Перейти до змісту

Проблема зі здоров"ям у Луцьку

toha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Народ.

Напишіть хто що знає..

В мене от гіпертонія. Тиск підвищений. Часто болить голова. НІ ФІГА не допомогає!

Я в тій медицині нє бум бум. Не люблю лікарів (без образ). І сам не знаю куди іти. До приватних кліник їти не хочу. Бо казали що там обдирають до ниткі... Хто що знає?

• Відповідей 102
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А що таке

зі злоров"ям
?

Злі стаємо, чи що? <_<

До терапевта, однозначно. А може і педіатра :lopata:

Альтернатива - знахарка.

Опубліковано

Ну, раз так, то треба вам їти до лікаря в поліклінику. Бо в приватних кліниках дійснго все надто дорого.

Та й з здоров"ям затягувати неможна. Так що в лікарню, toha, в лікарню<_<

Опубліковано

А... Ясно.

Значить мені в поліклінику №2.

Я просто в тому всьому не бум бум. Рідко хожу дол лікаря. В тій полікліниці то вже певно 100 років не був..

<_<

Дякую за книжку, SergLi, але мені доктора треба певно більше ніж книжку:lopata:

Ну, діватись нікуди.. Побіг.

Опубліковано

Топикстартеру:Судя по названию темы,в других городах и селах у тебя проблем со здоровьем нет?Тогда может проще переехать? :P

Опубліковано

вам хі-хі, а от у мну ситуація.

Треба терміново до кардіолога.

Але для того, щоб до нього попасти, варто вичислити, коли ж то приймає дільничий лікар, бо бачите, треба направлення, а без направлення нікого не прийматимуть. Хоч здихай. Хоча ні, можна прийти і на біс замутити біля поліклініки маленький обморок, щоб швидка забрала, може, тоді ))))).

Це півдня потрачено на те, щоб дістати талон-направлення.

Далі: кардіограма. Процес займає ну хвилин 15??? - не було проблем - не робила - не знаю.

Далі: черга до кардіолога. А це вже півдня, якщо не день.

Всього разом: майже два дні.

Круто.

В будь-якому випадку, відзвітуюсь.

І це не є проблемою?

Для мене особисто це накладно. Ввиду проблем, що з*явилися, причину треба виявити швидко. А не виходить. Бо на приватників пробачте ніякої зарплати не вистачить, а державна медицина створює перепони

Опубліковано
вам хі-хі, а от у мну ситуація.

Треба терміново до кардіолога.

Але для того, щоб до нього попасти, варто вичислити, коли ж то приймає дільничий лікар, бо бачите, треба направлення, а без направлення нікого не прийматимуть. Хоч здихай. Хоча ні, можна прийти і на біс замутити біля поліклініки маленький обморок, щоб швидка забрала, може, тоді ))))).

Це півдня потрачено на те, щоб дістати талон-направлення.

Далі: кардіограма. Процес займає ну хвилин 15??? - не було проблем - не робила - не знаю.

Далі: черга до кардіолога. А це вже півдня, якщо не день.

Всього разом: майже два дні.

Круто.

В будь-якому випадку, відзвітуюсь.

І це не є проблемою?

Для мене особисто це накладно. Ввиду проблем, що з*явилися, причину треба виявити швидко. А не виходить. Бо на приватників пробачте ніякої зарплати не вистачить, а державна медицина створює перепони

Іванка, авторитетно тобі раджу звернутися в "Континіум-медікус"

в них хароші кардіологі + обладнання закуплялось Континіумом дуже не дешеве. Можливо, кращого в нашому регіоні немає.

Приймають за попереднім записом.

Номер телефону або в неті глянь або можу тобі аською кинути мобільний знайомого - він там працює.

Я Гріцая вже домовлявся шоб глянули з його вєчною дістонією.

Сестра моя має плємянника вести бо в нього проблеми з печінкою і поджелудочною.

Ставлення людське. Навіть якщо треба якісь додаткові обстеження - домовляються в інших лікарнях без черг.

Воопшем, рекомендую

http://conmed.com.ua/main.php?id=1&cid=23

Це їхній сайт знайшов

там контакти і описи шо вони роблять

0004.jpg

впізнаєш? )))

• Адміністратори
Опубліковано
... авторитетно тобі раджу звернутися в "Континіум-медікус"

Подивився на ціни - однако ....

