Перейти до змісту

Волинське СБУ викрило схеми, за якими з України «вимивалися» сотні мільйонів доларів


zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Служба безпеки України у Волинській області виявила факти та порушила кримінальну справу проти двох комерційних структур, які обвинувачуються у проведенні незаконних операцій на ринку цінних паперів, а також легалізації коштів, отриманих злочинним шляхом. Про це ЗІК повідомили у прес-центрі Служби безпеки України.

Відповідно до результатів розслідування було встановлено, що на рахунки вказаних комерційних структур, зареєстрованих у Києві та Великій Британії, протягом вересня-грудня 2007 року надійшло понад 1 млрд 267 млн грн, які були використані для купівлі валюти у розмірі понад 251 млн дол США. Гроші у подальшому було вивезено за межі України.

За висновками слідчих, вказані суб’єкти підприємницької діяльності були створені без наміру здійснювати будь-яку господарську діяльність та використовували свої реквізити і розрахунки у банківських установах з метою прикриття незаконного походження коштів з наступною конвертацією та переведенням валюти за кордон.

Ото в людей маштаби!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це всьоголише маленька Волинь, шо вже тоді казати про столичні чи східняцькі валютні чорні справи...там суми на порядок вищі мільярдів грн...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да... у нашому краю багато талантів, тільки реалізувати свої таланти вони, на жаль, не можуть, так як на Заході...тому і видумують, що можуть. Шкода хлопців, дуже шкода :D Бо це ж молоді люди, без жодної світлої перспективи, без майбутнього :( , без можливості втілити свої ідеї на благо своєї країни(які так потрібні).

Мені здається, що старі пердуни (депутати, СБУ-шники, комуністи, соФФки) вдавляться від своєї ЖАДНОСТІ і на їхніх трупах будуть танцювати молоді таланти, розвиваючи наш світлий волинський край :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...