Перейти до змісту

ЛМ - сделаем наш мир лучше!

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Супер ідея. В тисячу разів буде зручніше знайти потрібний фільм зайшовши на форум і скориставшись пошуком :rolleyes:

• Відповідей 105
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Боян. Вже хтось давав таку пропозицію. В ідеалі воно дуже добре. Але, враховуючи те, що пошук по форуму працює ДУЖЕ фігово, покищо це не варіант.

Опубліковано
Боян. Вже хтось давав таку пропозицію. В ідеалі воно дуже добре. Але, враховуючи те, що пошук по форуму працює ДУЖЕ фігово, покищо це не варіант.

Поиск по форуму работает отлично, я в 70% случаев меньше чем за полминуты нахожу то, что меня интересует, и еще 29% - меньше чем за минуту. Подозреваю, что 1% запросов не найдено по причине удаленных топиков (например, в "куплю/продам/поміняю").

• 2 місяця потому...
Опубліковано

А що трапилось з папкою http://kino.lutsk.ua/movies/from_ftp/ ?

Раніше там зберігались фільми переміщені з фтп на постійне зберігання.

Тепер же там відображаються всі фільми, що лежать на фтп, а раніше збережених фільмів не видно...

Опубліковано

Як на рахунок привести до ладу фільми, що є на ПМЖ?. Маю на увазі базу і пошук по ній.

Щоб було типу як на форумі. Знайшов фільм - а там детальний опис із картинкою, посиланням і т.д.

Міг би у вільний час трошки цим займатися (Якби необхідний доступ). Думаю ще кілька добровольців знайдуться.

Зробити стандартний шаблон, по якому заповняти і все.

Опубліковано

фильмы - моё основное хобби, и кидать его не собираюсь, а помочь пиплам в поиске фильмов для меня будет просто приятно. А от приятного мало кто отказывается...

Опубліковано

Імхо вам потрібно ввести стстему рейтингів і прикрутити якийсь веб-іпальнік до ФТП - це вирішить усі проблеми.

Опубліковано
Почнете, заіпетесь і кинете.

Знаю, проходили

Ніхто ж не збирається сидіт і за 2-3 ночі її всю перелопатити.

2-3 людини - поділилися, сіли знайшли прописали - за якийсь місяць і буде все в ажурі.

І наступний фільм, що заливається - одразу в базу.

Або дійсно до фтп прикрутити щось типу веб-морди, де одразу будуть вказуватися необхідні параметри (Якщо таке можливо, і не надто трудоємке по затратам часу грошей і бажання :) ).

• Адміністратори
Опубліковано

Нашо до фтп морда, якщо з відти усе видаляється з часом.

Тримати архів фільмів смислу нема.

У користувачів домашні вінти більші ніж у нас усього на лм і фтп :)

Залив, усі чкачали і забули.

Опубліковано

Тоді ВСІ пустити для фтп - лий - залийся.

Все одно всі все свіже хочуть. Такий собі "р2р мережа" на замовлення :) Захотів старенького - Свиснув на форумі - залили.

Опубліковано

Як правильно сказав kmd толку тримати архів фільмів якщо при потребі його просто можна перезалити або і викачати самому з нета. Нехай все буде так як і є, а вільний час приділи сім"ї чи пива попий (це я до Zheny@)

Опубліковано
оптимальный выход - торрент для ЛМовцев.

Оце дійсно гарна ідея. Трафік який віддається всерівно не рахується. І навантаження на вінти були б менші ;)

Опубліковано

Баян а не ідея. Я казав доречі. Хоча із теперішньою забороною файлообміну у підмережі - геніальний вихід. Швидкості - МИТТЄВІ! . :)

Оформлення топіків - по шаблону. Файло - у кожного!

А ЗА!! - готовий його модерувати.

• Адміністратори
Опубліковано
---

Хоча із теперішньою забороною файлообміну у підмережі - ---

Думаю не надовго, в цьому напрямку робиться робота. Визначається, планується обладнання і т.д. і т.п.

Короч, 100 кілобаксів треба, хто дасть :)?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...