Опубліковано
... авторитетно тобі раджу звернутися в "Континіум-медікус"

угу. лучше идти к бесплатному "доктору за коробку конхфет". котрый те навыписывает лекарст туюво хучу. и направлений на обследования. де будеш в очереди сидеть. и пока своей дождёшся, хз что ещё подхватишь.

не говоря уже про то. если назначат процедуры, на апаратуре, которая уже работает через то, через что у нас всё в стране делаеться. да и то если повезёт что она работает?

Опубліковано

зрозуміло, шо за все хороше треба платить.

обирай

або бесплатно і хрєново - тоді нема чого жалітися...

все і так понятно

або платно

на здоров"ї економити - твоє право.

глянув ціни - не так вже це і дорого

середнє обстеження до 100 грн приблизно

Ви зуби коли в останнє лікували? пломба - 50 грн мінімум

а тут кардіолог...

зубів 32, а сердце одне :)

і, доречі, ходив нещодавно "по-знайомству" в лікарню...

гггг

Узі - 30 грн

інший кабінет - 20 грн

ще один кабінет - 20 грн

уходив - ще конфєти і шампанське доктору знайомому...

ну дуже безкоштовна в нас медицина...

і не доколупаєшся - чеки видають, що благодійні внески...

ню-ню

Опубліковано

Блін! Народ, я в шоці просто!

Пішов я вчора значить в поліклінику. Відпросився серед робочого дня і образу ж туди.

Ну і Що Ви думаєте? Пийшов я туди. Поки оформили, поки те поки се.. Потім до лікаря на прийом пішов. Прихожу, а там сидять ціла купа пенсіонерів. Стандартна ситуація... Ну я крайній. Чекаю..

Сидять бабулькі, на життя скаржаться, дістали мене своїми розмовами про те "почому зара ковбаса"! Я ледь в дипресію не впав! Сижу. чекаю. Черга ледь сунеться. Лікар якісь весь зайнятий.. Короче 2 години там просидів, а до лікаря так і не попав. Просто взяв і пішов! Не для моїх то нервів. Та щє й на роботі є робота. Не наю навіть що й робити...

Опубліковано

vetra, а що то за "Континіум Медікус" такий???

Що якась клініка від Континіума? Що дійсно щось хороше?

Я кого не питаюсь, ніхто не знає... Десь недавно відкрилися, чи як?

Якщо маєш контакти то виклади мені їх прям тут, будь-ласка! Бо я більш ні ногой в ту поліклінику! А зі здоров"ям щось треба робити...

Опубліковано

Ну і що там однакого?

Нормальні ціни, навіть низькі я б сказав. Хіба що Комп'ютерна томографія трошку дорогувато.

Повністю згідний з Chudakully та vetra.

Ви як ідете свій пробачте, сраний, вілосіпєд ремонтувати, в 3 рази більше викидуєте.

А лікарю жалко?

Нажаль в нас народ так до сих пір і не навчився платити за медицину...

• Адміністратори
Опубліковано

Ну і що там однакого?

Нормальні ціни, навіть низькі я б сказав. Хіба що Комп'ютерна томографія трошку дорогувато.

Повністю згідний з Chudakully та vetra.

Ви як ідете свій пробачте, сраний, вілосіпєд ремонтувати, в 3 рази більше викидуєте.

А лікарю жалко?

Нажаль в нас народ так до сих пір і не навчився платити за медицину...

Нема в мене велосипеда, нема на що срати, тому не узагальнюй.

Лікарю з великої літери не жалко платити за його роботу.

Все вірно в коментарях, але й медицина в нас досі не навчилась нести відповідальність за свої досліди над хворими плюс повсюди кругова порука.

Опубліковано

Подивився я сайт Континіум-медікус. Майже всі спеціалісти працюють там по сумісництву, більша частина- мої коллеги з міської лікарні. Ціни- повністю адекватні, я б їх ще підняв трошки ;) Маєте можливість без черги і нервів проконсультуватися у провідних спеціалістів за помірну плату, і часу на прийом одного пацієнта в приватній клініці виділяється на порядок більше. Частина обстежень проводиться в інших закладах (КТ, МРТ зокрема) Ціна на 100 грн вища, ніж якщо ви напряму звернетесь в той "інший заклад" ;) Про УЗД-діагностику у них чув багато позитивних відгуків. А поліклініка- я взагалі дивуюсь як ті дільничні лікарі встигають ще й якесь лікування призначити з їхньою горою писанини і нормою 40 пацієнтів за пів дня (+пацієнти з інших дільниць, у поліклініках зараз серйозні кадрові проблеми, особливо з терапевтами).

