Перейти до змісту

Тихе полювання (любителям грибів)

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Був і я на маслюках за Затурцями. З 15 до 17 назбирав 2 відра, більше не хотів. Перше відро, різних за розміром, накосив за 30 хв. В друге відро ходив вибирав маленькі грибочки.

post-1524-0-94299100-1442851757_thumb.jp

post-1524-0-84121100-1442851800_thumb.jp

post-1524-0-32263400-1442851852_thumb.jp

Опубліковано

FOX,офігєть полянка, треба табуретку носити з собою, бо ноги віднімуться навприсядки сидіти)(пс а можна в лс де той лісок?)

Опубліковано

Надивившись фоток і ми ввечері після роботи поїхав в Кульчин. Посадка вся зтоптана, маслюків практично нема. Але свої маслюки ми знайшли!!! На вихідні треба їхати на бетонку!!!

post-19120-0-93512900-1442902809_thumb.j

post-19120-0-09328800-1442902824_thumb.j

Опубліковано

сьогодні зранку колона на кульчин, машини, велосипеда, хто пішки,

повизбирували все що можна, навіть пістони.....

таке віцдчуття що граблями перевертали ту шипху

Опубліковано

Сьогодні були за Маневичами - кожен зібрав по відру маслюків,

Товариш 15 білих знайшов, один з яких просто гігант, причому не червивий

Домовились з"їздити ще у цю неділю, але я після двох годин чистки маслят дуже задумався )))

Опубліковано

після двох годин чистки маслят дуже задумався )))

Я колись спробував Волиньлісівськи нечищені мариновані маслюкі і після того почав сам так робити - шкірку з шляпки не зчищаю, тільки юбку. Ніякої різниці в смаку нема, хіба густіший маринад виходить, якщо закривати. Куштували в мене досвідчені грибники - їдять на ура. Одна знайома казала - розкажу в селі, що їла нечищені маслюки, ніхто не повірить.

Ще всіх знайомих грибників перепитав навіщо чистити - ніхто не знає, кажуть - так всі роблять

Опубліковано

... На вихідні треба їхати на бетонку!!!

Нє ну я канешно за всю бетонку не "отвечаю", і до вихідних може там ще понаростає щось ;) , але грибів там реально мало. Сьогодні були, пройшлись по своїх місцях - повний нуль: ні білих, ні польських, ні цих червоних сироїжок (які завжди є), та що там говорити - мухоморів нема ))) Перед від'їздом згадали ще про одну посадку, довго блін її шукали, таки знайшли - в результаті десь 20 шт білих. На бетонці в великому лісі грибів нема Якби не ця посадка, реально вернулись би без грибів...

post-25590-0-51116800-1442955427_thumb.j

post-25590-0-10336700-1442955441_thumb.j

Опубліковано

Сьогодні були за Маневичами - кожен зібрав по відру маслюків,

Товариш 15 білих знайшов, один з яких просто гігант, причому не червивий

Домовились з"їздити ще у цю неділю, але я після двох годин чистки маслят дуже задумався )))

Сьогодні проходив по Старому ринку (приблизно біля 15 години) , замітив що тітка продавала ціле відро чищених маслят, я аж здивувався (навіть люди біля неї стояли в черзі)

Опубліковано

Я колись спробував Волиньлісівськи нечищені мариновані маслюкі і після того почав сам так робити - шкірку з шляпки не зчищаю, тільки юбку. Ніякої різниці в смаку нема, хіба густіший маринад виходить, якщо закривати. Куштували в мене досвідчені грибники - їдять на ура. Одна знайома казала - розкажу в селі, що їла нечищені маслюки, ніхто не повірить.

Ще всіх знайомих грибників перепитав навіщо чистити - ніхто не знає, кажуть - так всі роблять

В мене знайомий сушить так само не чищені каже все ок, сам також планую попробувати.

Опубліковано

В мене знайомий сушить так само не чищені каже все ок, сам також планую попробувати.

Мы два года не чистим, особой разницы лично я не заметил.

Опубліковано

По відрядженню вчора зупинялисьв районі Згоран на 20 хв. Один білий, більше нічого, навіть поганок не виділи.

Опубліковано

Вчора після роботи були в районі Копачівки, за годинку-півтори відерце маслюків.

Людей вагон, все визбиране - витоптане в нуль. Свіжі лізуть але маленькі ((

На бетонці цих вихідних походу буде такий аншлаг, що треба буде чергу в Колках займати )))

Опубліковано

По дорозі на Маневичі в 4 місцях ставали - повний нуль! Навіть поганок чи мухоморів немає!

Вернулись з Маневич до Журавич то грам з 500 маслюків манюсіньких нашукали.

Як їх там шукали то майже що 10 хвилин вітались з грибниками зустрічними - вибрали все що було!!!

post-4045-0-35303500-1443009885_thumb.jp

Опубліковано

Вчора краєшком був Цуманьскій пущі. грибів немає. Знайомий їздив на бетонку - теж не має.

А сьогодні на Варшавці продавали білих красенів по 80-100 грн\кг.

Опубліковано

Вчора грибів-зонтиків назбирав в Звірівокотовських лісах. Можна було брати від пуза, скільки забереш )) Ростуть понад дорогою, на полянах в траві, особливо люблять "жирні" місця, де колись жили на хуторах люди. На вечір нажарив і пригощав трьох донецьких: казали мням-мням. Двох сфоткав.

ioyggggggggggk.jpg

kiutgkkkkkkkkkk.jpg

Опубліковано

єсть ще один план))

дивитись геологічну карту якогось лісу (куди плануєте їхати), шукати по ній найменшу висоту над рівнем моря, там полюбому мають бути гриби))

:0155:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...