше і реальніше. Факт.

Опубліковано

А вот кто мне скажет, где у этой 18-ки остановки, когда она едет по ул.Ветеранов? Сколько ни иду по ней - не вижу, чтобы она где-то останавливалась, хотя иногда их успевает 2-3 штуки проехать за те 7-8 минут, пока я иду. Неужели, все настолько правильные, что выходят возле "Там-Тама" и "Золотого Дракона"? :ohmy:

• 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...