Опубліковано

Вєтра, данке))) Впізнала..хихих..!!!!

Нормальні ціни справді...

До речі, звіт про нашу поліклініку;)

60хв відсутності дільничого лікаря, який би видав направлення до кардіолога (талонів ВЖЕ не було). Черга, бабки-дєдки-чихи-кахи і т.п. Результат: урвався терпець - грюк кулаком по столу в реєстратурі і грізне "та скільки можна, що за медицина!!!!!!!!!", і результат - чергова: "ну підійдіть так...без талона...може прийме..."

Просікання, що лікар чол. статі і налаштування на хвилю "ми так турбуємося про здоров*я, а тут щось сталось, ой ми так переживаємо, вам не передати". Результат: швиденьке направлення на кардіограму, прийом поза чергою (яка з*явилась вже тоді), бесіда на тему "а що вас турбує", "а довго палите" та інші питання, схожі на питання психотерапевта більше, ніж на питання кардіолога :):):)

Зрештою, задоволена. Трошки МХАТу, трошки противного характеру, і справилась за півдня. Окрема подяка....ну, зрештою, кому подяка - той знає :).

Тепер думаю, на УЗД піти туди, куди Вєтра рекомендував, чи повторити фокус з 2-ю поліклінікою ;)

Опубліковано

В Теремно є непоганий лікар,приймає приватно(Сімейний лікар),я колись в нього обстежувався.Без черг,індивідуальне лікування,ліки виписує ті які лікують.Телефон на жаль не зберігся,але його кабінет знаходиться там де колись був оздоровчий комплекс "Дельфін",а зараз якась автоколона.

Опубліковано

Я наперед вибачаюся. Просто вже настільки наболіла для мене тема лікарень.

Але!!!

Чому прийшовши в міську лікарню кардіолог післю відповіді дружини чи замужем, стверджує що в неї низький тиск від замужества. Міряє і пише в карточку нормальний тиск, і доказує що я неможу нормально виміряти тиск. Причому я гіпертонік, і як міряти тиск добре знаю. Нормального тиску в моєї жінки не було зроду.

При поході в приватну клініку, вищепоставлені ствердження зникають, і реально вимальовується хвороба.

І це неодноразові випадки.

Поясніть, чому так???

Тому раджу прямою наводкою до приватного лікаря.

Опубліковано

думаю, з тим що приватний краще ніж державний - ніхто сперечатись не буде.

Ні. Звичайно фахівці і там і там є хороші, але хвора сама система охорони здоров"я...

І це дратує.

Опубліковано
Вєтра, данке))) Впізнала..хихих..!!!!

Нормальні ціни справді...

До речі, звіт про нашу поліклініку:D

60хв відсутності дільничого лікаря, який би видав направлення до кардіолога (талонів ВЖЕ не було). Черга, бабки-дєдки-чихи-кахи і т.п. Результат: урвався терпець - грюк кулаком по столу в реєстратурі і грізне "та скільки можна, що за медицина!!!!!!!!!", і результат - чергова: "ну підійдіть так...без талона...може прийме..."

Просікання, що лікар чол. статі і налаштування на хвилю "ми так турбуємося про здоров*я, а тут щось сталось, ой ми так переживаємо, вам не передати". Результат: швиденьке направлення на кардіограму, прийом поза чергою (яка з*явилась вже тоді), бесіда на тему "а що вас турбує", "а довго палите" та інші питання, схожі на питання психотерапевта більше, ніж на питання кардіолога :):):)

Зрештою, задоволена. Трошки МХАТу, трошки противного характеру, і справилась за півдня. Окрема подяка....ну, зрештою, кому подяка - той знає :).

Тепер думаю, на УЗД піти туди, куди Вєтра рекомендував, чи повторити фокус з 2-ю поліклінікою :)

Іванка, однозначно спробуй в той Контініум-медікус.

набери мене і я тобі дам номер телефона мообільний - там все домовишся.

він ще й не далеко від твого будинку.

біля лікарні на відродження

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...