Перейти до змісту

аукціон Ebay "за" і "проти"

kichkarivka

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 64
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я бы не против ознакомится с первоисточником

Пожалуйста

http://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_display-approved-signup-countries-outside

А здесь можно детальнее прочитать о самом PayPal

http://earninguide.biz/paypal.php

Опубліковано

PayPal не працює на прийом платежів в Україні, лише - розрахунок.

Як варіант, користуватися посередниками чи оффшорами.

Приклад однієї канторкі (не реклама):  

2checkout

Преимущества:

Возможность принимать PayPal и другие виды платежей.

Возможность создания своего онлайн-магазина.

Безопасность.

Недостатки:

Одноразовая оплата $49.00 при регистрации.

При получении оплаты взимается комиссия: 5.5% + $0.45 USD за каждую транзакцию.

Вывод денег на лицевой счет в Украине не возможен. Требуется счет предприятия. Минимальная сумма вывода: $300.00. При выводе средств на банковский счет взимается комиссия $10-15.

• 3 року потому...
Опубліковано

народ, я блондинка)))) читала - читала і зависла)))) хочу придбати куртку на ebay. У продавця відразу вказано, що поставка на Україну не здійснюється. Як бути? поясніть на пальцях, пліз.... можна у приват або за пивом ;)

Опубліковано

Найпростіше "впасти на хвіст" тим, хто часто вивозить звідти.

Посередник для 1 посилки - не самий кращий варіант для початківця, враховуючи скільки їх розвелося, качелі по термінах і інші ньюанси...

Опубліковано

народ, я блондинка)))) читала - читала і зависла)))) хочу придбати куртку на ebay. У продавця відразу вказано, що поставка на Україну не здійснюється. Як бути? поясніть на пальцях, пліз.... можна у приват або за пивом ;)

спробуйте списатись з продавцем з проханням відіслати, без жодних претензій в разі якщо не прийде і т.д. поскигліть :) Якщо він не юридичний, а приватний селлер - є шанс що відправить.

Опубліковано

Виручайте. Замовляв собі ТВ бокс, перший раз з планшета не вдалося проплатити палкою, пересів за комп і проплатив, але почали приходити емейли з нагадуванням, що я маю ще одну неоплачену покупку. Писав продавцю листа, з проханням видалити покупку, але, мабуть, він також користується Гугл перекладачем, тому, що прислав відповідь "ok, we done, please have a check." Що за чек він від мене хоче? Поки що позначив цей лот таким, що оплачу пізніше, але хотілося б від нього відкарастатися взагалі.

post-3393-0-58178800-1375362529_thumb.jp

Опубліковано

ok, we done, please have a check." Що за чек він від мене хоче?

Написав, що зроблено (видалив, напевно, не знаю, що ви у нього просили), перевірте (check).

Політика продавців на іБеї може відрізнятись, наприклад, можуть зняти з тебе гроші, все вроді Ок, а потім пишуть, що "Ви не пройшли перевірки, гроші Вам будуть повернуті". Бабло повертають, але ж мені товар потрібен.

Опубліковано

При відмові від покупки продавець щось там у себе робить і від нього приходить лист з посиланням, перейшовши за яким покупка відміняється.

Задається, ви справді не зрозуміли один одного.

Опубліковано

1 раз покупала там себе весчь и в принципе, кроме длительного времени доставки, претензий не имею

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...